Välkommen till GUIF F05/06 Futsal
Äntligen har vi fått till en hemsida för futsal. Tog ett litet tag men till slut så. Även kalender finns inlagd med träningstiderna så nu går det bra att prenumerera på den om man vill.

Roligt med ett stort tjejgäng från 4 lag som tränar tillsammans och alla verkar ha roligt tillsammans.

2018-01-02 21:20
Hoppas alla har haft ett skönt jullov och fått vara friska. Har i alla fall inte varit någon brist på snö denna vinter så kanske ni har åkt skidor, varit i pulkabacken mm.
Nästa vecka, onsdag 10/1, drar träningarna igång igen. Men det blir ingen fredagsträning på vårdskolan utan det är onsdagar och torsdagar som gäller samt någon intern futsalmatch. Vi har utökat träningstiden med 15 minuter, så träningarna slutar 20.15. Detta för att vi ska hinna plocka ihop våra saker samt ha lite eftersnack.

Vi ledare önskar er alla en god fortsättning och vi ses på träningen. Som vanligt kommer kallelse på söndagar för båda träningstiderna.
Ang match lördag 16/12
2017-12-10 22:03
Förtydligande ang lördagens match.

Var från början tänkt att vi skulle spela en match på förmiddagen och en på eftermiddagen men detta flyttades till eftermiddagen så vi spelar två matcher efter varandra med en liten paus mellan matcherna. Matchtiden är 2 x 15 min.  Första matchen spelas kl 13.30 och den är klar cirka 14.10 och då kanske den andra matchen börjar cirka kl 14.20 och slutar 15.00. Kan man inte vara med på båda matcherna så kan man ange det i anmälan, t ex kan spela första matchen. Nu blev det två kallelser med samma tider men har man svarat på den ena och inte skrivit ngn kommentar att man inte kan spela båda matcherna så tar jag det som ett ja till båda matcherna. Hoppas att vi kan få ihop lite fler spelare till den här helgen, förra matchen vi hade var det 12 anmälda och endast 7 kom till match.
Har man anmält sig till match men får förhinder, t ex man blir sjuk, så skicka ett meddelande till ngn av oss ledare så vi vet.

Futsal GUIF F05/F06
2017-10-12 19:03

Roligt att vi har kommit igång med träningarna och att alla verkar ha så roligt tillsammans. Är ju tjejer från F06 ca, F06 S/Å/I och F06 Tomtebo som tränar tillsammans och vi ska inte glömma tjejerna från F05 som önskat få vara med på våra futsalträningar. Roligt att vi är ett så stort gäng. Båda onsdagarna på carlshöjd har vi varit kring 20 st där vi delat upp oss. Halva styrkan har då kört det vi kallar för fotbollsworkout och andra halvan har kört styrketräning och sedan har man skiftat efter cirka 10 - 15 minuter. Torsdag och fredag kör vi mer futsalinriktad träning och blir lite mera bollövningar och spel.

Hoppas ni uppmärksammat mailet ni fått ang om vilka som vill vara med på träningarna. Har fått in en del svar på några spelare som ska plockas bort från futsal men kanske finns någon fler som inte ska vara med. Varför jag önskar få in svar är för att vi kommer att börja skicka ut kallelse till träningarna. Varför vi kommer att kalla är dels för att se ungefär hur många som planerar att komma till träningen samt att det är lättare för oss att närvarorapportera vilket ska göras efter varje träning.

/Jeanette Ljungberg