Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till lagsidan för GUIF F05 innebandy!
 
Träningar, cuper och försäljning av Newbody
2018-09-23 19:05
Hej alla!

Igår hade vi en väldigt bra dag med laget, där vi diskuterade och planerade innebandysäsongen. I år har vi runt 20 spelare i laget och vi kommer att delta med ett matchlag i kommunserien. Mer information om det kommer senare.

För att finansiera cupdeltagande, målvaktsutrustning, sjukvårdsväska och lagaktiviteter - och minska den egna kontantinsatsen - kommer vi att sälja Newbody och senare i höst även julklappspapper. Detta är bra och lättsålda produkter, som brukar uppskattas. 

De familjer som inte vill sälja något betalar istället fullpris för alla aktiviteter, samt en kontantinsats till lagkassan för målvakts- och sjukvårdsutrustning. Ta i så fall kontakt med Carina!

Försäljning av Newbody

Alla tjejer som var med igår fick med sig två Newbody-kataloger hem. Övriga spelare får det på träningen till veckan. Ett förslag är att namna katalogerna på framsidan (eget namn och GUIF F05 innebandy) och ta med till föräldrars eller mor- och farföräldrars jobb, visa för grannar och bekanta eller liknande. Beställningslista att fylla i finns längst bak.

Ett annat förslag är att alla som säljer skapar en registrering i Newbodys webbshop och sprider länken via mail, Facebook eller liknande. Registrering i webbshopen göras via denna sida (ange förälders namn, mail, telefonnummer samt eget lösenord):

Alla familjer försöker sälja 14 Newbody-paket var. Vi säljer som lag, d.v.s. om någon säljer mer så tillfaller överskottet lagkassan. På så sätt jämnar det också ut sig om någon har lite svårare att sälja. Säljstopp: Söndagen den 14 oktober.

Cuper under säsongen

Vi har hittills två cuper inplanerade och vi kommer idag att skicka ut kallelser till Försäsongscupen i Röbäck (13 oktober) och Paradiscupen i Övik (2-4 oktober). Kostnader anges i kallelsen.

Träningar

Imorgon måndag kör vi igång med första riktiga lagträningen. Vi samlas alltid 30 minuter innan vår halltid för genomgång av dagens träning:
 • Samling kl. 19.00 på måndagar i Sjöfruhallen 
 • Samling kl. 17.30 på torsdagar i Midgårdshallen (I20)
Midgårdshallen är en ny och fin hall på I20, men den är lite krångligare att ta sig till. Vi uppmuntrar varmt samordning av skjuts till Midgårdshallen. Om någon tjej inte lyckas ordna skjuts så kontaktar ni någon av ledarna!

Facebook

Påminner om vår Facebook-grupp för föräldrarna - bra att använda vid behov av samåkning:

Hör av er vid eventuella frågor! Vi ses!

Hälsningar,
Jessika och övriga ledare
GUIF F05 innebandy
Praktiskt inför morgondagen!
2018-09-21 17:11
Hej alla! 

Här kommer en påminnelse om allt praktiskt inför imorgon! P.g.a. det ostadiga vädret kommer vi troligen att få improvisera lite. Oavsett så kommer dagen att innehålla aktiviteter både utomhus och inomhus, så alla ska ta med oömma kläder och skor efter väder. Mobiltelefonen lägger vi åt sidan eller lämnar hemma.

 • Samling 09.00 i Sjöfruhallens mötesrum. Vi börjar med att diskutera och grupparbeta om planering, regler, matcher, cuper, träningar och annat inför säsongen.
 • Alla har med sig egen lunch. Vi äter lunch tillsammans ute eller inne, beroende på väder. 
 • På eftermiddagen cyklar vi tillsammans till Ålidhemshallen, för säsongens första innebandyträning.
 • Gemensam middag på Taco Bar till självkostnadspris (100 kr).
 • Slut ca halv sju, sju på Ålidhem.

