Guif f06 värdegrund
2018-08-28 15:21

Hösten 2018
2018-07-29 21:41
Vi startar säsongen med att vara bollflicka söndag 5/8 på Ålidhem Arena med samling kl 15.20. Matchen börjar kl 16.00. GUIF Damer möter Mariehem SK. Vi behöver vara minst 6 st spelare.

Fr o m måndag 6/8 startar träningarna med följande tider:
Måndagar kl 19.00 - 20.15, Fysträning på Sjöfrun
Tisdagar kl 18.00 - 19.15 - Målvaktsträning, Sjöfrun
Tisdagar kl 19.00 - 20.15 - Fotbollsträning, Sjöfrun
Onsdagar kl 18.00 - 19.15 - Fotbollsträning, Ålidhem

Kalendern är uppdaterad vad gäller träningarna.
Även Matchtiderna kommer att komma in i kalendern, har lagt in allting i Fogis men tar ngn dag innan det blir uppdaterad i Sportadmin. Matchen som står i kalendern söndag 5/8 där vi ska möta GUIF F13 kommer inte att bli med aktuellt datum utan den kommer att flyttas så den 5/8 har vi endast bollflickeuppdraget.

Som vi tidigare har berättat så heter vi numera inte GUIF F06 Tigers utan fr o m höstens kommunserie har vi slagit ihop alla 3 F06-lagen till 2 lag, lag vit och lag svart samt att vi har vårt gemensamma 9-manna lag. Vi kommer alltså även att mixa 7-manna lagen, precis som vi gör med 9-manna.

Vi har inget datum klart än för gemensamt föräldramöte men utskick kommer så fort vi ledare träffas och kan hitta lämpligt datum och hitta ledig lokal.

Ett stort tack till alla er föräldrar som var och hejade på laget först i Piteå när vi spelade Piteå Summer Games och sedan nu på Umeå FotbollsFestival. Har varit varit två fantastiska cuper. Är så himla imponerad av alla GUIF-tjejerna hur man har kommit varandra nära som lag och kompisar, spelat otroligt bra fotboll och hållit humöret på topp i denna värme. Ser nu fram emot höstens kommunseriespel.

/Jeanette, Kicki, Matthew

Uppdaterad kalender
2018-04-15 17:02
Hej på er alla. Hoppas ni haft en skön helg med mycket uteaktiviteter i det härliga vårvädret. Har nu uppdaterat kalendern med våra träningstider.

Lördag 5/5 kommer vi att ha en minicup med våra 3 F06-lag samt inbjudna är Hissjö samt ett lag från Ö-vik. Om det blir ngt fler lag vet jag inte i skrivande stund då det är Martin Höök från Tomtebo som håller i detta. Men denna dag kommer föräldrarna bli involverade på så sätt att det ska bli fikaförsäljning samt det ska grillas hamburgare/korv till försäljning. Pengarna vi får in denna dag från försäljningen kommer vi att lägga på anmälningsavgiften till Umeå Fotbollsfestival.
Träning på myren
2017-06-04 14:22
Fr o m onsdag 7/6 kommer vi att köra x-tra träning på myren för de som kan och vill. Bra med lite träning på vanligt gräs inför PSG där de flesta matcher spelas på vanligt gräs.

Nu på onsdag 7/6 hoppas jag att så många som möjligt kommer för då kommer 2 målvakter samt en tränare från herrar div 5 och ska hålla i målvaktsträning för hela laget. Hoppas på att vi får med oss många bra övningar som vi kan köra själva på våra träningar.

Kanonmatch idag av GUIF F06 ca. Ni spelade jättefint, det var rolig fotboll att titta på. Och grattis till Ronja som fick Fair Play kortet idag.

Glöm inte bort GUIF-dagen på tisdag 6/6. Se annons på GUIF:s hemsida.

/Jeanette
Träningsmatcher 6/5
2017-05-03 19:44
Nu på lördag blir det träningsmatcher mot Sofiehem/Ålidhem/Innertavle och Tomtebo. Vi kommer spela på Sjöfruns konstgräsplan, samling för tjejerna kl 10.00. Vår första match kommer att spelas ungefär kl 10.45 och det blir mot SÅI. Vet att jag meddelat tidigare om att det inte kommer att finnas fika men har nu fått information från Tomtebo att föräldrarna där önskar få sälja fika, vad som kommer att finnas till försäljning vet jag inte riktigt säkert men det torde väl finnas kaffe och saft, kanske även ngn godbit. Enligt informationen jag fick ska de även ha igång grytan med varmkorv. Jag informerade våra tjejer att de skulle ta med sig en frukt eller smörgås + dryck men man kan alltså ta med sig pengar om man så önskar och köpa fika istället.

Det är alltså matchkläder (vit matchtröja) som gäller på lördag + att man tar med sig sin boll, vattenflaska. Benskydd på och håret uppsatt.

Nu finns även alla våra kommunseriematcher inlagda och den första matchen har vi alltså 14/5 då vi spelar borta mot Umeå Södra. Av de 3 hemmamatcher vi har nu under våren kommer vi att spela två matcher på Sjöfrun och en på Carlshöjd. Uppdaterad fikalista kommer att komma från Ulrica Grubbström.

/Jeanette
Utomhusträning
2017-04-09 18:59
Måndag 10/4 kör vi sista inomhusträningen för att sedan ta påsklov och starta upp med utomhusträningarna tisdag 25/4.

Utomhustiderna är följande: Tisdagar och Torsdagar med samling 17.55 för att kunna börja med uppvärmning kl 18.00 vi avslutar träningen kl 19.15. Samma tider för båda dagarna.

Ny overallerna har kommit och kommer att delas ut måndag 10/4 på träningen.