Full fart framåt!
2018-01-28 14:55
Ibland får målvakten en lugn stund också!
Hej nu har 2 härliga match helger börjat lida mot sitt slut. Och det man kan konstatera är att det tuffa motståndet tjejerna hade i Paradiscupen, samt den tid tjejerna fick spendera ihop där. Har verkligen gett resultat in på det nya året.

Tjejerna har tagit med sig farten och det vi pratade om under paradiscupen. Har ni chansen att ta tillbaka bollen i anfallzon!! Fortsätt jaga. Vilket tjejerna har verkligen  anammat senaste 5 matcherna. Plus att det är lättare att göra mål om man har någon som går mot mål, står framför mål. Märkte dom framför allt när dom spelade i Täfteå. Så det har vi fortsatt att prata om efter det. Sen har nog tempot som var i Övik fått tjejerna att passa bollen snabbare mellan varandra. Vilket har lätt till några riktigt fina anfall. Som ett exempel hade vi idag när backarna byte sida genom ett pass sen upp på forwards som släppte in bollen i mitten, till centern som slet sig fri och vart ensam med målvakten.

Sådana här helger är det som lätt att vara ledare☺
Dock måste vi nog jobba med att få dom att sitta tysta och lyssna kring samlingar.

/vikarierande webb/ledare😉
2017-12-24 12:19
God jul och Gott nytt år önskar Guif f08 alla spelare ledare och föräldrar 🎅

/webbredaktionen
Sammandrag på Rödbäck
2017-11-04 19:28
Bilder från matchstarten av Guif-Dalen.
Så var äntligen alla våra lag och spelare igång.
Allt rivstartade med en tät och väldigt jämn match mellan Guif vit och Guif svart.
en match som verkligen stod och vägde där båda lagen slet som djur. Stängde ner varandras anfalls försök effektivt på mittplan, här kan man prata om sönderlästa uppspel.
Men ett mål, ett hårt ribbskott och några vassa prestationer fick vi se både från målvakter och utespelare.

Efter denna hårda drabbning stod en match till för båda lagen på agendan, och till skillnad från förra vinterns internmatch så kunde tjejerna ladda om.

Först mötte Guif Vit ett mycket passnings skickligt Rödbäck, som bjöd på fina långa passningar mellan backarna och vidare upp till forward. Men dom räckte inte till mot ett välspelande Guif tjejer som gick segrande hur denna välspelade och mycket spännande drabbning.

Sen var det Guif svarts tur att möta Dalen. Till denna match var dock webbredaktionens utsända dock tvungen att åka hem. Men av folk på plats så har vi fått info om sprakande spel och seger även i denna match.

Så vi kan summera ett väldigt lyckat första sammandrag från Guif tjejerna, som nu kommer träna på för fullt fram till nästa sammandrag 26/11.

/webbredaktionen
Dean Kriellaars Peptalk från change the game
2017-10-20 11:16
Så finns äntligen Dean Kriellaars mycket bra och intressanta Peptalk om rörelserikedom från change the game ute på Youtube.
Så då passar vi på att dela det  med er också.
Håll till godo☺

Säsongsavslutning
2017-04-12 11:48
23 av 27 tjejer kunde närvara på avslutningen
Guifs f08 hade på måndagskväll en lyckad avslutning med föräldrar match med fika.
Nästan alla tjejer med föräldrar var där vilket bidrog till att avslutningen vart så bra. Kändes att tjejerna hade kul vilket var vår stora förhoppning ja även föräldrarna tror jag hade kul.
Vi han dock inte riktigt samla ihop alla och tjejer och säga tack för i denna säsong, men hoppas att dom kände det, men ett fint lag foto blev det i alla fall.

Vi som ledare tackar för oss och säga att det har varit en härlig vinter där vi fått se tjejerna ta stora kliv i sin utveckling från där vi startade i höstas. Nu tar fotbollen vid för dom flesta av tjejerna och även vi ledare är inblandade. Kul att se att tjejerna är så peppade inför det och hoppas på samma pepp när hösten slår an.

Här med slår vi igen innebandy butiken men glöm inte att IKSU kanske får en femte avgörande semifinal hemma eftersom det blir en fjärde match i Göteborg efter förlusten igår.

Med vänlig hälsning Ledarna och webbredationen
Kvällsmatch mot Dalen
2017-04-08 19:51
Match nr 3 vart en tuff drabbning, där tjejerna kämpade hårt mot ett bra spelande Dalen. Men där dom klarare chanserna dök upp lite oftare för Dalen. Trotts att Guif lyckades ibland få längre och lite hårdare tryck mot mål, men utan att få några riktig klara lägen.

Summerar vi dagen som helhet så kan man konstatera bra spel med bra passningsspel, bra hemjobb.Men att bollen inte riktigt stuttsade tjejernas väg idag.
Så vi tar nya tag till imorgon och siktar på ändring i bollstutts till i morgon.☺

/webbredationen