Välkommen till GUIF F13 Diamanternas lagsida!
GUIF F13 Diamanterna
GUIF F13 Diamanterna är ett fotbollslag med ett tjugotal tjejer från Innertavle, Sofiehem och Tomtebo. Vårt mål är att vi ska ha så kul på träningar och matcher så att alla fortsätter spela fotboll så länge som möjligt!
Vita matchtröjor ikväll!
2018-09-20 08:10
Hej alla!

Ikväll spelar vi match mot GUIF P05 Dragons. Vi spelar i våra VITA tröjor. Sprid gärna detta!

Vi samlas 18.30 för gemensam uppvärmning och drar sedan igång strax före 19 om planen är ledig.

Cuper och datum under 2019
2018-09-16 22:53
Hej alla!

Under 2019 har vi för avsikt att delta i följande cuper med laget - boka gärna in i kalendern:

• Gimmel/LAC cup i Sundsvall, 8-10 februari. Boende bokat på Scandic Nord. Vi gör ett nytt försök att åka tåg :)
  • Himlacupen i Skellefteå, endagscup under Kristi himmelsfärdshelgen (fredagen?).
  • Hudik cup i Hudiksvall, 14-16 juni. Boende bokat på Brogården. Plats finns för husvagn etc.
  • Gammelstads IF cup i Luleå, 3-5 augusti (?). Stefan undersöker boende.
Vi återkommer med mer information senare. Hör av er till ledarna vid frågor.

Idag hade vi avslutning med bildspel, pizza, diskussion kring kommande säsong samt individuell skriftlig utvärdering.

Imorgon är det extraträning som vanligt och på torsdag har vi en allra sista lagaktivitet - träningsmatch mot GUIF P05 Dragons. Sedan tar fotbollen uppehåll ett tag framöver, men vi tränar fys med övriga 05-lag på onsdagar hela vintern.

Vi ses!

Betalning till avslutningen
2018-09-14 19:12
Hej alla!

Avslutningsmiddagen på söndag är till självkostnadspris, 50 kr per person. Betalas via Swish till Jessika, 076-8035761.

Matchen i Innertavle kommer att sluta omkring kvart i fem. De tjejer som vill kan duscha i Sjöfruhallen efter matchen och sedan hänga där fram till middagen (utan att störa handbollsträningen). Kolla bara med någon ledare först så att någon kan släppa in dem eftersom hallen är låst.

Observera att vi spelar i våra vita tröjor på söndag.

Nästa vecka tränar vi bara på torsdagen.

Ny träningsmatch på tisdag, 18.00-19.30
2018-09-07 15:19
Hej alla!

På tisdag (11 september) ska vi försöka få revansch mot Täfteå P06. Ta med svarta matchtröjan igen! Samling 18.00 - vi slutar senast halv åtta.

Vi vill också flagga för att vi kommer ha fysträning för alla 05-tjejer i GUIF på onsdagar kl. 19-20 i Lilla Ålidhemshallen. Start den 3 oktober. Ingen föranmälan. Det är bara för tjejlagen och det är tränare och föräldrar från F05-lagen som leder träningen.

Vi ses!

GUIF F13 Diamanterna

PS. Det blev lite fel med kallelsen till söndagens match, men nu är den ute och det går att svara - svara senast kl. 10.00 imorgon lördag!
Ta med matchtröja idag!
2018-09-04 17:25
Hej alla!

Korta puckar, men ikväll kommer Täfteå pojkar 06 träna samtidigt som oss i Innertavle och vi kommer att köra en kortare träningsmatch mot dem. Bra för tjejerna att träna fysik och testa spela mot killar. Ta med matchtröjor om ni hinner se detta, annars kör vi västar! Resten av tiden tränar vi som vanligt !
Härlig sensommarkväll väntar alla fotbollssugna i Innertavle!
Sprid gärna detta till övriga!
//Ledarna