Spontan kväll i kärleksviken
2018-05-29 20:54
Tjejerna tog sig hand i hand genom äventyrsstigen
Vilken kväll det vart, termometern visade 26 grader då 15st glada tjejer slöt upp med familjer och syskon i kärleksviken. (Vilket var fantastiskt med så kort varsel)
Och nog hade  alla kul allt. Allt från äventyrsstigen följt av grillning och sen tror jag alla tjejerna även tog sig ett bad trotts den hårda vinden☺ slöt även upp några gamla lagkamrater vilket alla tyckte var väldigt kul. Så detta gör vi om tycker webbredaktionen, var kul att ta kameran och anteckningsboken ut på något annat än matcher😉

Sammandrag på sjöfru
2017-08-20 21:56
Ibland fick fikets personal bara släppa allt och hålla fast allt
Söndagen bjöd på härliga vindbyar, men det var inget som den tappra publiken som sökt sig till sjöfrun tänkte på när domaren blåst igång spelet. Ja inte spelarna heller för den delen.
Bjöds publiken på någon underhållande fotboll  då... jaja men utav högsta rang, underbara målvakt parader radades upp följt av briljanta prestationer och uppspel av yttersta världsklass.
Även denna helg fick Guifs f09 Tomtebo rycka in och stötta f08. Denna gång var det Lova och Ellen som fick hoppa in och hjälpa till. Lova och Ellen stod för en mycket stark insatts visade briljant kämpa glöd.

Föräldrarna i fiket jobbade också mot yttersta världsklass, där man på fyra lag och ca 25 min paus. Lyckades sälja ca 75 korvar och ca 66st rutor och bullar, ca 30 chocladbollar plus kaffe och saft var mycket imponerande.

Även stort tack till domarna och matchvärdarna och publik som gjorde denna dag så bra.

Spölandscupen
2017-08-19 19:25
En härlig dag till ända!  Och första matcherna av många med att spela 7- manna avklarad.

Trotts att dom 2 sista matcherna blev spelade i lite regn så lämnade tjejerna Spölandscupen med flaggan i topp.
Genom att avsluta med dagens bästa insatts, där dom verkligen visade att det fanns energi kvar och vad kul det var att göra så.

Dagens plus går nog till medalj utdelningen cupen hade med en väldigt härlig intervju stund med varje lag till publikens förtjusning.

Nu laddar tjejerna och föräldrarna om till imorgon för sammandrag på sjöfrun.

På besök i Sävar!
2017-08-06 14:43
Tobias varvar ut från cyklingen efter 2.05 till löpningen på dagens triathlon på nydala.
Då var höstens första sammandrag avklarat!

Regnet stod och välkomnade oss i morse när vi klev ut för att sätta oss i bilarna.
Så vårat nya tält kom bra till användning, men som tur var så avtog regnet lagom till uppvärmningen.

Eftersom vi hade många fortfarande ute och reser land och rike runt på semestern. Så då passade vi på att låna in Ava, Naima och Liv från F09 Tomtebo, och vad kul det var att dom ville komma och hjälpa oss idag. Sen måste vi berömma tjejerna också för hur duktiga dom var, och att vi körde med backar, mittfält och forwards klarade dom galant.

Så tack vare hjälp från f09 och kämpade tjejer från vårat lag lyckades vi göra fyra riktigt bra matcher, även om det kanske var lite sega tjejer från början. Men det får nog tränarna ta på sig bättre uppvärmning och längre uppvärmning ;)

Fotografen vart orolig för kameran så fegade tyvärr ur så tyvärr inga bilder. Så finns det bilder ute bland föräldrarna så får ni gärna skicka in till webben.

/webbredationen
UFF över för denna gång!
2017-07-31 13:50
By över Nydala fälten och vår lagbild
Ja då var Umeå Fotbolls festival över för denna gång, fort gick det men roligt hade vi alla Och bra väder.

Sista matchen mot Umeå södra vart en tuff match, dom tjejerna viker inte sig en millimeter och spelar riktigt fysiskt. Men tycker ändå att tjejerna står upp bra mot dom ändå. Kul att se att våra tjejer inser att här måste vi gå in med kroppen också.

Blir ett kortare inlägg än tänkt för originalet raderades tydligen. Webbredaktionen beklagar verkligen detta.

Men summerar man helgen tror jag tjejerna och ledarna är riktigt nöjda och hade riktigt kul.

Nu laddar tjejerna för nya  matcher i sävar nästa helg.

2 nya matcher spelade
2017-07-29 12:16
Då har tjejerna spelat två nya matcher en i går eftermiddag och en nu på förmiddagen. Båda matcherna har spelats mellan 2st väldigt jämna lag.

Går man till matchen igår så var tjejerna lite seg i starten som mycket troligtvis berodde på den lite kvava värmen som var under gårdagen. Men där jobbade dom sig ikapp ett underläga på några mål. Var väldigt kul att höra att några tjejer testade egna taktiker för att stärka, ja lät som försvarsspelet. Men ledde till att dom fick mycket fart framåt kändes det som.

Dagens match var vi med från start och tror tjejerna gjorde första målet. Kul att se  olika tjejer kliva fram när det verkligen behövs och verkligen tar för sig. Sen efter att vi spelat  tre matcher, så är det positivt att se positionera vi testar spela med verkar funka och att dom inte verkar känna sig låsta av det.

Nästa match 15.15 plan 5