GUIF F07
Uppstart framskjuten till onsdag 14 april
2021-04-12 17:30

Hej!

Vi skjuter på starten till på onsdag 14 april kl. 17.00 och ställer in dagens träning pga snön.

Vi ses där och då!

Välkomna!

Uppstart fotboll måndag 12/4
2021-04-10 15:12

Hej!

Nu är det dags! Äntligen är Ålidhemsplanen plogad och därför startar vi träningarna på måndag.

Glöm inte benskydd, fotbollsskor och vattenflaska. Vi börjar kl. 20.00. Då ska alla vara startklara och ha bytt skor så att vi kan köra igång med uppvärmningen.

Alla tar med sig sin boll om ni inte har lämnat in den redan. Vi kommer att samla in bollarna på måndag och ersätta dem med ny storlek.

Ni som inte har lämnat igen matchtröjor tar med dem också.

Kopierar in tidigare utskick här nedan så om någon har missat det så finns det på hemsidan.

Vi hälsar också våra två nya spelare Edith L och Nelli varmt välkomna!

Har ni frågor hör av er!

Tidigare utskick:

Hej!

Snart är det dags för fotboll igen och vi ser fram emot att köra igång.

I år kommer alla F07-tjejer att träna och spela matcher tillsammans. Det betyder att F07 Tomtebo och F07 Carlshöjd/Sofiehem kommer att slås ihop. För att vi ska få en bra sammanslagning kommer vi att träna ihop i olika konstellationer så att alla lär känna varandra och vi kommer att blanda så gott det går så att alla får spela med alla.

Vi börjar säsongen när planen är tinad men vi siktar på veckan efter påsk eller veckan efter det. Det är kommunen som bestämmer när vi får börja använda planen och vi återkommer med datum kring det.

Våra träningstider i år är:

Måndagar kl. 20.15-21.15

Onsdagar kl. 17.15-18.15

Båda träningarna är på Ålidhemsplanen. Vi vill att alla tjejer är på plats en kvart innan träningsstart och kör uppvärmningen själva.

De tjejer som har intresse kan även anmäla sig till extraträning som Guif håller i och den anmälan kommer i separat utskick från föreningen.

Vi har anmält två matchlag där vi kommer att blanda tjejerna och vi kommer att spela 9-manna stor i år. 9-manna stor innebär att man spelar på en förkortad 11-manna plan, man spelar med offside och oftast med 11-manna mål. Vi har också anmält oss till Intersport Cup som är en distriktsturnering. Vi kommer utöver detta även ha möjlighet att hjälpa andra lag och stötta dem med spelare så det finns många matchtillfällen för alla.

Vi kommer att erbjuda gemensam beställning för overaller och annat som kan behövas om någon saknar eller behöver en ny. I år kommer alla att lägga sin egen webbeställning men den ska göras per lag. Mera information kring detta senare.

Vi kommer att samla in fjolårets bollar och ersätta med ny storlek på första träningarna. Mera information om detta senare.

De som är ledare i år är:

Tränare:

Johan Sjöström, Lovisas pappa

Erik Janze, Hannas pappa

Johan Thunberg, Klaras pappa

Fredrik Hellström, Ylvas pappa

Mia Grönlund, Emilias mamma

Joel Sundholm, Millys pappa

Mattias Morian, Elsas pappa

Kristoffer Mannberg, Wilmas pappa

Björn Eskilsson, Emilias pappa

Andreas Lind, Alice pappa

Erik Sandvärn, Moas pappa

Lagledare:

Håkan Lundgren, Malous pappa

Karin Ahlman Toyama, Mollys mamma

Om det är någon som får det här utskicket som inte ska vara med i år ber vi er meddela Karin eller Håkan så att vi kan plocka bort er från Sportadmin.

Vi ser fram emot en rolig säsong och taggade tjejer! Hör av er om ni har frågor eller undrar över något!