Välkommen till GUIF Damjuniorer

PSG 29/6-1/7
2018-06-19 20:21
Snart är det dags för många av oss att åka till Piteå för en helg av fotboll och sol. För er som inte kan följa med denna gång - hoppas att ni får det jättebra på semester, konfa.läger och allt annat roligt som ni ska göra.

Bussen går 28/6 16.30 från Sjöfruhallen, samling 16.15.
Ta med matsäck till bussresan och för kvällen.
Vi ska bo på Strömbackaskolan där vi också kommer att äta.

Hemresan ordnas av respektive familj. Om det är någon som inte har skjuts hem, kolla först med era lagkamrater och hör sen av er till Mirjam så kan vi kolla om vi kan hjälpa er med detta.

Program:
Fredag 29/6:
08.00 mot Sunderby SK, plan LF1
13.00 mot FC Norrsken, plan Svensbyn 1
19.00 mot Porsanger, plan Björklunda 3
Lördag 30/6:
08.00 mot FKSK/IL Vinger, Plan Kyrkplan 2

Tider för slutspelsmatcher meddelas när vi vet hur det går för oss.

Regler som kommer att gälla på cupen kommer vi att bestämma tillsammans med tjejerna men grundreglerna är som alltid:

#Ingen alkohol eller tobak (eller andra droger) - om någon använder detta får de åka hem.
#Ingen lämnas ensam. Håll reda på de ni har i er grupp om ni går iväg någonstans.
#Godis, energidryck och liknande får bara ätas på tider vi har bestämt tillsammans.
#För att få spela match måste frukost, lunch och middag ätas.
#Samlingstider måste hållas.

Prata gärna igenom dessa regler hemma innan om ni känner att det behövs.

Eftersom vi har anmält ett lag med åker till Piteå med 25 tjejer så kommer tjejerna inte att få spela alla matcher. Vi kommer att sträva efter att vara så rättvisa som möjligt. Träningsnärvaro och om det finns brist på spelare till en viss position kommer dock att påverka laguppställningarna.

Packlista:
Fotbollsgrejer:
Svart och vit tröja
Svarta och vita strumpor (gärna flera par svarta)
Shorts
Overall
Fotbollsskor
Benskydd, benskyddstejp
Vattenflaska

Annat:
Luftmadrass, liggunderlag
Sovsäck, täcke, kudde etc
Ombyteskläder
Annat ni vill ha med er:-)

// Camilla, Johan och Mirjam

Torsdagar med damlaget
2018-05-29 17:09

Träningen är torsdagar 20.15-21.45, samling 20.00

Om ni inte kan den veckan som ni är uppsatta så hör av er så att någon annan får chansen. Om ni byter med varandra så meddela oss.

Vecka 22: Nora, Moa, Fia, Ashwini och Signe

Vecka 23: Tyra, Signe, Klara och Ronja

Vecka 24: Fia, Moa, Tilde, Ashwini

Vecka 25: Ronja, Leiah, Fia och Alva T

Vecka 26: åker vi till PSG.

Vi återkommer om sommarträning och gör sedan nya grupper inför hösten.

Målvaktsträning kommer att ordnas på annat sätt , återkommer om detta för er som är intresserade.

Nattvandring på fredag
2018-05-28 12:04

Nu ligger det information till er som ska nattvandra på fredag under dokument i menyn till vänster.

Lycka till!
Mirjam

Damjuniorer på Sportswik
2018-05-28 08:27
Hej! Här kommer en länk för att följa vårt lag på Sportswik. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss på Sportswik och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! Hälsningar, tränarna!

Newbody och nattvandring
2018-05-17 20:09
Newbody har kommit.
Ni kan hämta era grejer hos Thyra Meidell på Sofiehemsvägen 32.
Björn är hemma lör 10-12 och sön 15-17. Vill ni komma annan tid så ring 070-6796109 och bestäm tid.
Sätt in pengarna på lagkontot, Swedbank 8420-2 903474369-1märk med namn.

När det gäller nattvandringen så hade det blivit någon form av missförstånd så vi delar nu fredagspasset med GUIF F14. Det gör att vi inte behöver vara lika många per pass. Första gänget samlas 18.45 på hotell Björken, konf.rum Kobben. Pass 2 startar också från hotell Björken där ni får jackor och information.
Pass 1: 18.45 - 22.15
Föräldrar till Tindra R (2), Linn, Thyra, Selina och Linnea