Lagkonto på handelsbanken. 490 352 421 clearing 6251
Umecupen
2018-04-13 23:17
Vi samlas 30 min innan varje match i helgen.

Vi ses då!

Ledarna

Fina gruppen Guif F07 innebandy!
2018-03-27 15:52

Hej!

Vi avslutade säsongen med att tjejerna fick spela mot tränarna. Fråga dem hur det gick!

Nu är innebandysäsongen slut och vi tackar för att vi har fått träffa och följa era tjejer under säsongen. Alla har gjort framsteg och utvecklats och det är en mycket fin grupp. Vi ställde lite frågor till gruppen och tyckte att de hade många bra och kloka tankar kring laget och jaget och innebandyn. Fråga dem vad de tyckte om säsongen!

Vi tar nu uppehåll till hösten med innebandyn och rullar igång fotbollen om några veckor. Om det är någon som är sugen på fotboll men som inte finns "registrerad" i fotbollslaget, hör av er så lägger vi till er. Man behöver inte "bestämma" om man ska spela fotboll en hel säsong nu utan man kan komma och prova och känna sig för. Är man registrerad på hemsidan vet man när vi börjar och träningstider kommer så småningom att läggas till. Annars kan man höra med någon kompis också om man är osäker.

Vi vill passa på att önska alla en riktigt fin påskledighet och ser fram emot att träffa många av er i fotbollen och annars ses vi till hösten igen.

Hälsningar,

Ingen träning idag
2018-03-19 06:58
Idag har vi ställt in träningen i innebandy. Vi ses på onsdag istället.

Overaller
2018-03-07 17:12
De som har beställt overaller är följande tjejer. Är det någon som ska beställa och inte har gjort det, kontakta Karin innan vecka 10 är slut.

Melina

Hälsningar,
Uppehåll under sportlovet
2018-02-27 16:46
Under sportlovet ställer vi in träningarna!
//Ledarna