Vidare till steg 3
2019-10-14 09:25
Vilken helg! Vi sammanfattar USM äventyret del 1 med ett stort tack till Sollefteås grymma killar Axel, Nisse, John och Erik. Så kul att vi gjorde det här tillsammans.
Extra plus även för våra modiga 06:or som fick kliva in i hetluften. Vissa killar vi mötte var närmare 1,90 långa så det var inte en helt lätt uppgift men ni skötte er jättebra!

MVP i matcherna blev Erik, Nisse och Elias. Bästa poängplockare blev dock ohotat Hugge med 23 baljor! Mesta utvisningstiden och varningar tog Milton hem segern, tätt följd av Nisse och domarnas favorit Elias.

Nu blickar vi framåt. Steg 3 spelas helgen efter Umeå handbollsfestival och vi har en del sammandrag att se fram emot innan dess.
Vi ses på träningarna!
Ledarna