Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
Guif F06 Innebandy
Välkommen till GUIF F06 Innebandy
Vi är GUIF Flickor födda 2006, Innebandy och kommer från Carlshem, Tomtebo, Innertavle, Ålidhem och Sofiehem.

Inställda matcher 2020-11-10 - 2020-12-08
2020-11-10 21:12
Information skickades ut idag från Innebandyförbundet till alla ledare (se nedan). För oss gäller nu enbart träningar under de närmsta 4 veckorna till att börja med. Försöker hålla er alla uppdaterade och dela med oss av den information som kommer ut till oss ledare. 

/Ledarna för GUIF F06

Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkaren i region Västerbotten, har i dag tisdag 10 november beslutat om skärpta allmänna råd i Västerbottens län.

Västerbottens Innebandyförbund har under dagen, och tidigare, fört en dialog med Svenska Innebandyförbundet och diskuterat kring vilka åtgärder som måste vidtas av Västerbottens Innebandyförbund och av våra föreningar.


Följande gäller från och med idag, 10 november, till och med 8 december:

• Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 10 november - 8 december för D1, H2 samt H3 skjuts upp.

Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 10 november - 8 december för herr/damutveckling, röd, blå och grön nivå ställs in.

• Matcher i senior DM skjuts upp.

• Svenska Innebandyförbundet har tagit beslut gällande matcher i förbundsserierna. Seriespelet i Allsvenskan damer Norra, Herrar division 1 Norrland Norra, Juniorallsvenskan DJ 17 Grupp A, samt HJ18 Grupp A pausas. Läs mer om detta på SIBF:s hemsida: https://www.innebandy.se/inlagg/lista/information-om-svenska-innebandyforbundets-tavlingsverksamhet-i-forbundsserierna/

Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta.


Samtliga deltagare i träning måste vidta extra försiktighetsåtgärder så som att; undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, inte duscha tillsammans, hålla god hygien och självklart stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom.

Föräldrar ska i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningar.


Vuxna ska i allra möjligaste mån enbart skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.


• Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

• Lag från Västerbotten avråds att delta på cuper samt träningsmatcher.


Ovan punkter är skrivna utifrån den information som finns i skrivande stund. Det kan komma tillägg och förändringar, ibland med mycket kort varsel, och då kommuniceras det ut ny information.


Vi rekommenderar föreningar att planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än till den 8 december.


Det är viktigt att vi tillsammans gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Nu gäller det att vara tydligare än någonsin mot våra utövare och se till att ta ett samhällsansvar för smittspridningen. Vi lever i en pandemi och det går under inga omständigheter att bortse från!

2020-10-24 09:53

På grund av rådande omständigheter är inte publik tillåten på våra matcher. Det är bara båda lagens ledare och hemmalagets funktionärer och ibland för några skjutsande föräldrar för bortalaget.  Men man kan följa matchen via livestreaming. Dessutom tjänar laget/föreningen en slant på detta.


Vi ledare har inte tid och möjlighet att ansvara för detta. Kan du tänka dig att hjälpa till? Matcherna finns redan upplagda i appen så det är i princip bara att filma och sända live. Här finns mer information.

https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/svensk-innebandys-app/


Andra funktionärer är som tidigare 2st till sekretariatet. I år ska det även finnas  en matchvärd som ansvar för att vi håller rekommendationerna gällande Covid-19 t ex ska namn och mobilnummer på alla som ser matchen fyllas i på en blankett. Spelarna finns redan i matchprotokollet. Dörrarna till hallarna kommer att vara låsta så man ska hålla koll på vilka som släpps in.

Ingen träning i 3/1 eller 5/1
2017-01-03 15:26
Vi ses på Paradiscupen istället
Paradiscupen
2017-01-03 15:25
Vi träffs lördag 7/1  klockan 10.00 på Parkskolan, Örnsköldsvik för att lämna packning i nattlogiet. Därefter äter vi lunch tillsammans och går i gemensam trupp till skyttis för första match klockan 12.00 (mot Sundsvall).
Andra match 20.15 på skyttis (mot Ö-vik). 
Tredje match söndag 8.45 på Parkskolan (mot Timrå).
Sista match 15.30 på Högland (mot Ankarsvik)

Vi behåller truppen samlad från kl.10.00 på lördag till efter sista matchen på söndag, men vill ni får ni gärna följa med oss under dagen. Vi kommer att bada på Paradisbadet mellan match 3 och 4. Om ert barn behöver uppsikt under badningen så bör ni vara med och bada...vi kommer naturligtvis också att finnas där. Ni fixar själv transport till och från övik...blir det problem så ring någon av oss ledare. 
Madde 0702882799
Peder 0706113881
Fredrik 0705538740
Anders 0706328389
Martin 0706034951

Packlista:
Luftmadrass, sovsäck och kudde,sovkläder
hygienartiklar
duschkläder, ombyteskläder, badkläder
hänglås
Ryggsäck innehållande matchkläder.
Fickpengar till lördagsgodis - det kommer att råda godisförbud utom efter sista matchen på lördagkväll.
Ingen träning på söndag. Onsdag som vanligt.
2016-04-04 08:51
Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

Det blir ingen innebandyträning nu på söndag pga att Sjöfruhallen är upptagen.


Vi kör däremot träning på onsdag på Carlshöjdskolan denna vecka och även nästa vecka och sedan har vi spel i UmeCupen lör-sön 16-17 april.


Vi skickar ut inbjudan till det som vanligt.


Vi ses!


Hälsningar

Tränarna


 
Sponsorer