Välkommen till lagsidan för GUIF f05

Sportlovet vecka 10
2021-03-09 16:27

Inga innebandyträningar under sportlovet, tisdag eller fredag, p g a få anmälda. Ny tag efter sportlovet.

Ni som spelar fotboll kan med fördel anmäla er till fotbollsträning onsdag och fredag.

Lite inför hösten!
2019-06-13 14:12
Tack för stort deltagande på gårdagens planeringsmöte!

I höst kommer F05 att samarbeta med både F04 samt F06, både vad gäller träningar och matcher. Martin Höök och Anders Sehlin från F06, som var med på mötet igår, kommer att finnas med som ledare, och ytterligare någon tränare tillkommer troligen framåt hösten. Ansvarig ledare från F04 är bl.a. Magnus Flygare (kunde ej vara med på mötet igår).

Vi satsar på några "komma igång"-träningar i augusti, och redan nu är Storvretacupen i Uppsala inplanerad (2-4 januari). Seriespelet börjar i mitten av oktober.

Hör av er till oss vid eventuella frågor, och ha ett bra sommarlov!

Hälsningar,
Jessika och övriga ledare
Tack för säsongen!
2019-04-30 13:27
Hej alla!

Stort tack för denna säsong!

Vi har nu börjat planera innebandyn inför nästa säsong tillsammans med övriga flicklagstränare, från F06-tjejerna upp till damjuniorerna. Flicklagen i innebandy är prioriterade inom GUIF och vi ledare arbetar nu med att utveckla verksamheten och samarbetet mellan lagen ytterligare inför hösten. Ta gärna kontakt med Jessika om ni har några frågor kring det.

Några spelare slutar i laget för att satsa på andra aktiviteter, och vi önskar dem varmt lycka till!

Hälsningar,
Jessika och övriga ledare
GUIF F05 innebandy

PS. För er som ännu inte betalat för avslutningen på Fortet - betala gärna in 100 kr till lagkontot, Nordea 3040 24 93362.
Innebandylaget inför 2019/2020
2019-04-07 10:29
Hej alla!

Tack för en bra och rolig helg med laget under Umecupen, där vi kom till kvartsfinal och därmed slutade på en delad femteplats!

Nu är det dags att börja planera inför nästa säsong. Då kommer samarbetet mellan GUIF F04, F05 och F06 sannolikt att fördjupas. Redan i början av maj så måste vi anmäla matchlag till förbundet. För att vi ska kunna anmäla rätt antal lag och på rätt nivå, behöver vi veta hur det ser ut med antal spelare.

Vi ber er att senast söndagen den 14 april fylla i hur det ser ut för just er tjej på denna länk! https://forms.gle/GneJHHfnxp3iECE57

Svara utifrån vad ni bedömer vara mest troligt just nu. Använd kommentarerna för att ge ytterligare information - det hjälper oss väldigt mycket! Det är bara ledarna som kommer att se svaren och all information stannar hos oss.

STORT TACK FÖR SNABBA SVAR!

//Ledarna
Samling 16.15 inför kvartsfinalen
2019-04-06 15:10
Hej alla,

Kul med kvartsfinal i Umecupen!

Följande gäller:

Samling: Kl. 16.15 i Vildmannahallen.
Matchstart: Kl. 17.00
... och motståndarlag är Kågedalen AIF! Vi spelar troligtvis i våra vita tröjor, men båda tröjorna ska med till matchen!

Vi hoppas också att alla familjer kommer och hejar på oss!

Observera att det är "utslagsmatcher" - vid förlust ikväll blir det ingen ytterligare placeringsmatch utan då får vi ledigt imorgon och laddar inför fotbollen istället.

//Ledarna