Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Avgifter

Medlemsavgift: Obligatorisk avgift för alla medlemmar. Medlemsavgiften är personlig och kostar 150 kr/kalenderår. Möjligheten till familjeavgift har tagits bort. 


Deltagaravgift: Obligatorisk avgift för alla medlemmar som är aktiva i någon idrott. Deltagaravgiften för aktiva är 1400 kr från 8 år och gäller oavsett man deltar i en eller flera idrotter. Deltagare i klasslagen betalar 200 kr i deltagaravgift. De som deltar i seniorlag betalar en deltagaravgift som bestäms av respektive sektion eftersom dessa lag är självförsörjande. 


Det finns möjlighet att söka bidrag om det föreligger betalningssvårigheter via GUIF:s sociala fond. Mer information finns på GUIF:s hemsida under menyn "Stödfond".


  • 1 februari kommer vi att skicka ut medlemsavgiften á 150 kr till alla som finns i vårt medlemsregister. Denna faktura kommer att skickas via e-post, eventuella påminnelser skickas via postbrev. 
  • 15 maj kommer vi att skicka ut deltagaravgiften á 1400 kr till alla som är registrerade som fotbollsspelare i vårt medlemsregister och 15 oktober till alla som enbart spelar futsal/innebandy/handboll. Dessa fakturor kommer att skickas via e-post, eventuella påminnelser skickas via postbrev. 


Det är ytterst viktigt att ni använder rätt bankgironummer 468-5764 och rätt OCR-nummer (finns på fakturan) när ni betalar, annars fungerar inte autoavprickningen. Används fel kontonummer riskerar ni att få en påminnelse som skapar merarbete för kansliet.

Distriktslag: För spelare som blir uttagna till samlingar för distriktslag/länslag gäller följande, spelarna står själva för alla kostnader upp till 2000 kr. När kostnaderna kommit upp i 2000 kr betalas alla kostnader därutöver av föreningen. Föreningens sociala fond kan utnyttjas för detta ändamål efter prövning tillsammans med idrottskonsulenten.

Om fastställda avgifter inte betalas blir spelaren avstängd från träning och match. 

Utöver ovanstående avgifter kan det tillkomma avgifter till laget spelaren deltar i, för att ex. delta på cuper eller köpa in träningsoverall. 
 
Sponsorer