GUIF Damer div. 3

Uttåg med flaggan i topp!
2023-07-20 13:02
Gimonäs i 32 dels final mot Karlbergs BK

Gimonäs framfart i Gothia tog stopp i 32 dels final! Karlberg BK vart för svåra. Men tjejerna gav verkligen allt.

Gimonäs vart lite för breda i första halvlek, vilket Karlberg lyckades utnyttja med fina djupledsbollar till deras snabba forwards. Men i andra blev det bättre och andra halvlek slutade 0-0. Men med 0-3 i paus räckte det inte hela vägen fram.

Tjejerna har gjort en riktigt bra insatts hela turneringen med en gruppseger utan ett enda insläppt mål dessutom! och a-slutspel som belöning.

/webbredationen

Gruppseger!
2023-07-19 12:38
ljubel efter sista gruppspel matchen

3-0 seger Billesholms BK vilket innebär gruppseger på 9 poäng och tredje hållna nollan.

Skönt att få ha fått en match på riktigt gräs inför slutspelet.

Målskyttar Wera, Emilia, Adele och Maja R med 2 snygga ass.

/webben

Ny seger!
2023-07-18 09:14
Dubbla regnbågar aldrig fel

Tidig morgon match och en bra regnskur, spelade ingen roll  för tjejerna. Utan Gimonäs klev in med bra fart direkt.

Vilket resulterade i ledning med 1-0 i paus. Lerkils IF farligaste målchans kom på långskott i första som Carla tippade snyggt över målet.

I andra utökade  Gimonäs ledningen till 3-0 vilket blev slutresultatet.

Kul att se idag att tjejerna byggde vidare på det fina spelet från igår.

Med 6 poäng efter 2 matcher leder Gimonäs gruppen med 3 poäng med en match kvar.

Målskyttar för dagen Tinja, Maja och Tuva.

Vinst i första!
2023-07-17 20:35
Seger i första matchen mot Tyska Altona 93

Så har Gothia 2023 sparkat igång! Och så även Gimonäs enda deltagande lag detta år.

Trotts en lång natt och dag på tåg. Så  tog tjejerna en stabil 1-0 seger mot Tyska Altona 93.

Efter det vart det snabbt vidare till den pågående invigningen på nya Ullevi.

Imorgon blir det tidig match kl 08 mot Lerkils IF.

Glad midsommar!
2023-06-23 16:58

Hoppas alla får en härlig midsommar 😃

Träningsmatch mot Sävar IK
2023-04-22 21:33
Matilda och Carla ger tummen upp till dagens insats

Dagen började lite snopet, då  vi alla fick släpa oss till Thoren Arena ist för Ålidhem! Då matchen vart flyttad från Ålidhem som ej fått godkänt för spel.

Men det hindrade inte lagen ett dugg som satte högsta fart från start.

Guif öppnade matchen lite stressigt med boll.

Men var var ju många av tjejerna som gjorde sin första match på flera månader. Så var ganska naturligt. Men efter några minuter så släppte nerverna lite.

Tjejerna fick träna mycket uppspel idag då Sävar kom till fler chanser. Men vilket som var kul att se  var att när guif kom fram i bra lägen. Så kom det ofta genom ett lugnt uppbyggt spel, där bollen ofta skar fint genom Sävar lagdelar i fina kombinationer.

Detta var en bra  genomkörare  som slutade 2-2. Nu bygger vi vidare på detta med en bra träningsvecka.