Välkommen till lagsidan för GUIF F05 innebandy!

Slutligt schema inför GUIF-dagen!
2018-06-04 20:52
Hej alla!

Nu har vi ett hyfsat slutligt schema för GUIF-dagen - se fil nedan! Det är vissa ommöbleringar sedan förra versionen, så kika noga var er tjej är bemannad.

Viktigt att notera!

• Alla tjejer - oavsett schemat - ska vara på plats i Sjöfruhallen kl. 10.00 för samling och information. Att ta med: Kläder efter väder, ev. inneskor för dem som har aktiviteter inne i hallen, ev. pengar för fika.
  • De föräldrar vars tjejer är bemannade första passet kommer till Sjöfruhallen kl. 10.30 för samling och information. Övriga föräldrar kan komma kl. 11.00.
  • Några föräldrar har ansvar för aktiviteter under dagen och bör vara på plats 10.30: Det är Stefan Larsson, Cecilia Weflö, Stefan Hansson och Anna Ryd.
  • Alla tjejer får lunch (grillspett med ris samt dricka).
  • Vi avrundar runt kl. 17 och sedan måste vi hjälpas åt att städa. Vi som varit med och planerat dagen uppskattar om vi alla hjälps åt med städningen. Alla är säkert lika ivriga att komma hem, även vi.
Hoppas på en rolig dag tlllsammans!

GUIF F05 innebandy

PS. Notera att Fritidsbanken är på plats och samlar in sport- och friluftsutrustning till sin verksamhet!
Schema och grupper till GUIF-dagen den 6 juni
2018-05-28 10:52
Hej alla!

Nedan hittar ni listan över gruppindelning och arbetspass under GUIF-dagen den 6 juni.

De flesta jobbar två pass under dagen - de som har ansiktsmålningen jobbar ett pass, men kan väldigt gärna hoppa in i en annan grupp före eller efter det passet (eller köra dubbelt pass på ansiktsmålningen). Om någon tjej har ramlat bort i pusslandet med namn ber vi er höra av er till Jessika så att vi kan rätta till.

För varje pass ansvarar ca 3-5 killar och 3-5 tjejer på varje "station". De tjejer och killar som jobbar vid varje station ska också ha en förälder per barn representerade vid samma tider och vid samma station. (De som är ansvariga för olika aktiviteter följer inte sitt barn, utan är ansvarig under dagen för just den aktiviteten, se dokumentet. Eftersom det är en ansvarig från tjejerna och en från killarna så får ni turas om att bemanna aktiviteten - alla aktiviteter har inte ansvariga men det ska bli färdigt under veckan).

Alla spelare samlas i Sjöfruhallens konferensrum kl. 10.00; alla föräldrar samlas kl. 10.30.

De som har hand om speedshooting (innebandy, handboll och fotboll) får ansvar för att ordna med utrustning och registrera resultat per årskull.

GUIF P05 Tomtebo United står för att laga maten som ska säljas och GUIF P05 Dragons Carlshöjd står för att baka det som ska säljas i fiket. Det behövs mat till ca 500 personer och ca 16 långpannor eller liknande (bullar, chokladbollar etc.).

GUIF F05 (alla lag i fotboll, innebandy och handboll) tar hand om beställning, hämtning och uppsättande av de hyrda aktiviteterna.

Vi hoppas att det blir fint väder och en kanondag! Bjud gärna in släkt och vänner!

GUIF-dagen den 6 juni
2018-04-25 08:27
Hej alla!

Den 6 juni arrangeras den årliga GUIF-dagen vid Sjöfruhallen och Sjöfruplanen på Tomtebo.

I år är det GUIFs alla 05-lag som är ansvariga för arbetet. Detta innebär att spelare och föräldrar förväntas delta i såväl förberedelser som arbete under dagen. Vi ledare håller just nu på att dra upp riktlinjer för arbetet och sedan kommer vi att börja fördela arbetsuppgifter.

GUIF-dagen pågår mellan kl. 11-16; förberedelser och städning tillkommer. Vik gärna hela dagen för detta. Hoppas på en kul dag tillsammans!

GUIF F05 innebandy
Utvärdering för spelarna att fylla i
2018-04-19 10:46
Hej alla!

Vi har gjort en utvärdering som vi vill att alla spelare fyller i!

Det är bra om de gör det tillsammans med en vuxen så att det blir ordentligt gjort; annars har vi ingen nytta av svaren.

Utvärderingen kommer vara viktig för oss när vi börjar planera inför nästa säsong. Stort tack för er hjälp med att se till att tjejerna svarar på den! Vi vill helst ha svaren denna vecka.

GUIF F05 innebandy
Avslutning på OLearys imorgon!
2018-04-15 21:30
Hej alla!

Imorgon har vi avslutning på OLearys och nästan hela laget kan komma - kul! Jag vill påminna alla föräldrar att swisha mig 75 kr var - jag saknar betalning för ett 10-tal och vill gärna ha det senast imorgon. Annars måste jag nämligen lägga ut de pengarna själv. Swish 076-8035761

Det går även bra att ta med kontanter imorgon - gärna jämna pengar!

Vi börjar med att bowla och sedan äter vi middag kl. 19. Jag tippar att vi är klara runt klockan åtta. Tjejerna får ringa hem när det börjar närma sig hämtningsdags.

Värt att nämna är för övrigt att Umeå City Blå vann hela Umecupen och vi vann mot dem, så vi är faktiskt ganska bra :)

I höst drar vi igång träningen i slutet av september. Om ni redan nu vet att er tjej inte ska fortsätta med innebandyn i höst så får ni gärna meddela oss. Annars ses vi i höst igen!

Jessika