Välkommen till Gimonäs Umeå IFs futsalverksamhet för pojkar födda 2009!
Sammandrag 11 februari
2018-02-05 20:33
Till helgen, söndag 11 februari kl 14.00-17.00, kör vi årets sista Futsal-sammandrag. http://fogis.se/information/?scr=today&ffid=20&d=2018-02-11

Vi siktar på en repris på sammandraget i Täfteå. Där grabbarna visade prov på en härlig kämpaglöd och laganda mot både Täfteå och Mariehem. Matchstart klockan 14.30 mot MSK, vilket innebär samling klockan 14.00. Vi spelar på Ersboda och Sporthushallen, därav ingen servering. Så ta med eget fika.
Futsal startar 14 januari
2018-01-06 21:02
Gokväll och god fortsättning. Vill informera alla att Futsalträningen i vår startar kommande söndag, dvs ingen träning imorgon då vi inte har någon tid. I dialog med Täfteå Ik och Mariehem så har beslutat att endast köra två sammandrag. Vilket innebär att sammandragen den 14 och 21 januari inte blir av. Utan vi fokuserar på träningar hela januari med två sammandrag i februari, den 4 och 11. Alla bolltrollare är välkomna till Carlshöjd kl 17 nästa söndag. Kom gärna i god tid, ca 15 min före, så vi hinner snacka och byta om tillsammans. Vi ses Jens
Viktigt angående helgen och kommande sammandrag
2017-12-07 09:32

Samtliga lag i futsalserien har under en tid känt att sammandragen duggat lite för tätt och att det bitvis bidragit till att man fått svårt att få ihop tillräckligt med spelare för att mönstra trupper. Problemet kommer mest troligt ur det faktum att det är väldigt många idrotter som konkurrerar om våra barn under höst- och vinterhalvåret.

I dialog med övriga klubbar (Täfteå IK och Mariehems SK) har vi kommit överens om att föröka skära ner på antalet sammandrag till våren, ett beslut som för närvarande ligger hos VFF (Västerbottens fotbollförbund). Jens har dock haft ett givande samtal med ansvariga på förbundet och man ställer sig i initialt positiva till idén.

Inför helgen har vi fått in ganska många återbud, och det gäller alla lag. På grund av det har vi tagit beslutet att ställa in sammandraget på Ålidhemshallen, ett sammandrag vi i GUIF skulle ha arrangerat. Istället ligger ett förslag ute att Täfteå IK och GUIF arrangerar varsitt sammandrag till våren och att Mariehems SK, som haft ansvar för två sammandrag i höst, inte arrangerar någonting under 2018.

Än så länge är ingenting klubbat men lagen är alltså överens och nu väntar vi bara på ett definitivt besked från VFF.

Alltså; inget futsalsammandrag och ingen träning på söndag. Vi tar nya tag 17 december då vi tränar i vanlig ordning på Carlshöjdskolan.

Väl mött!

Vi arrangerar helgens matchsammandrag
2017-12-04 20:44
Till helgen, söndagen den 10 december, arrangerar vi futsalseriens fjärde matchsammandrag och det vore därför bra om så många föräldrar som möjligt ställer upp och hjälper till med de småuppdrag som ett arrangemang innebär.

Vi kommer behöva någon som sitter vid fikabordet (enklare förtäring i form av kaffe och någon kaka) samt några som sköter sekretariatet med resultattavla- och speakerfunktion. Inga komplicerade saker. Att sköta resultattavla innebär i princip bara att starta och stoppa klockan medan speakern talar om vilken match som ska påbörjas samt tackar lagen när densamma avslutats.

Som läget ser ut nu kan det komma att bli viss spelarbrist i samtliga lag eftersom sjukdomar härjar, många drar till fjälls samt att ett större hockeysammandrag överlappar futsalen. Det innebär att vi kommer försöka effektivisera sammandraget och dra ner på tiden mellan matcherna. Första match sparkar dock igång som planerat 11.10 med mötet mellan GUIF och Mariehems SK Vit.

Tid Hemmalag Bortalag
 11:10 GUIF MSK Vit
 11:55 MSK Grön Täfteå IK
 12:40 Täfteå IK GUIF

Barn och föräldrar samlas 10:40 och går igenom vad som behöver göras.

Väl mött!
GUIF fortsatt på vinnarspåret
2017-11-21 14:59
Andra sammandraget bjöd på dubbla bataljer mot Mariehems SK och precis som sist mötte vi riktigt tufft motstånd.

I första matchen mot MSK Vit följdes lagen åt fram till 3-3. Först i sista matchminuten lyckades örnarna, via en stortå, raka segerbollen i nät. Det spel GUIF visade upp under andra halvlek var en magisk upplevelse att beskåda. Fina passningar, rörelse utan boll och bra snack på planen.

I andra matchen (mot MSK Grön) lyckades GUIF gå fram till en betryggande 3-0-ledning i paus. Andra halvlek blev något sömnigare och lagen bytte chanser rätt friskt. Varsitt mål och slutresultatet skrevs till 4-1 i örnarnas favör.

Nu väntar en spelledig helg med träning på söndag och nya krafttag på Bräntbergsskolan igen 3 december.