Newbody försäljning säsongen 17/18
2017-09-24 21:56
Dax att jobba in pengar till lagkassan.
All info finns under Dokument.
I slutet av träningen imorgon måndag (25/9) kommer vi att dela ut kataloger.
Finns även möjlighet att få katalogen under föräldramötet på tisdag.

Lycka till med försäljningen!

/Föräldragruppen
Dax att sälja New Body!
2016-10-02 15:39
Hej!
Nu är det dax att dra igång försäljningen av New Body!
I slutet av träningen imorgon måndag (3/10) kommer vi att dela ut kataloger (2 per barn). Det är därför bra om ni kan komma förbi träningen och hämta katalogerna oavsett om ert barn tränar eller inte den dagen. Om ni av någon anledning inte kan komma till träningen på måndag finns katalogen att hämta hemma hos mig på Grottvägen 4 (Tomtebo). Bör dock hämtas så snart som möjligt för att nyttja hela försäljningsperioden.

/Föräldragruppen

Påminnelse om betalning av Newbody
2015-12-13 22:38

Hej!

Här kommer påminnelse om att ni senast måndag den 14 december måste betala era produkter från Newbody. Summan ska betalas in på: konto 6251-725966742, Handelsbanken, kontohavare är Gabriella Moritz. Viktigt att du skriver barnets namn så vet vi vem som betalat in.

Vi passar också på att påminna er som inte betalat in 300 kronor att göra detta så snart som möjligt.

Sedan har vi två inbetalningar där vi inte har något namn, den ena betalningen är på 300 kronor och den andra är på 2 250 kronor. Kolla era inbetalningar och kontakta Gabriella Moritz.

Vänlig hälsning

Föräldragruppen

Lotteri i samband med träningscup
2015-09-28 22:55
Hej!
Som alla vet kommer vi att anordna en träningscup till helgen. Några av oss föräldrar har fått i uppdrag att anordna ett lotteri och speedshooting. Till lotteriet skulle vi dock vilja ha hjälp med vinster. Vi vill därför att alla tar med sig minst två lotterivinster per spelar, ju fler vinster desto mer pengar drar vi in till lagkassan ( och vi behöver en del om vi ska kunna åka på cup) :)

Vinsterna lämnas till lotterigruppen kl. 10 i Storsjöhallen.

Lotterigruppen genom Jeanette