Inställd futsalträning söndag 25/3
2018-03-24 15:34
Imorgon är flera killar på innebandymatch och vi ser inte ut att få ihop någon större träningsgrupp så därför ställer vi in morgondagens futsalträning.

Vi tar nu påskledigt och återkommer efter påsk med information om uppstarten av fotbollssäsongen!

Ett stort tack till er alla som varit med oss under vinterns futsalträningar. Ni har verkligen utvecklats och det kommer bli jätteskoj att dra igång med utomhusträningarna så snart snön är borta från planerna 😀

Vi ledare vill passa på att önska er alla en riktigt Glad Påsk!

//Luka, Eva och Ståle
Komihåg träning ikväll kl 17:00
2018-03-18 11:23
Hoppas ni haft ett skönt sportlov!
Ikväll tränar vi äntligen igen. Vet att några killar just nu befinner sig i Sundsvall på handbollscup men hoppas övriga tänker komma.

Komihåg att meddela oss ledare om ni är sjuka eller inte kan komma på träningen.

Ledarna

(Eva 070-3332169)
Sportlovsledigt!
2018-02-26 08:48

Nu tar vi sportlov och vilar från futsalträningarna i ett par veckor. Nästa träning blir den 18 mars.

Njut av sportlovet och se till att sporta på andra sätt och var ute och få frisk luft!

Vi ses!

//Ledarna

Vi kör futsalträning imorgon söndag!
2018-02-24 21:44
Sju anmälda killar och några som inte hunnit svara och som förhoppningsvis också kommer så vi kör träning imorgon!

Vi ses kl 16:50 på Vårdskolan!

Komihåg futsalträning!
2018-02-17 17:05
Även om vi inte har kvar några seriematcher i futsal så kör vi på med träningar ett tag till. Nu kan vi passa på att ladda upp inför fotbollssäsongen!

Komihåg att meddela om ni inte har möjlighet att komma på träningen!

//Ledarna
Tack för ett fint sammandrag!
2018-02-10 18:36
Vilken härlig eftermiddag, vilka fantastiska futsalkillar, vilken utveckling ni gjort den här säsongen!
Tack också till er alla föräldrar som ställt upp och fixat med fika och hejarklack!

Imorgon söndag har vi ingen futsalträning men nästa söndag tränar vi igen.

Vi önskar er alla en trevlig lördagkväll och en fin fortsättning på helgen.