Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Innebandy - träningsgrupper
2018-08-26 22:23
Hej alla!

Efter inventeringen är det nu dags att organisera träningsgrupper för innebandyn. Vi kommer att ha tre tider per vecka att träna på. Varje spelare ska få träna på två tillfällen per vecka, detta för att vi ska få lagom många på varje träning. Vilka veckodagar och tider är inte spikat än men vi behöver ändå veta hur man önskar. Önska därför något av följande alternativ genom att delta i doodlen här nedan. Observera att vi vill ha ditt svar senast fredag 31/8. 


Två av tiderna är våra egna tider (05-orna) och en tid kan man få träna med 03-04 och deras tränare. 

Alternativen är: 
-Tränar helst på våra egna två tider
-Tränar helst en gång på vår egen tid och en gång med 03-04 

Har ni frågor hör av er!

Hälsningar, 
Ledarna
Info Guifdagen - alla arbetspass
2018-05-28 10:53

Hej!


Under Dokument ligger nu listan över allas pass under Guifdagen.

De flesta jobbar två pass under dagen.


För varje pass ansvarar ca 3-5 killar och 3-5 tjejer på varje station. De tjejer och killar som jobbar vid varje station ska också ha en förälder per barn representerade vid samma tider på samma pass. De som är ansvariga för olika aktiviteter följer inte sitt barn utan är ansvarig under dagen för just den aktiviteten, se dokumentet. Eftersom det är en ansvarig från tjejerna och en från killarna så får ni turas om att bemanna aktiviteten (alla aktiviteter har inte ansvariga ännu men det ska bli färdigt under veckan). För de som har hand om speedshooting (innebandy, handboll och fotboll) får de ansvar att ordna med utrustning och registrera resultat per årskull. 


Obs! Om någon spelare har ramlat bort i pusslandet med namn ber vi er höra av er till oss ledare i lagen så att vi kan rätta till.


Guif P05 Tomtebo United står för att laga maten som ska säljas. Det gör vi 3/3. Guif P05 Dragons Carlshöjd står för att baka upp det som ska säljas i fiket. Det behövs mat till ca 500 personer och ca 16 långpannor eller liknande (bullar, chokladbollar etc.). F05 tar hand om beställandet, hämtandet och uppsättandet av de hyrda aktiviteterna.


Vi hoppas att det blir fint väder och en kanondag! Har ni frågor hör gärna av er!


Vi behöver flera grillar, gärna pop-up tält, hör av er ni som kan låna ut. 


Vi behöver flera vinster. Ta med och lämna i Karins garage fram till 3/3.


Hälsningar,

Ledarna

Guifdagen 6/6
2018-05-15 14:03

Hej alla, 

Som ni nog alla vet är det P05 och F05 som är ansvariga för Guifdagen i år. Vi vill förannonsera att vi inte bara behöver barnens och föräldrarnas arbetskraft under dagen utan att vi också behöver vinster/priser till lotterierna. Detta kan vara böcker eller filmer i fint skick, sportprylar, kläder, presenter som ni har fått men aldrig eller knappt använt eller om du har en firma som vill sponsra med reklam/profilgods. Vi behöver få in dessa priser senast fredag 3/6. Lämna till Karin på Sjöfruvägen 67A.

 

Arbetsfördelning och arbetschema kommer inom kort men räkna med att vara tillgängliga hela dagen från ca kl. 10.00-18.00. För minst en förälder per spelare och för spelaren själv är det obligatorisk närvaro under dagen. 

 

Vänliga hälsningar, 

Ledarna

Sportlovet
2018-02-27 16:47
Under sportlovet ställer vi in träningarna! 
//Ledarna
Inställd träning ikväll onsdag 7/2
2018-02-07 15:51
Hej!
Observera att träningen tyvärr är inställd ikväll på vårdskolan pga strul med linjering som målarna försöker lösa. 
//Ledarna
Nästa vecka
2018-01-13 17:28
Nästa vecka är vårdskolans träning inställd pga målning. Alla är välkomna att träna övriga pass. 

Mvh
Karin
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Gimonäs Umeå IF, 28/08 16:46 
Gimonäs Umeå IF, 26/07 11:01 
 
Sponsorer