GUIF Damjunior
Avhopp från DJ grupp 1
2021-08-17 16:36

Hej alla,

Alla tjejer har under säsongen kämpat massor för att  spela i två grupper. Efter ett flertal avhopp och nu när skolan startar igen anser vi inte att det längre finns någon möjlighet att fortsätta med deltagande i båda grupperna. Vi har idag meddelat fotbollsförbundet att vi drar oss ur DJ grupp  1.  Valet beror helt på att matcherna som återstår i gr 2 är bättre fördelade på de återstående veckorna.

Det inenbär att vi nu har  4 matcher kvar denna säsong:

21/8  Lördag  Täfteå  (täfteborg) Matchstart  12:00

3/9 Fredag  Ersmark  Ik  (Ålidhem) matchstart  18:30

12/9 Söndag Röbäck IF  (Röbäcks arena) Matchstart  18:00

19/9 Sandvik OIK (Storsjö Arena) Matchstart 16:30

Vi hoppas nu med detta att alla kan känna lite mindre press och att Fotbollen blir roligare för de flesta och framförallt kan vi genomföra bättre träningar, andra aktiviteter som bidrar till bättre lagsammanhållning etc.

MVh

Ledarna

Sommarträning
2021-07-06 15:10

Hej alla,

Nu när ni har varit lediga några dagar och vilat från fotbollen är det dags att börja tänka på höstsäsongen så mellana baden och glassen får ni här några olika pass som ni ska köra under dessa träningsfria veckor.

Dokumentet finns under rubriken dokument på hemsidan och heter sommarträning DJ 2021. (ni hittar länken längre ned i meddelandet)

Vi kör igång  träningar igen under vecka 30 men vi återkommer med exakta datum och tider när vi har uppdaterat kalendern på hemsidan. Påminner om att vi har våra första matcher  :

FREDAG 6/8  Innertavel IP matchstart 18:30

SÖNDAG  8/8 Skogsvallen Sävar  Matchstart  15:30

ONSDAG 11/8  Innertavle  Machstart  18:15

Sommarträning 2021.pdf

ha en skön sommar önskar vi ledare

Uppdatering om matchläget
2021-05-03 12:36

Hej alla,

förstår att ni känner en viss stress och frustration om hur det går med matcherna och jag kan lova att jag känner lika. Jag står i kontakt med förbundet och de regler som gäller nu är :

Vi kan köra matcher  enligt nedan:

9/5 möter vi Tegs södra  matchstart  11:00.  på Tegstunet

15/9 umeå södra DFF  F06 Ålidhem  matchstart  16:15

16/9 Möter vi Röbäck   matchstart  18:00  Röbäcks Arena.

Kallele kommer till spelarna! Svara i tid så vi ges en chans att få bra förutsättningar för spel.

Matcher som ligger kvar i matchshemat Med tidigare datum jobbar iv på att flytta men det skall då stämma för alla och inte överskrida 1 match i veckan för alla.....

Detta under förutsättning att inget nytt kommer från Förbundet och Smittskyddet. Det är Ok för oss att spela i båda Serierna även om det innebär att vissa enskilda spelare måste dubblera  (naturligtvis olika spelare vid varje tillfälle).

MVH

Ylva

Träning söndag 2/5 + Grillning
2021-04-30 11:29

Hej alla,

Nu börjar det dra igång och det vill vi uppmärksamma genom att vi på söndag  träffas på Campus Arena 18:00 för att spela match. I pausen grillar vi lite hamburgare och sedan kör vi match igen!

Gå in och anmäl er så så ser vi till att det finns hamburgare till alla!

ledarna

Matchserien kör igång!
2021-04-29 13:58

Hej alla,

som det ser ut nu så kör matchserien igång med matcher  nästa vecka. Jag har uppdaterat kalendern med våra matcher (matchen mot Sävar var planerad i helgen men den är flyttad och det syns ännu inte i kalendern). Vi får dock vara beredda på snabba kast och det kan komma att ändras med kort varsel.  Vi spelar i två serier och det innebär att vi har många matcher vilket är kul men det Ställer också höga krav på att ni snabbt svarar på kallelser och  ger oss info för att vi skall kunna ge alla så mycket speltid som möjligt och så rättvist som det bara går.

men som det ser ut just nu så är säsongens första match Fredag  7/5.

MVH

Ledarna

GUIF DAMJUNIORER 2021
2021-03-08 20:37

Nu har vi kört igång med fotbollen och utifrån det antal spelare vi har på papperet  så har vi anmält 1 Damjuniorlag i 2 serier. Vi kommer att ha ett svart lag och ett vitt lag med totalt 39 seriematcher (korrigerat efter att mail skickats ut) samt att vi kommer att spela DM med start i april.

Så nu tjejer är det dags att börja anmäla sig och komma på träningarna. Vi har kört några pass under vintern på Nolia, det vi har börjat med nu är att vi försöker boka in oss på Nolia Friidrottshall där vi tränar kondition och styrka samt vi har lyckats få tag på några pass på Umeå Energi Arena, konstgräsplanen på Gamlia.

Vi har en gemensam hemsida för GUIF DJ och kalendern uppdateras hela tiden med de träningstider vi får fatt på. Tacksam om ni svarar på kallelse som kommer ut så behöver vi inte skicka ut så många påminnelser. Vet att några fortfarande har vinteridrotten kvar på sitt schema men kanske ni har möjlighet att börja dyka upp på någon enstaka fotbollsträning också.

Vi planerar att ha ett digitalt spelarmöte inom kort (kallelse kommer på mail) samt ett digitalt föräldramöte framöver (kallelse kommer på mail).

Vi har några spelare som meddelat att de inte kommer att vara med på vinterträning men som vi kommer att lägga tillbaka på lagsidan nu då vi börjar igen (man har inte meddelat att man inte ska fortsätta med fotbollen utan endast göra uppehåll med vinterträning).

Så nu tjejer kör vi, peppa varandra att komma till träning.

Behöver ni komma i kontakt med oss ledare så finns kontaktuppgifter under Truppen på hemsidan.