Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
GUIF-stugan vid Nydalasjön

På västra sidan av Nydalasjön har vi öppnat vår egen föreningsstuga där vi erbjuder cafeteria, teambuilding och aktivitetscenter. Stugan har en del skavanker och praktiska utmaningar men det stoppar inte oss! Här ser vi en möjlighet att skapa en mötesplats för våra medlemmar och övriga besökare. Stugan har t.ex. inte vatten men vi har dunkar som vi fyller inför varje cafeteriapass.    

 

AKTIVITETER

Vid stugan finns möjlighet till en hel del aktiviteter. Har du tips på fler, kontakta kansliet. Det som finns idag är: sällskapsspel, kubb, dart, badminton, fotbollstennis, rebounder, Stiga fotbollsspel.  

 

CAFETERIAN

Öppettider: lördagar och söndagar 10.30-14.00

Våra lag bemannar cafeterian enligt schema nedan. Inför ert lags helg får ni låna en nyckel till stugan som återlämnas till kansliet efter helgen. Personalens (3 vuxna) arbetstid är 10-14.30. 

Schema: KLICKA HÄR

Arbetsinstruktioner: KLICKA HÄR

 

LÅNA STUGAN

Medlemmar och lag har möjlighet att låna stugan gratis om ni ex. vill göra någon lagaktivitet och grilla. Om ni är intresserad att låna stugan, kontakta kansliet.

 

HÄR LIGGER STUGAN

 
Sponsorer