Uppdaterad kalender
2018-04-15 17:02
Hej på er alla. Hoppas ni haft en skön helg med mycket uteaktiviteter i det härliga vårvädret. Har nu uppdaterat kalendern med våra träningstider.

Lördag 5/5 kommer vi att ha en minicup med våra 3 F06-lag samt inbjudna är Hissjö samt ett lag från Ö-vik. Om det blir ngt fler lag vet jag inte i skrivande stund då det är Martin Höök från Tomtebo som håller i detta. Men denna dag kommer föräldrarna bli involverade på så sätt att det ska bli fikaförsäljning samt det ska grillas hamburgare/korv till försäljning. Pengarna vi får in denna dag från försäljningen kommer vi att lägga på anmälningsavgiften till Umeå Fotbollsfestival.
Träning på myren
2017-06-04 14:22
Fr o m onsdag 7/6 kommer vi att köra x-tra träning på myren för de som kan och vill. Bra med lite träning på vanligt gräs inför PSG där de flesta matcher spelas på vanligt gräs.

Nu på onsdag 7/6 hoppas jag att så många som möjligt kommer för då kommer 2 målvakter samt en tränare från herrar div 5 och ska hålla i målvaktsträning för hela laget. Hoppas på att vi får med oss många bra övningar som vi kan köra själva på våra träningar.

Kanonmatch idag av GUIF F06 ca. Ni spelade jättefint, det var rolig fotboll att titta på. Och grattis till Ronja som fick Fair Play kortet idag.

Glöm inte bort GUIF-dagen på tisdag 6/6. Se annons på GUIF:s hemsida.

/Jeanette
Träningsmatcher 6/5
2017-05-03 19:44
Nu på lördag blir det träningsmatcher mot Sofiehem/Ålidhem/Innertavle och Tomtebo. Vi kommer spela på Sjöfruns konstgräsplan, samling för tjejerna kl 10.00. Vår första match kommer att spelas ungefär kl 10.45 och det blir mot SÅI. Vet att jag meddelat tidigare om att det inte kommer att finnas fika men har nu fått information från Tomtebo att föräldrarna där önskar få sälja fika, vad som kommer att finnas till försäljning vet jag inte riktigt säkert men det torde väl finnas kaffe och saft, kanske även ngn godbit. Enligt informationen jag fick ska de även ha igång grytan med varmkorv. Jag informerade våra tjejer att de skulle ta med sig en frukt eller smörgås + dryck men man kan alltså ta med sig pengar om man så önskar och köpa fika istället.

Det är alltså matchkläder (vit matchtröja) som gäller på lördag + att man tar med sig sin boll, vattenflaska. Benskydd på och håret uppsatt.

Nu finns även alla våra kommunseriematcher inlagda och den första matchen har vi alltså 14/5 då vi spelar borta mot Umeå Södra. Av de 3 hemmamatcher vi har nu under våren kommer vi att spela två matcher på Sjöfrun och en på Carlshöjd. Uppdaterad fikalista kommer att komma från Ulrica Grubbström.

/Jeanette
Utomhusträning
2017-04-09 18:59
Måndag 10/4 kör vi sista inomhusträningen för att sedan ta påsklov och starta upp med utomhusträningarna tisdag 25/4.

Utomhustiderna är följande: Tisdagar och Torsdagar med samling 17.55 för att kunna börja med uppvärmning kl 18.00 vi avslutar träningen kl 19.15. Samma tider för båda dagarna.

Ny overallerna har kommit och kommer att delas ut måndag 10/4 på träningen.
Föreningsdag på stadium
2017-03-20 16:49
Föreningsdag för GUIF på Stadium Avion lördag 25/3 samt söndag 26/3. 20% rabatt på ett köp. Passa på att uppdatera för fotbollssäsongen.
Parkeringsvakt Gammlia julmarknad
2016-10-31 20:57
Nu är det klart att vårt lag får ta hand om parkeringen under julmarknaden på Gammlia lördagen den 3 december. Det krävs 7-8 personer som jobbar samtidigt för att det ska fungera väl. Dessutom behövs avbytare eftersom det är rätt ansträngande att stå en hel dag. Tiderna för parkeringsarbetet är ca 9.00-16.30.

(Om det är någon som undrar över när detta bestämdes att vi skulle ta på oss denna uppgift så blev det bestämt när vi hade avslutningsmatchen mot mammorna och vi ledare bjöd på fika.)

Måndag 21/11 kl 18.15 träffas vi på gympan innan träningen för ett informationsmöte kring allt det praktiska, hur vi ska lägga upp parkeringsdagen mm. Vi kommer att behöva lagets alla föräldrar så boka in den 3:e december redan nu och boka även in den 21/11 för informationsmöte.

/Ledarna i GUIF F06 ca