Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
GUIF presenterar stolt Liverpools fotbollsskola som kommer till Umeå i sommar! Fotbollsskolan genomförs på Tegstunet 5-7 augusti och riktar sig till barn och ungdomar födda 2007-2015. Totalt finns 224 platser, först till kvarn. Eftersom fjolårets fotbollsskola sköts upp p.g.a. pandemin flyttades fjolårets anmälningar över till i år så ni som bokade plats ifjol har en plats i år. Har ni frågor om anmälan får ni kontakta Bernt Jo Vole, se kontaktuppgifter nedan. Vi håller oss naturligtvis uppdaterade kring pandemin och skickar information så fort vi får nyheter som påverkar fotbollsskolan.  
 
MER INFORMATION OCH ANMÄLAN
 
INFORMATION TILL FÖRÄLDRAR
 
ANMÄL INTRESSE SOM LEDARE
Som medarrangör ska vi ha 14 ledare på plats under fotbollsskolan. Ta chansen att utveckla dig själv och på nära håll studera hur en av världens främsta fotbollsklubbar bedriver träning för barn och ungdomar. Anmäl ditt intresse som ledare på länken nedan. Besked om du blir antagen kommer under våren. 
 
FRÅGOR
Allmänna frågor om fotbollsskolan, material och anmälan:
Bernt Jo Vole
post@liverpoolfotballskole.no
 
Kontaktperson för GUIF:
Per Beijar
per.beijar@gimonasuif.se
 
 
Sponsorer