Alla tjejer SKA ha med sig följande:

 • Cykel, cykelhjälm
 • Bra kläder och skor för att kunna vara utomhus oavsett väder
 • Egen lunch
 • Kläder för innebandyträning, skor, innebandyklubba, glasögon, vattenflaska etc.
 • Duschgrejor
 • Ombyteskläder efter dusch

Egen kostnad för middagen är 100 kr - swisha 100 kr till Jessika 076-8035761 eller ta med kontant. (Det är bara en handfull som har swishat än så länge - jag vill inte behöva lägga ut pengar för 15 barn så swisha gärna snarast eller skicka med kontanter imorgon.)

Vi ses imorgon!

Hälsningar,
Jessika och övriga ledare
GUIF F05 innebandy
Middag på lördag - val av mat!
2018-09-18 21:02
Hej alla, 

På lördag ska vi äta middag tillsammans på Taco Bar. Vi måste förbeställa vad vi ska äta.  

Vi kommer att beställa tacos med köttfärs, ost, majs, sallad och hotsås till alla. Om man tycker det låter jättebra så behöver man inte göra någonting!

Om man däremot vill ha specialkost eller äta nachos med valfri fyllning, burritos med valfri fyllning eller tacos med annan fyllning än köttfärs så anger ni det i anmälan. De fyllningar man kan välja mellan är köttfärs, kyckling eller chili veggie (vego). Ni som redan har svarat på anmälan går då in på den igen och väljer "ändra". (Om det inte funkar så meddelar ni Jessika.)

Det går INTE att ändra sig på plats i restaurangen. 

De som inte anger något matalternativ får tacos med köttfärs :)

Hälsningar,
Jessika och övriga ledare
GUIF F05 innebandy
Träningstider och annat 2018/19
2018-09-02 21:17
Hej alla!

Under säsongen 2018/19 gäller följande träningstider:

 • Måndag: 19.30-20.30 i Sjöfruhallen (lagträning innebandy F05)
 • Onsdag: 19.00-20.00 i lilla Ålidhemshallen (fysträning F05)
 • Torsdag: 18.00-19.00 i Midgårdshallen (lagträning innebandy F05)
Första träning är preliminärt den 24 september. Vi återkommer med tider för samling och annat praktiskt. Tiderna ovan avser våra bokade tider i hall.

Vi kommer tyvärr inte kunna åka till Sundsvall på höstlovet pga för få spelare. Istället satsar vi traditionsenligt på Paradiscupen och Umecupen. 

Viktiga datum:

 • 22-23 september, kick-off, eventuellt med övernattning
 • 27 eller 28 oktober, vi försöker dra ihop några andra lag och köra en minicup i Umeå 
 • 2-4 januari, Paradisupen i Övik
 • April, Umecupen i Umeå
Vi efterlyser fortfarande någon förälder som kan vara med som tränare på lagträningar och matcher under säsongen! På onsdagar kommer vi att varva ansvariga ledare. Om du känner att du vill hoppa in en eller flera onsdagar och köra ett fys- eller gympapass med tjejerna så tas det väldigt tacksamt emot! Det kommer vara spelare från alla GUIFs F05-lag med.

Hälsningar,
Jessika och övriga ledare
GUIF F05 innebandy
Cup på höstlovet - nya bud!
2018-08-27 20:55
Hej alla!

Lite ändringar kring höstlovet! 

Den cup vi överväger heter "En himla bra cup" och pågår den 27-28 oktober i Sundsvall. Nerresa med tåg fredag eftermiddag, hem med tåg söndag kväll. Boende två nätter i skolsal. Den egna kostnaden blir 1200 kr.

Vi har gjort ett nytt utskick. Bortse från det första.

Hälsningar,
Jessika och övriga ledare
GUIF F05 innebandy
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Gimonäs Umeå IF, 28/08 16:46 
Gimonäs Umeå IF, 26/07 11:01 
 
Sponsorer