Välkommen till GUIF Damjuniorer

Futsal
2018-09-03 10:43

Trots att vi fortfarande är mitt i fotbollssäsongen så närmar sig höst och vinter med annan typ av träning.

Ni är 20 stycken som har anmält att ni vill spela futsal i vinter och vi kommer att lägga till er på en futsalhemsida för information framöver.

Det kommer att bli 2 vanliga träningar plus 1 fysträning (tillsammans med innebandygänget) varje vecka samt matcher på helgen, tider kommer att läggas ut på den nya hemsidan.

Hör gärna av er till mig och bekräfta om ni vill träna och spela futsal i vinter.

Mirjam

Jobb på UFF
2018-07-16 10:35

Tack alla som ställer upp och jobbar på UFF. Vi ska ta hand om Hedlundaskolan tillsammans med GUIF F06. Ta gärna med tjejerna så att de får hjälpa till och jobba.
Schema ligger under dokument i menyn till vänster. Vi är gröna. Jag önskar att alla går in och kollar att tiden ni fått funkar och skickar ett sms till mig med ok så jag vet att alla sett det 0730661007 senast onsdag 18/7. Om ni vill byta tid så försök först hitta någon att byta med själva och hör sedan av er till mig.

Mer information om vad våra uppgifter kommer att vara läggs ut i samma mapp och ni kommer även att få information på plats. Nattpassen är som ni ser längre men ni kommer att kunna turas om att sova då bara en behöver vara vaken.

Mirjam

Sommarträning
2018-07-02 12:24

Tack för en fantastisk helg i Piteå.

Efter kvällens match mot Sandåkern tar vi två veckors uppehåll från fotboll.

Vi vill dock att ni håller igång under dessa veckor så vi kommer att skicka ut ett träningsprogram med fys och intervallträning. Vi vill att ni två gånger i veckan gör alla fysövningar och minst en intervallövning. Förutom detta vill vi att alla ska springa två mil under dessa två veckor, ni får dela upp det hur ni vill.

16, 18 och 23 juli kommer vi att träna med damerna 20.00-21.30 på Ålidhem (blir vi allt för många så kommer vi att dela upp träningen).

Den 25 juli tränar vi själva 16.30 - 18.00.

Förutom dessa två pass i veckan så kommer vi att lägga in ett fyspass i veckan.

Från 31/7 tränar vi som vanligt igen.

PSG 29/6-1/7
2018-06-19 20:21
Snart är det dags för många av oss att åka till Piteå för en helg av fotboll och sol. För er som inte kan följa med denna gång - hoppas att ni får det jättebra på semester, konfa.läger och allt annat roligt som ni ska göra.

Bussen går 28/6 16.30 från Sjöfruhallen, samling 16.15.
Ta med matsäck till bussresan och för kvällen.
Vi ska bo på Strömbackaskolan där vi också kommer att äta.

Hemresan ordnas av respektive familj. Om det är någon som inte har skjuts hem, kolla först med era lagkamrater och hör sen av er till Mirjam så kan vi kolla om vi kan hjälpa er med detta.

Program:
Fredag 29/6:
08.00 mot Sunderby SK, plan LF1
13.00 mot FC Norrsken, plan Svensbyn 1
19.00 mot Porsanger, plan Björklunda 3
Lördag 30/6:
08.00 mot FKSK/IL Vinger, Plan Kyrkplan 2

Tider för slutspelsmatcher meddelas när vi vet hur det går för oss.

Regler som kommer att gälla på cupen kommer vi att bestämma tillsammans med tjejerna men grundreglerna är som alltid:

#Ingen alkohol eller tobak (eller andra droger) - om någon använder detta får de åka hem.
#Ingen lämnas ensam. Håll reda på de ni har i er grupp om ni går iväg någonstans.
#Godis, energidryck och liknande får bara ätas på tider vi har bestämt tillsammans.
#För att få spela match måste frukost, lunch och middag ätas.
#Samlingstider måste hållas.

Prata gärna igenom dessa regler hemma innan om ni känner att det behövs.

Eftersom vi har anmält ett lag med åker till Piteå med 25 tjejer så kommer tjejerna inte att få spela alla matcher. Vi kommer att sträva efter att vara så rättvisa som möjligt. Träningsnärvaro och om det finns brist på spelare till en viss position kommer dock att påverka laguppställningarna.

Packlista:
Fotbollsgrejer:
Svart och vit tröja
Svarta och vita strumpor (gärna flera par svarta)
Shorts
Overall
Fotbollsskor
Benskydd, benskyddstejp
Vattenflaska

Annat:
Luftmadrass, liggunderlag
Sovsäck, täcke, kudde etc
Ombyteskläder
Annat ni vill ha med er:-)

// Camilla, Johan och Mirjam

Torsdagar med damlaget
2018-05-29 17:09

Träningen är torsdagar 20.15-21.45, samling 20.00

Om ni inte kan den veckan som ni är uppsatta så hör av er så att någon annan får chansen. Om ni byter med varandra så meddela oss.

Vecka 22: Nora, Moa, Fia, Ashwini och Signe

Vecka 23: Tyra, Signe, Klara och Ronja

Vecka 24: Fia, Moa, Tilde, Ashwini

Vecka 25: Ronja, Leiah, Fia och Alva T

Vecka 26: åker vi till PSG.

Vi återkommer om sommarträning och gör sedan nya grupper inför hösten.

Målvaktsträning kommer att ordnas på annat sätt , återkommer om detta för er som är intresserade.