Sista omgången samt avslutning
2018-09-03 19:20
Sista omgången

Den sista omgången för året har vi valt att flytta till tiden för vår onsdagsträning den 12 September. Vi får då spela tillsammans på dubbla planer för första gången under säsongen. Efter matcherna så kommer vi att ha en liten avslutning med det sedvanliga fikat. Vi vet att det är föräldramöte för både 3A och 3B samtidigt men tänker att detta inte skall ställa till något större hinder för killarna.

Vi tar sedan ledigt en stund och kör igång med innebandy någon vecka in i Oktober. Vi har fått samma tider som förra året.
Onsdagar 18:00-19:00 Ålidhemshallen
Lördagar 09:00-10:00 Sjöfruhallen
Mer information kommer!

Tack för en fin säsong allihopa!
Utlottning fotbollskryss 2018
2018-08-15 12:55
Ikväll kommer vi att lotta ut priserna i sommarens fotbollskryss.

Om det finns någon som fyllt i krysset men inte kommer på kvällen träning så kan ni skicka spelare samt antal kryss till guifp09@gmail.com så tar vi tränare hand om barnets lotter.

Komplett spelschema för hösten finns nu under match i fliken dokument.

Fikaansvar
2018-08-10 08:40
Hej,
Här kommer höstens schema för fikaansvar

Höstens matcher.
2018-08-01 08:26
Tack för en fin fotbollsfestival alla spelare och föräldrar.Har ni några bra bilder får ni gärna mejla dom till guifp09@gmail.com så lägger vi upp ett litet galleri på hemsidan.

Under fliken matcher så finns nu kommande matcher upplagda med lagindelning efter gruppfärg. Barnen har samma färg som de hade under vårsäsongen. Det är både Lördagar och Söndagar. Vi saknar fortfarande tider på vissa av matchdagarna men det kommer med kallelsen.

Mvh Ledarna
Umeå fotbollsfestival samt hösten.
2018-07-10 08:56
Hej!

Fotbollsfestivalen närmar sig så här kommer lite information!

Lag 1 Består av
Arvid Lindgren
Emil Christensen
Malte Lundqvist
Erik Persson
Mio Strinnholm
Sixten Blomquist
Johannes Bekele

Lag 2
Sixten Rönnlund
Axel Rönnlund
Hjalmar Rydberg
Noah Rådeström
Sune Berglund
Sture Westberg
Benjamin Ljung
John Hallstig

Separata kallelser kommer till respektive matchdag samt invigning. Vi vill som vanligt att ni svarar i tid!

Spelschemat för hösten har nu kommit. Söndag den 12 Augusti drar vi igång igen. Även höstomgången har 6 st omgångar vilket innebär att årets säsong slutar söndag den 16 September.
Preliminärt matchuppdelning finns under fliken MATCH (Matcher hösten 2018).

Träningsstart Onsdag 8:e Augusti

Mvh Ledarna.