GUIF F05 CA/TO

Välkomna till vår hemsida.

Guif  F05 Ca/To består av  25 fotbollstokiga tjejer från Carlshöjd, Ålidhem och Tomtebo.

TACK TACK!
2018-06-06 20:19
Tack alla för att ni gjorde Guifdagen till en succé. Allt har gått så lätt tack vare att vi alla hjälptes åt och att ni föräldrar var flexibla och kunde hoppa in där ni behövdes mest. Tack till alla dessa fantastiska tjejer som idag verkligen har varit ambassadörer för GUIF. Vet att dagen varit lång för oss alla men det har inte funnits en sur eller gnällig tjej under hela dagen bara sprudlande och glad tjejer som tagit uppgifterna på allvar och verkligen gjort sitt bästa.

TACK TACK!!

Uppdaterat Schema för GUIF-dagen
2018-06-04 22:23
Hej alla!

Nu har vi ett hyfsat slutligt schema för GUIF-dagen - se fil nedan! Det är vissa ommöbleringar sedan förra versionen, så kika noga var er tjej är bemannad.

För varje pass ansvarar ca 3-5 killar och 3-5 tjejer på varje "station". De tjejer och killar som jobbar vid varje station ska också ha en förälder per barn representerade vid samma tider och vid samma station.

Viktigt att notera!

• Alla tjejer - oavsett schemat - ska vara på plats i Sjöfruhallen kl. 10.00 för samling och information. Att ta med: Kläder efter väder, ev. inneskor för dem som har aktiviteter inne i hallen, ev. pengar för fika.
  • De föräldrar vars tjejer är bemannade första passet kommer till Sjöfruhallen kl. 10.30 för samling och information. Övriga föräldrar kan komma kl. 11.00.
  • Några föräldrar har ansvar för aktiviteter under dagen och bör vara på plats 10.30: Det är Hans Näslund. Vi saknar ansvariga personer på några platser dels kommer inte Patrik Jonsson att kunna delta och vara ansvarig vid Bumperballs, del kommer inte Erica Isberg att kunna vara ansvarig för innebandy övningen. Finns det någon som känner att de vill och kan bidra till dessa stationer så hör av er till mig (Ylva).
  • Alla tjejer får lunch (grillspett med ris samt dricka).
  • Vi avrundar runt kl. 17 och sedan måste vi hjälpas åt att städa. Vi som varit med och planerat dagen uppskattar om vi alla hjälps åt med städningen. Alla är säkert lika ivriga att komma hem, även vi.
Hoppas på en rolig dag tlllsammans!

Hälsningar,
Ylva

PS. Notera att Fritidsbanken är på plats och samlar in sport- och friluftsutrustning till sin verksamhet!

Påminnelse: lotteripriser
2018-05-31 08:13
Lämna dessa till mig senast fredag.
Om ni väljer att bidra till lotteriet med tex
Bakverk meddela mig så lägger jag till dessa
På lotterilistan.
Och då får ni lämna in dem på morgonen
Den 6/6 på Sjöfrun.

Påminnelse: Betalning Newbody
2018-05-30 11:12

Hej,

Betalning av NEWBODY sker till konto: 8420-2,964 705 844-6 märk med NAMN. Ni som inte sålt skal betala vad som motsvarar  10 sålda paket vilket är  370 kr.

Fakturan till NEWBODY skall jag betala på fredag och jag vill verkligen inte ligga ute med 38000 kr

MVH

Träning torsdag 31/5 Innertavle 18:45-20:15
2018-05-28 13:27

Hej alla,

På torsdag kör vi gemensam träning med Diamanterna i Innertavle.

Vi samlas i Innertavle gräsplan i Löparskor  Kl: 18,45 och börjar med lite löpning sedan kör vi någon övning för att sedan avsluta med match.

Nerfarten till Innertavle IP ligger efter Brännbackavägen 25, på vänster sida. Kör nerför backen och förbi fotbollsplanen och parkera på andra sidan av fotbollsplanen.

Ledarna