Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
GUIF P06 Innebandy

Välkommen till Gimonäs Umeå IF P06 innebandys hemsida! Här finns det aktuell information om och kring laget, träningar och matcher. 

Umeå Floorball Festival
2021-09-20 20:00

Den 1-3 oktober spelar vi Umeå Floorball Festival.

Här kan ni se spelschemat redan nu och under cupen kan ni följa resultat/tabell mm.

Första matchen spelas på fredagkväll kl. 21:00.

 

Gimonäs Umeå IF (Pojkar 15 (2006)) - Umeå Floorball Festival 2021 Results (umeafloorballfestival.se)

Ny säsong - ny utrustning
2021-08-30 11:30

Hälsning från GUIF och Stadium, se nedan

Kanske dags för både nya skor och klubba eller varför inte tryckta GUIF-kläder. För GUIF klädprofil kolla på länken längre ned för sortiment. Ni kan beställa direkt på nätet eller gå in på Stadium Avion för att beställa/prova.

 

 

 

Inför säsongen vill vi tipsa om vår samarbetspartner Stadiums erbjudande: 

Koden KLUBBINNEBANDYFW21 ger 25% på innebandysortimentet på stadium.se och i butik. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september och är dessutom inlagt på ert digitala medlemskort i Sportadmins medlemsapp. 

När ni köper innebandymaterial rekommenderar vi produkter från vår samarbetspartner Salming, se utbud via länken där ni kan välja varumärke Salming: https://www.stadium.se/sport/innebandy.se29739902 

Vill ni handla från vår klädprofil kan ni göra det direkt via länken, klicka på GUIF Innebandy: https://www.stadium.se/foreningar  
Priset är inkl. GUIF tryck. 40kr tillkommer för tryck av initialer.


Glöm inte heller att stödja Gimonäs Umeå IF genom att registrera dig som medlem i Stadium och välja att stödja GUIF när du gör inköp på Stadium! Föreningen får 3 % bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

Inställda matcher t.o.m. 8 december
2020-11-10 18:19

Nya restrektioner har kommit pga. av att antalet smittade ökar drastiskt i rådande pandemi. Vi får fortsätta att träna men våra matcher är inställda till och med den 8 december. Trist så klart men vi alla måste hjälpas åt att bromsa smittan.

Påminner om att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom, byt om och duscha hemma i samband med träning, tvätta händerna före och efter träning.


/Helena, Roger, Erik och Dan2020-11-10 Information från Västerbottens Innebandyförbund


Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkaren i region Västerbotten, har i dag tisdag 10 november beslutat om skärpta allmänna råd i Västerbottens län.


Västerbottens Innebandyförbund har under dagen, och tidigare, fört en dialog med Svenska Innebandyförbundet och diskuterat kring vilka åtgärder som måste vidtas av Västerbottens Innebandyförbund och av våra föreningar.


Följande gäller från och med idag, 10 november, till och med 8 december:

• Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 10 november - 8 december för D1, H2 samt H3 skjuts upp.

Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 10 november - 8 december för herr/damutveckling, röd, blå och grön nivå ställs in.

• Matcher i senior DM skjuts upp.

• Svenska Innebandyförbundet har tagit beslut gällande matcher i förbundsserierna. Seriespelet i Allsvenskan damer Norra, Herrar division 1 Norrland Norra, Juniorallsvenskan DJ 17 Grupp A, samt HJ18 Grupp A pausas.

Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta.


Samtliga deltagare i träning måste vidta extra försiktighetsåtgärder så som att; undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, inte duscha tillsammans, hålla god hygien och självklart stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom.

Föräldrar ska i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningar.


Vuxna ska i allra möjligaste mån enbart skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.


• Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

• Lag från Västerbotten avråds att delta på cuper samt träningsmatcher.


Ovan punkter är skrivna utifrån den information som finns i skrivande stund. Det kan komma tillägg och förändringar, ibland med mycket kort varsel, och då kommuniceras det ut ny information.


Vi rekommenderar föreningar att planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än till den 8 december.


Det är viktigt att vi tillsammans gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Nu gäller det att vara tydligare än någonsin mot våra utövare och se till att ta ett samhällsansvar för smittspridningen. Vi lever i en pandemi och det går under inga omständigheter att bortse från!

 

 

Med Vänliga Hälsningar!

Per Oscarsson

090 - 77 85 10
www.innebandy.se/vasterbotten

Försäljning av bingolotter
2020-10-16 10:16

Dags för en försäljningsinsats för P06 innebandy. Det är nu tredje året vi säljer lotter/adventskalendrar till uppesittarkvällen så några stamkunder kanske finns.


Vi vill att alla säljer minst 10st lotter var. (Ni som har två barn i laget behöver inte sälja 20...) Passa på att börja ta upp beställningar redan nu. Fråga släkten, vänner och arbetskamrater. Fler än man tror spelar :)


Enkellott till uppesittarkvällen den 23/12  100kr

Dubbellott till uppesittarkvällen den 23/12  200kr

Trippellott till uppesittarkvällen den 23/12  300kr

Bingolottos adventskalender 100kr

Sverigelotten (skraplott) 25kr

Sverigelotten Premium (skraplott) 50kr


Meddela antalet till Helena via ett sms 070-6424990 senast den sista november. Sedan beställer vi hem en bunt med extra lotter utöver beställt antal om det dyker upp fler beställningar under december. Ifjol sålde vissa 2st medans vissa sålde över 50st lotter, så våga fråga!


Vårt mål är att åka till Storvreta cup, 2-4/1, och en cup i Umeå under våren.
Publiken får stanna hemma
2020-10-15 14:40

På grund av rådande omständigheter är inte publik tillåten på våra matcher. Det är bara båda lagens ledare och hemmalagets funktionärer och ibland för några skjutsande föräldrar för bortalaget. Vi får alltså räkna med att inte heja på killarna från läktaren. Men det vore så klart skoj om ni alla kunde följa matcherna via webbsändningar. Dessutom tjänar laget/föreningen en slant på detta.


Vi ledare har inte tid och möjlighet att ansvara för detta. Kan du tänka dig att hjälpa till? Hör i så fall av dig till Helena så gör hon dig/er till rapportörer för laget. Matcherna finns redan upplagda i appen så det är i princip bara att filma och sända live :) Här finns mer information.

https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/svensk-innebandys-app/

Tänker att det inte alltid är den som nu räcker upp handen som ska filma utan mer hjälpa till att styra upp det hela så kan ni turas om att filma. Då får ni ju dessutom vara på matcherna som funktionär :)


Andra funktionärer är som tidigare 2st till sekretariatet. I år kommer vi även ha en matchvärd som ansvar för att vi håller rekommendationerna gällande Covid-19 t ex ska namn och mobilnummer på alla som ser matchen fyllas i på en blankett. Spelarna finns redan i matchprotokollet. Dörrarna till hallarna kommer att vara låsta så man ska hålla koll på vilka som släpps in.


Vi spelar som tidigare i två serier eftersom vi fortafarande är så pass många i truppen! Vi spelar i div. 4-5 och i div. 10-11. När matcherna är ser ni på vår hemsida eller Sportadmin appen. Sedan har vi ju även appen Svensk Innebandy.


/Ledarna


 
Sponsorer