Årets sista fotbollsträning torsdag 13 sep
2018-09-12 08:53
Imorgon torsdag är det årets sista fotbollsträning för grabbarna. På söndag spelar vi vår sista match mot Teg och som ni såg i inbjudan som gick ut igår är det avslutning på fortet nästa vecka.

//Tränarna
Träningen startar tisdag 7/8 16:15
2018-08-03 12:24
Hej!
Tisdag 7/8 drar vi igång med fotbollsträningen igen! Vi kommer köra samma tider som i våras dvs. tisdag och torsdag kl. 16:15-17:15 på Sjöfruplanen.

//Tränarna
Kvarvarande grillkol och plastpåsar
2018-07-17 17:29

Tjena,

Detta är kvar i mitt garage:

20 förpackningar plastpåsar

65kr/förpackning

60 säckar grillkol

140kr för 3 säckar (totalt 9kg)

För er som ännu inte köpt och för er som kan köpa mer - Kom och köp!

När jag blir av med detta så kan jag ev få plats med vår bil i garaget ;-)

/Jonas Hasselgren
Astronomgatan 19
Jonasbbb@gmail.com

Inställd match + mer info.
2018-06-24 23:37
Hej!
Tack till publiken för bra pepp på matchen idag. Uddamålsförlust, men inte saknades det fina lägen för Eagles-killarna! Hade lika gärna kunnat bli vinst!
Här kommer lite uppdaterad info:
Vårsäsongen slutar i och med träningen nu på tisdag (träning vanlig tid). Matchen som skulle ha spelats mot Sävar kommande helg kommer istället att spelas efter sommaruppehållet, eftersom vi inte får ihop ett tillräckligt stort lag (återkommer med datum). Därmed beslutade vi också att träningen på torsdag ställs in, då vi såg ut att bli ganska få även till den träningen.
Däremot finns ju träningstiden på torsdag kvar så om några av killarna vill åka till Sjöfruplan och spela den vanliga tiden så går det självklart bra!
Passar på att önska alla en trevlig sommar. Återkommer senare om matchtider etc efter sommaren.

Med vänlig hälsning,
Johan, Christer, Stefan

Hjälp 30 juni & 1 juli
2018-06-21 07:07
Till föräldrar Eagles P06.

Hej allihopa!
Det börjar närma sig sommaravslutning för fotbollen. De flesta av oss ses i kväll för grillning, kul att så många verkar kunna komma!
På söndag är det match (se separat kallelse) och då kommer jag att hoppa in på tränarbänken istället för Christer som är bortrest. Inför nästa helg, den 30 juni och 1 juli, har vi två saker vi skulle behöva hjälp med. Tacksam om ni kan höra av er till mig så snart som möjligt om ni kan ställa upp:
• 30 juni, match mot Sävar på Sjöfrun. Här är både Johan och Christer bortresta. Niklas Larsson har sagt att han kan hjälpa till på tränarbänken under matchen, men vi skulle alltså behöva en förälder till som kan göra detta!
• 1 juli, bollkallar på A-lagsmatch. Här har vi nu 4 tappra killar och 1 vuxen som sagt att de kan ställa upp. Men helst ska vi alltså vara 6 barn, så det saknas fortfarande 2. Finns det möjligen ytterligare två barn som kan hjälpa till under a-lagsmatchen, så har vi löst det här "åtagandet" för i år.

Maila mig gärna: j.stefansjodin@gmail.com eller messa på 070-262 59 79

Med vänlig hälsning,