Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
Guif P06 Innebandy

Välkommen till Gimonäs Umeå IF P06 innebandys hemsida! Här finns det aktuell information om och kring laget, träningar och matcher. Vi är ett innebandylag med killar från Tomtebo/Carlshem/Sofiehem med omnejd. Vårt mål är att vi ska ha roligt och utvecklas tillsammans på träningar och matcher. Detta för att hitta ett livslångt intresse för idrott och förhoppningsvis innebandy :)

Inställda matcher t.o.m. 8 december
2020-11-10 18:19

Nya restrektioner har kommit pga. av att antalet smittade ökar drastiskt i rådande pandemi. Vi får fortsätta att träna men våra matcher är inställda till och med den 8 december. Trist så klart men vi alla måste hjälpas åt att bromsa smittan.

Påminner om att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom, byt om och duscha hemma i samband med träning, tvätta händerna före och efter träning.


/Helena, Roger, Erik och Dan2020-11-10 Information från Västerbottens Innebandyförbund


Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkaren i region Västerbotten, har i dag tisdag 10 november beslutat om skärpta allmänna råd i Västerbottens län.


Västerbottens Innebandyförbund har under dagen, och tidigare, fört en dialog med Svenska Innebandyförbundet och diskuterat kring vilka åtgärder som måste vidtas av Västerbottens Innebandyförbund och av våra föreningar.


Följande gäller från och med idag, 10 november, till och med 8 december:

• Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 10 november - 8 december för D1, H2 samt H3 skjuts upp.

Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 10 november - 8 december för herr/damutveckling, röd, blå och grön nivå ställs in.

• Matcher i senior DM skjuts upp.

• Svenska Innebandyförbundet har tagit beslut gällande matcher i förbundsserierna. Seriespelet i Allsvenskan damer Norra, Herrar division 1 Norrland Norra, Juniorallsvenskan DJ 17 Grupp A, samt HJ18 Grupp A pausas.

Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta.


Samtliga deltagare i träning måste vidta extra försiktighetsåtgärder så som att; undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, inte duscha tillsammans, hålla god hygien och självklart stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom.

Föräldrar ska i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningar.


Vuxna ska i allra möjligaste mån enbart skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.


• Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

• Lag från Västerbotten avråds att delta på cuper samt träningsmatcher.


Ovan punkter är skrivna utifrån den information som finns i skrivande stund. Det kan komma tillägg och förändringar, ibland med mycket kort varsel, och då kommuniceras det ut ny information.


Vi rekommenderar föreningar att planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än till den 8 december.


Det är viktigt att vi tillsammans gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Nu gäller det att vara tydligare än någonsin mot våra utövare och se till att ta ett samhällsansvar för smittspridningen. Vi lever i en pandemi och det går under inga omständigheter att bortse från!

 

 

Med Vänliga Hälsningar!

Per Oscarsson

090 - 77 85 10
www.innebandy.se/vasterbotten

Försäljning av bingolotter
2020-10-16 10:16

Dags för en försäljningsinsats för P06 innebandy. Det är nu tredje året vi säljer lotter/adventskalendrar till uppesittarkvällen så några stamkunder kanske finns.


Vi vill att alla säljer minst 10st lotter var. (Ni som har två barn i laget behöver inte sälja 20...) Passa på att börja ta upp beställningar redan nu. Fråga släkten, vänner och arbetskamrater. Fler än man tror spelar :)


Enkellott till uppesittarkvällen den 23/12  100kr

Dubbellott till uppesittarkvällen den 23/12  200kr

Trippellott till uppesittarkvällen den 23/12  300kr

Bingolottos adventskalender 100kr

Sverigelotten (skraplott) 25kr

Sverigelotten Premium (skraplott) 50kr


Meddela antalet till Helena via ett sms 070-6424990 senast den sista november. Sedan beställer vi hem en bunt med extra lotter utöver beställt antal om det dyker upp fler beställningar under december. Ifjol sålde vissa 2st medans vissa sålde över 50st lotter, så våga fråga!


