Utvecklingslaget herrar
Välkommen till GUIF herrar utveckling. Här hittar ni kalender, speltider och träningstider för säsongen.
Säsongen 2019/20 drar igång tisdag den 10 september.

Kontakta tränarna om ni vill haka på och träna!

Väl mött!
Garderoben på Rex
2019-09-12 09:10
Hej
Vi har fått ett jättebra jobb i garderoben på REX. Ni som fyllt eller fyller 18 år under hösten kan jobba själva. Ni som inte har fyllt 18 år får ta föräldrar eller äldre syskon till hjälp.
Ni som fyllt 18 år bör ta två pass var under terminen (gå gärna ihop och se om ni kan jobba samtidigt). Ni som använder föräldrar räcker med ett pass under hösten per spelare. Gå in i dokumentet nedan och skriv ner vilka tider ni tar samt vilket laget är (GUIF utv.lag handboll)
Tusen tack på förhand!

Sekretariatsutbildning obligatorisk!
2019-09-10 08:49
Hej
Eftersom vi själva är ansvariga för att bemanna seket under våra sex hemmamatcher så är det obligatoriskt att varje spelare har en representant från familjen som går kursen. Det gör att vi kan hjälpas åt att fixa detta!

Söndag den 22/9 Idrottenshus
09.00-12.00 Steg 1 För alla som ska börja sitta i sekretariatet samt för osäkra
13.00-14.00 Steg 2 För alla som suttit tidigare samt de som går steg 1
Anmälan sker via denna länk:

OBS. Första hemmamatchen är redan söndag den 29 september.