Välkommen till Gimonäs Umeå IF P06 innebandys hemsida! Här finns det aktuell information om och kring laget, träningar och matcher. Vi är ett innebandylag med killar från Tomtebo/Carlshem/Sofiehem med omnejd. Vårt mål är att vi ska ha roligt och utvecklas tillsammans på träningar och matcher. Detta för att hitta ett livslångt intresse för idrott och förhoppningsvis innebandy :)

Sugen på att baka?
2018-04-12 22:51
Vi vet att killarna i laget gillar att fika och så även många av oss vuxna också :) Är det några som kan tänka sig baka och ta med till avslutningen på söndag är det varmt välkommet så blir det lite av en fika buffé.

Tack
Träningar i veckan + föräldramatch
2018-04-09 15:50

Vi tränar som vanligt denna vecka. Allt för att ladda till söndagens föräldramatch :)

Killarna får ta med sina matchtröjor till söndagens match. De som inte spelar fotboll med GUIF ska dessutom lämna in sina tröjor till oss ledare.

Hälsningar från spelsugna tränare :)

Glad påsk!
2018-03-28 11:19

Vi ledare önskar er alla en glad och trevlig påsk!

Påminner om att det inte är någon träning nu på skärtorsdag och under påsklovet. Men vi ses igen måndag den 9/4 på ordinarie träningstid.

Men påminn gärna killarna att röra klubban då och då. Kanske utmana varandra i utebandy :)

Sista matcherna för säsongen
2018-03-22 10:57

Nu i helgen har vi säsongens sista matcher. Vi hoppas killarna fortfarande är taggade :) Ett gäng spelar på lördag och ett gäng på söndag.

Sedan tränar vi på måndag den 26/3 för att sedan ta ledigt under påsklovet. Tränar igen som vanligt vecka 15 för att ladda inför en rolig gemensam avslutning - Match mot er föräldrar! Vi återkommer om tid, plats och upplägg. Men ni kan ju börja leta fram klubban från ifjol :)

Längre träning på måndag
2018-02-25 17:33
Roligt att se att många av killarna kom tidigare eller stannade kvar och hejade på sina lagkamrater!
Två spännande matcher!

På måndag har vi fått 30 minuter extra tid eftersom laget som brukar träna efter oss inte ska träna. Träningen imorgon blir alltså mellan 18:00-19:30. Vi träffas i omklädningsrummet som vanligt 15 minuter innan.