Snart slut på fotbollssäsongen
2018-09-08 19:16
Hej!
Tiden har rusat iväg och det är inte mycket som återstår av denna fotbollssäsong! Här kommer lite information om de kommande och sista veckorna;

måndag 10/9; träning på Ålidhem i vanlig ordning

onsdag 12/9; match för ett gäng (matchgrupp 2 och 3)- kallelse kommer inom kort!

Torsdag 13/9; Inställd träning

Lördag 15/9; sista matchen för säsongen (grupp 1 och 5).

Måndag 17/9; Sista träningen för säsongen! Vi bjuder på lite fika och hoppas att så många som möjligt kan komma!

Detta innebär också att matchgrupp 4 som vilar sista omgången (enligt rullande schema) spelar sista matchen denna helg.

Med detta vill vi ledare passa på att tacka alla föräldrar för i vanlig ordning hög svarsfrekvens på kallelserna! Det underlättar oerhört för oss som planerar och leder verksamheten!

Nästa säsong 2019 är det 7-mannafotboll som gäller, det ser vi fram emot!

/Tränarna

Inställd träning imorgon torsdag
2018-08-29 08:21
Hej,
Resor och jobb på tränarsidan gör att vi tyvärr måste ställa in morgondagens träning på Carlshöjdsskolan. Nya träningstag på måndag! (och match dessförinnan för de som ska spela)

mvh //tränarna
Fotbollsträningarna börjar på måndag
2018-08-03 13:58
Hej!
Hoppas alla har haft ett riktigt bra sommaruppehåll! Nu är det dags att starta igång höstomgången och det gör vi med att kicka igång träningarna nu på måndag 6/8. Första matcherna blir redan nästa helg och kallelser till de som ska spela kommer inom ett par dagar!

Väl mött på måndag!

//Ledarna
Helgen som gick och veckan som kommer
2018-06-17 18:42

Hej,

Nu är sommaruppehållet nära, I helgen spelade vi vår första cup samt 2 st hemmamatcher, 7 st matcher totalt i helgen alltså!

Alla verkar ha haft roligt i helgen, det har varit ideligen positiv anda och gott humör i trupperna. Peppande och stöttande ord spelarna emellan vilket är riktigt roligt att se! Vi tar med oss lite saker att fortsätta träna på efter sommaruppehållet, bl.a positions- och passningsspel. Nu spelade vi ju cupen på lite större planer och på riktigt gräs vilket också blev en ny upplevelse.

Vi påminner om att veckans träningar är inställda och istället spelar vi de två sista matcherna under veckan på onsdag och torsdag. Kallelser till dessa matcher har blivit utskickade och vi hoppas att alla svarar i tid (grupp 5 vilar denna omgång). Vi tackar också för att ni (i de flesta fall) meddelar frånvaro, det underlättar i planeringen!

Så till sist; kika in i bildgalleriet här på laghemsidan på ett urval av fina lagbilder från helgen som gick!

Kallelse till Umeå fotbollsfestival som spelas den 26-29 juli kommer att skickas ut nu under juni (dock inte till er som redan meddelat att ni är bortresta). Utifrån er som svarar på den kommer vi att planera cupdeltagandet, det blir säkert en rolig upplevelse! Mer att läsa om fotbollsfestivalen finns här: https://www.umeafotbollsfestival.com/

Ha nu ett riktigt skönt sommaruppehåll!

Mvh //Ledarna

Uppdaterat spelschema!
2018-06-12 18:08
Spelschemat inför helgen har blivit förändrat en aning. Ett av Tegslagen kunde inte vara med på söndagen vilket innebär att vår match på söndag kl 13 är inställd. De som skulle spelat den matchen får istället spela hemmamatchen på Carlsshöjdsskolan samma dag. Se uppdaterat schema under rubrik "dokument"!
mvh Ledarna
Helgens spelschema!
2018-06-11 20:49
Hej,
Nu finns helgens spelschema upplagt under "dokument". Filen heter "matchschema_180615-180617". Eftersom vi också har två hemmamatcher (en på lördag och en på söndag) så finns även dessa med i filen. Inga kallelser skickas därför ut inför denna helg! Ta del av schemat och se till så ni är på rätt plats vid rätt tid och rätt dag :-)

Får man förhinder så kan man meddela detta på sms-gruppen, eller smsa Lisa, 070-234 18 68. Vi har pusslat ihop det hela med tanke på era önskemål med reservation för eventuella misstag (hör av er i så fall).

Detta blir sista rycket innan sommaruppehållet! Nästa vecka blir det inga träningar eftersom vi då istället har de sista två bortamatcherna under veckan (onsdag resp. torsdag).

Vi hoppas på att få träffa riktigt spelsugna killar till helgen!
Mvh Ledarna