Inför sommaruppehållet!
2018-06-18 16:59
Sommarlovet är inte långt borta nu. Även fotbollen får vila en stund innan höstsäsongen drar igång. Vi kör träning onsdag den 27:e 18:15 och fredag den 29:e 16:15 för dom som vill. Då förbundet meddelat höstens spelschema så lägger vi ut detta. Träningsstart blir troligtvis andra veckan i Augusti.

Vi kör precis som förra året en fotbollsbingo under sommarlovet med utlotting av två stycken priser på en av träningarna då höstsäsongen dragit igång.Ett bra tilfälle för barnen att röra på sig och som en bonus så får man öva sina fotbollsfärdigheter. Vi delar ut bingon på matcher denna veckan och träning veckan efter midsommar. Krysset finns även upplagd  på fliken Diverse på vår hemsida. (Klicka på länkarna i pdf:en för att komma till videoklipp). Kom ihåg underskriften då ni lämnar in!

Vi fick en fantastisk uppslutning till fotbollsfestivalen och hela 14 killar har slutgiltigt anmält sig. Vi känner därför att det inte gick att bara anmäla 1 lag då det blir väldigt lite speltid per match (5 på plan och 9 avbytare). Vi har därför anmält ytterligare ett lag. Båda lagen spelar på Nydala så eventuellt så lånar vi lite spelare mellan lagen om det behövs!

Den totala summan för deltagande blir nu 700x2= 1400 kr. Vi ber er som tidigare betalat 70 kr att fylla på med ytterligare 30 så har vi fått ihop kostnaderna för anmälningsavgiften som blev 100 kr per barn. Märk med barnets namn.

Ha nu en riktigt skön sommar så återkommer vi med mer info då vi fått spelschemat för UFF!

Ta en titt på sammanställningen som Guif gjort över idrottandet i de östra stadsdelarna.

Mvh Ledarna P 09 Sjöfru
Inför helgens matcher.
2018-06-02 07:19
Hej på er i solen!

Igår fick killarna sina nya svarta matchtröjor, så idag spelar P09 för fösta gången i svart.På söndag möter vi Guif Carlshhöjd som precis som oss fått sina tröjor. Detta innebär att morgondagens lag spelar i de vita tröjorna som vi fått behålla som resevställ.

Svart kommer att vara vårt grundfärg och vi meddelar om vi i vissa bortamatcher skall använda oss av vitt.

På onsdag har vi hemmamatch mot Teg på vår träningstid eftersom Ersmark skall spela cup på den urprungliga tiden under helgen. Detta innebär att träningen är inställd för övriga spelare. Men man är givetvis välkommen att heja på sina kamrater 18:15.

Pass på att gå och titta på barnens matcher, vi vet att det är mycket uppskattat att föräldrarna kommer!

Mvh ledarna
Div info!
2018-05-28 14:13
Hej!

Nu har våra träningsdressar kommit så ni som ännu inte betalat gör det snarast. Kläderna kommer att finnas för avhämtning på onsdagens och fredagens träning.

På fredag så kommer vi att dela plan med F09 kl 16:15 separat kallelse kommer. Kom ihåg att hjälpa barnen att ta med benskydd, skor, kläder och flaska till skolan om de går direkt till träningen från fritids.

13 killar har anmält sitt intresse till Umeå fotbollsfestival, vi kommer att anmäla nu på Onsdag.

Prova på Discgolf Torsdagar på Carlshöjd.

Fikaansvar mm.
2018-05-24 06:41
Hej på er!

Uppdelning av fikaansvar denna säsongen finns nu under mappen diverse i fliken dokument. Det har varit en liten diskussion angående detta på vår facebookgrupp som resulterat i ovan nämnda lista. Gå med i den för att ta del av diskussioner kring laget.
Alternativt så använder vi gästboken för liknande diskussioner.

Nu i helgen så är det Noah och Stures föräldrar som fixar!

Info från föreningen
På söndag bjuder Team TG in alla GUIF:are (även föräldrar) till matchen mot Rynninge IK.
Ingen föranmälan eller biljettuthämtning, uppge bara i entrén att ni kommer från GUIF.