Lagkonto på handelsbanken. 490 352 421 clearing 6251
Uppstart innebandy
2018-09-19 13:43
Hej!

Vi startar innebandyn 1/10 och påminner om att vi har ett föräldramöte på måndag 24/9 kl. 18-19 i Sjöfruhallens mötesrum.

Välkomna!

Uppstart träningar innebandy
2018-09-13 14:04
Hej alla!

Vi har snart en ny säsong innebandy framför oss. Vi har fått två träningstider som vi är glada för:

Måndagar kl. 16.30-17.30 Sjöfruhallen
Onsdagar kl. 20.00-21.00 Ålidhemshallen

Vi återkommer med startdatum. När vi tränar vill vi att tjejerna kommer och är ombytta när träningen börjar så att vi inte slösar träningstid. Ibland kan man bli sen av någon orsak, hör gärna av er då.

Vi kommer strax att skicka ut en inventering och vi vill då att ni svarar ja eller nej om ni ska träna innebandy i år. Vi hoppas givetvis att alla är kvar även denna säsong och är det någon ny som vill börja hör av er så att vi kan informera den personen.

24/9 kl. 18.00 har vi föräldramöte för gruppen i Sjöfruhallens mötesrum, vi kör ett gemensamt föräldramöte för fotbolls- och innebandytruppen då det nästan är samma personer som spelar båda sporterna.

Vi längtar redan till en ny säsong med tjejerna! Om ni har frågor hör av er!

Väl mött!
Umecupen
2018-04-13 23:17
Vi samlas 30 min innan varje match i helgen.

Vi ses då!

Ledarna

Fina gruppen Guif F07 innebandy!
2018-03-27 15:52

Hej!

Vi avslutade säsongen med att tjejerna fick spela mot tränarna. Fråga dem hur det gick!

Nu är innebandysäsongen slut och vi tackar för att vi har fått träffa och följa era tjejer under säsongen. Alla har gjort framsteg och utvecklats och det är en mycket fin grupp. Vi ställde lite frågor till gruppen och tyckte att de hade många bra och kloka tankar kring laget och jaget och innebandyn. Fråga dem vad de tyckte om säsongen!

Vi tar nu uppehåll till hösten med innebandyn och rullar igång fotbollen om några veckor. Om det är någon som är sugen på fotboll men som inte finns "registrerad" i fotbollslaget, hör av er så lägger vi till er. Man behöver inte "bestämma" om man ska spela fotboll en hel säsong nu utan man kan komma och prova och känna sig för. Är man registrerad på hemsidan vet man när vi börjar och träningstider kommer så småningom att läggas till. Annars kan man höra med någon kompis också om man är osäker.

Vi vill passa på att önska alla en riktigt fin påskledighet och ser fram emot att träffa många av er i fotbollen och annars ses vi till hösten igen.

Hälsningar,

Ingen träning idag
2018-03-19 06:58
Idag har vi ställt in träningen i innebandy. Vi ses på onsdag istället.