SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Våra grundvärderingar

Grunden är att det ska vara så roligt att komma till träningarna att barnen längtar till nästa gång.


Vi tror på en allsidig träning där rörelseglädjen står i centrum. Rätt träning i rätt i ålder med andra ord. I motsats till tidig specialisering. Därför står förutom handboll också motoriska övningar och andra fysövningar på programmet. Barnen får lära sig kasta, fånga, passa, studsa och skjuta. Allt det som hör handbollen till med andra ord. De får också göra kullerbyttor, klättra, krypa och gå balansgång. Förhoppningsvis ska vi kunna höja pulsen ibland också.


Varje barn ges möjlighet att växa och utvecklas i sin egen takt.  Samtidigt som de lär sig att samarbeta och ha kul tillsammans med andra. Träningen ska ge bra träning för hela kroppen, nya kompisar och en lust att fortsätta med handboll eller någon annan idrott.


Vi strävar efter att barnen ska kunna påverka sin träning, bli bekräftade och få känna sig kompetenta. Vi kommer i alla lägen alltid att berömma barnens ansträngning snarare än att jaga resultat. Vi vill sätta det långsiktiga lärandet i fokus. För vi är övertygade om att gör vi allt rätt kommer också resultaten på sikt samtidigt som vi har fått behålla så många som möjligt, så länge som möjligt i vår verksamhet.

 
Sponsorer