Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
 
Ta med den vita matchtröjan till matchen på lördag!
2018-05-25 08:46
Hej!
Nu på lördag möter vi ett annat GUIF lag och måste spela i några andra tröjor än de nya då de är hemmalag. För att slippa spela i väst så tar ni med er den vita matchtröjan, om ni inte redan lämnat in den, så kör vi i dom istället. Vi kommer även att samla in dessa efter matchen för att kunna ha dessa som reservställ om det skulle krocka med tröjfärger framöver. Trevlig helg!

//Tränarna
Betalning av nya overaller!
2018-05-15 13:22
Hej!
Nu verkar våra overaller äntligen vara på g för uthämtning. Det tog extra lång tid då Stadium strulat med vår beställning även i år men nu har jag blivit lovad att kunna hämta ut dom i veckan. På grund att att vi fått vänta länge i år igen lyckades vi fixa en liten rabatt på overallerna så att slutsumman ni betalar är 668:-/overall istället för 818:- som var sagt tidigare.  Vore bra om alla som beställt Swishar 668:- till Jonas på 070-656 66 52 och har man inte swish så kontaktar ni Jonas på jonasbbb@gmail.com 

Alexander Tiselius som endast beställt överdel swishar 324:- till samma nummer. Gör detta så snabbt ni kan, gärna idag, så håller vi tummarna att killarna kan få overallerna innan matchen i helgen. 

//Tränarna
Första träningen nu på tisdag 24 april!
2018-04-20 08:35
Hej!
Nästa vecka kör vi igång träningarna på tisdag 24 april 16:15-17:15 på Sjöfruplanen.

//Tränarna
Extraträningen startar nästa vecka ons 25/4 16:15
2018-04-17 15:06
Nästa vecka startar extraträningen för de killar som anmält sig till det. 
Följande gäller:

Start/slut: v. 17-26, 32-38 med ett uppehåll mellan v. 27-31)
Tid och plats: Onsdagar 16:15-17:15 på Ålidhems Arena
Ledare: Alhadjie Drammeh samt en till ledare som inte är klar.
Glöm inte att killarna även ska ta med egen boll till dessa träningar och då vi inte hunnit dela ut våra bollar får man till en början ta med en egen.  
Summering av föräldramöte 12/4
2018-04-17 10:24

Träning/Matcher/Cup:

•         Vi tränar tisdagar 16:15 samt torsdagar 16:15 på Sjöfruskolans konstgräs med start så fort snön smält bort. Lägger ut datum för förstaträning på hemsidan. För de som anmält sig till extra träningen så är den onsdagar 16:15-17:15 på Ålidhemsplanen och det kommer skickas ut mer info från Guif kring den.

 

Kommer vara ungefär samma upplägg som ifjol på träningarna och vill man som förälder vara med och hjälpa till på träningen  är det bara att komma! Nytt för i år är att vi kommer att dela ut bollarna så att man får en boll var. Den har man ansvar över genom hela säsongen och ska tas med på varje träning. Märk bollen med namn och påminn gärna grabbarna från början att ta med den på träningen.


Vi kommer spela åtta matcher innan sommaruppehållet och den första matchen blir helgen v. 19. Speltiderna är inte klar än men så fort vi får dom så kommer de läggas ut på vår hemsida i kalendern. På hemsidan, samma sida som ifjol, kommer all aktuell info kring laget läggas så gå gärna in och kika då och då.


Vi är anmälda till Umeåfotbollsfestival 26-29 Juli på Nydalafältet där vi kommer spela sex matcher. Spelschema läggs ut på vår hemsida så fort den är klar. Vi bestämde även att försöka få plats på Höstyran i Sävar. 


Föräldragruppen:

Vi gick kort igenom föräldragruppens jobb under året och kom fram till att det gått sådär att sälja saker. Ska kolla med Jonas hur det ser ut och sen får han återkomma med mer info. •        - Gruppen bestämde att vi skulle ta bort fika under våren, vill killarna jättegärna ha fika efter match tar vi ett nytt snack inför hösten. 

•        - Domaransvarig; kontakta och boka domare innan hemmamatcher.    (Niklas)

•        -"Kassör”; någon som håller koll på lagkassan (Jonas)

•        - Avslutning; Helena och Olof mfl.

  •  Christer och Johan känner att det behövs en Lagledare, som fixar med det praktiska kring laget,  och Stefan Sjödin ska testa på att ta den rollen.
  •  Vi kommer att ha "Matchvärdar" på våra matcher i år. De ska fungera som stöd för domarna och västar kommer vi ledare dela ut innan match. Här kan ni bara tänka Sund förnuft!


Vi bestämde även att fortsätta som ifjol att ta en "Uppstartsavgift" för att bygga upp en liten buffert i lagkassan så vi gör en engångsbetalning på 300:-/barn. Det fanns även ett önskemål om att ev. betala in mer än de 300:- om man känner att man har möjlighet till det. Känner man att det är ett alternativ är det bara att swisha den summan istället. Detta swishar ni till Jonas 070-656 66 52 och har man inte swish så kontaktar ni Jonas på jonasbbb@gmail.com  

Avslutningsvis tycker vi tränare att det ska bli grymt kul att träffa killarna igen och att säsongen drar igång!  

 

//Christer och Johan

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Gimonäs Umeå IF, 15/06 10:53 
Gimonäs Umeå IF, 04/06 16:03 
 
Sponsorer