Välkommen in till oss, de svarta och vita örnarna!
Sen information om nya matchtröjor!
2018-01-26 20:19
Sent har det framkommit att man som förälder inte kan ange vilket tröjstorlek man önskar på de nya matchtröjor som GUIF tänker köpa in. Det innebär i praktiken att informationen måste läggas in av ledarna och enklaste sättet att göra det blir genom en klassisk Doodle-undersökning.

Gör så här:

• Följ länken nedan
  • Klicka in önskad tröjstorlek
  • Ange barnets namn
  • Bekräfta

De som inte hinner svara på undersökningen kommer ändå få sina tröjor beställda, men då anger vi en storlek som vi tror kommer passa ert barn.

Tänk på att de tröjor vi haft i år har storleken 140 cl och de nya tröjorna är tänkta att användas under tre år framöver.

Så in och svara på undersökningen.
Inköp av nya matchtröjor
2018-01-12 17:50

Trevligt att så här mitt i mörkaste midvintern lägga upp en solskensnyhet, GUIF ska köpa in nya matchtröjor till samtliga barn- och ungdomslag. Nedan följer den nyhet som skickades ut under eftermiddagen:

Föreningen kommer inom kort beställa nya matchtröjor till alla spelare i föreningen. Modellen vi köper är Adidas Squadra (svart) och kommer användas från fotbollssäsongen 2018 t.o.m. inomhussäsongen 2020/2021.

GÖR SÅ HÄR

Prova ut rätt storlek på matchtröjan. Tröjan är personlig. Utgå från att ni ska använda samma matchtröja i alla idrotter under kommande 3 åren.

a) Utgå från storleksguiden på sida 2.

b) Adidas squadra är likadan som nuvarande matchtröja Adidas tabela förutom att tabelan är figursydd medan squadra är rak. För att hitta rätt storlek kan ni alltså utgå från den matchtröja ni har idag och därefter beställa den storlek ni vill ha kommande 3-års period. Prova förslagsvis någon lagkompis matchtröja som har större storlek.

c) Besök GUIFs kansli på IKSU Sport där vi har en provstege. Öppettider: måndag-onsdag 8-17, torsdag 8-19 och fredag 8-16.

Sista dag för beställning är 28 januari så det är viktigt att ni snarast rapporterar in önskad tröjstorlek.

Under "Dokument" här på lagsidan lägger jag upp ”Inköp matchtröjor”. Här hittar ni hela utskicket från GUIF samt en tabell med rekommenderade storlekar för er som inte har tid eller möjlighet att ta er till GUIFs kansli eller annan välsorterad återförsäljare av sportartiklar för utprovning av ställ.

När ni anger storlek i Sportadmin-gruppen är det viktigt att ni inte glömmer önskat tröjnummer. För enkelhetens kör vi på samma nummer som ert barn hade förra säsongen (se den vita matchtröjan). Har ni speciella önskemål kring detta, ta kontakt med Kristian för konsultation.

Glöm inte lag- och spelarbilderna!
2017-10-10 14:02
I nuläget är det väldigt svalt intresse kring spelarbilderna. Deadline för intresseanmälan går ut i morgon, onsdag sedan skickar jag tillbaka de foldrar som inte bokats för avhämtning.

Varje enskild familj tar naturligtvis beslut hur man vill göra men vår egen erfarenhet av dessa bilder är rakt igenom positiva. Barnen får ett roligt minne och kanske någonting att sätta upp på väggen. Lagbilderna brukar vara är särskilt populära.

Om ni ändrar er eller vi skynda på avhämtningen kan ni höra av er direkt till mig (Kristian) på 070-682 02 12.
Leverans av lag- och spelarbilder *VIKTIGT*
2017-10-05 16:39
I slutet av augusti tog vi lag- och spelarbilder och nu har fotofirman levererat produkterna hem till mig (Kristian).

Jag kommer under kvällen lägga upp en "kallelse" via SportsAdmin där ni kan välja om ni vill eller inte vill ha "era" bilder. Det som då gäller är:

1. Ni som vill ha era bilder till ett pris av 385 kr/produkt hämtar ut dessa hos mig (Kristian) på Sjöråvägen 47a. I samband med det kommer ni få fylla i en liten talong där beställningen bekräftas. 385 kr ska swishas till mig (Kristian) vid uthämtningen eftersom jag sedan ska betala in en klumpsumma till fotofirman.

2. Ni som inte vill ha bilderna till en kostnad av 385 kr/produkt markerar det i "kallelsen". Därefter behöver inte tänka någonting mer på detta. Returen sköter jag.

Priset för bilderna (lag- och spelarbilder) är alltså 385 kr. Ni har 20 dagar på er för översyn av produkten.

Det är jätteviktigt att ni anger hur ni vill göra med bilderna så vi kan returnera de bilder som blir över.
Innebandyn startar 9/10
2017-10-05 15:14
Vi vill hälsa de som vill välkomna till en spännande innebandysäsong som nu snart börjar och alla ni som har varit med och spelat fotboll under sommaren i White och Black Eagles är välkomna till innebandyn. Känner ni någon som inte har spelat fotboll men vill spela innebandy är även denne välkommen.

Vi startar innebandysäsongen nu på måndag, 9 oktober mellan 18:00 och 19.00Fridhemsgymnasiets stora idrottshall.

Medtag klubba, glasögon och vattenflaska. I samband med träningen kommer vi att ha ett föräldramöte där vi kommer att berätta lite hur vi ledare tänker att säsongen ska fungera, när det är sammandrag och lite annat.

Välkomna!

Ledarna