Vårt mål är att åka till Storvreta cup, 2-4/1, och en cup i Umeå under våren.
Publiken får stanna hemma
2020-10-15 14:40

På grund av rådande omständigheter är inte publik tillåten på våra matcher. Det är bara båda lagens ledare och hemmalagets funktionärer och ibland för några skjutsande föräldrar för bortalaget. Vi får alltså räkna med att inte heja på killarna från läktaren. Men det vore så klart skoj om ni alla kunde följa matcherna via webbsändningar. Dessutom tjänar laget/föreningen en slant på detta.


Vi ledare har inte tid och möjlighet att ansvara för detta. Kan du tänka dig att hjälpa till? Hör i så fall av dig till Helena så gör hon dig/er till rapportörer för laget. Matcherna finns redan upplagda i appen så det är i princip bara att filma och sända live :) Här finns mer information.

https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/svensk-innebandys-app/

Tänker att det inte alltid är den som nu räcker upp handen som ska filma utan mer hjälpa till att styra upp det hela så kan ni turas om att filma. Då får ni ju dessutom vara på matcherna som funktionär :)


Andra funktionärer är som tidigare 2st till sekretariatet. I år kommer vi även ha en matchvärd som ansvar för att vi håller rekommendationerna gällande Covid-19 t ex ska namn och mobilnummer på alla som ser matchen fyllas i på en blankett. Spelarna finns redan i matchprotokollet. Dörrarna till hallarna kommer att vara låsta så man ska hålla koll på vilka som släpps in.


Vi spelar som tidigare i två serier eftersom vi fortafarande är så pass många i truppen! Vi spelar i div. 4-5 och i div. 10-11. När matcherna är ser ni på vår hemsida eller Sportadmin appen. Sedan har vi ju även appen Svensk Innebandy.


/Ledarna


Läger i Vindeln GUIF P06 innebandy
2020-09-16 15:10

Här kommer information angående lägret som äger rum den 25-26/9 i Vindelns Fritidscentrum.

Självklart är det upp till var och en att välja om man vill sova över eller inte, speciellt med tanke på rådande omständigheter, Covid-19. Känner man sig orolig så kan man alltid välja att inte sova över, förslagsvis komma till Vindeln lördagmorgon till första träningspasset. Meddela direkt till oss ledare eller skriv det i kommentaren i kallelsen.


Vi samlas på Sjöfruhallens parkering 17.45 fredag den 25/9. Alla ska ha ätit hemma innan vi åker. Vi behöver inte åka med fler bilar än nödvändigt så när vi fyllt alla bilar åker vi. Kom ihåg att skriva i kallelsen om ni har möjlighet att köra. Nedan ser ni ett program vad lägret kommer att innehålla. Att tänka på när ni packar är att vi räknar med att träna både inomhus och utomhus.

Meddela oss även ev. specialkost/allergier så snart som möjligt, dock senast den tisdag 23/9. Ni mejlar detta till Erik. mazzarolli@yahoo.se


Kostnad för lägret 200kr spelare. Swisha till 0706424990 (Helena)

Att ta med sig: Träningskläder både för inomhus och utomhus, madrass, sovsäck, kudde, handduk och ombyte, tandborste m.m.


Program  

Fredag 25/9

17:45 Samling Sjöfruhallens parkering OBS! Alla ska ha ätit middag innan.

19:00-20:30 Innebandyträning

Kvällsfika

Dusch

Vi bäddar, umgås och hänger i hallen


Lördag 26/9

07:15 Väckning

Frukost

Packa ihop sängarna

Innebandy träning – Teori – Fys

11:30 Lunch

Samarbetsövningar

Internmatch

Ca. 16:00 Avslutning och hemresa

 

Vi ser fram emot ett roligt läger tillsammans med killarna! Vi hoppas att vi ska lära känna varandra ännu bättre, arbeta vidare på vår lagkänsla och lira mycket innebandy.


Om du har förkylningssymtom – stanna hemma.

/Helena, Roger, Erik och Dan


Telefonnummer till oss ledare:

Helena                070-642 49 90

Erik                      076-107 04 90

Roger                  070-252 74 52

Danne                 070-289 30 45Innebandysäsongen 20/21
2020-09-01 11:00

Dags för att ladda för en ny innebandysäsong med GUIF!

Denna vecka tränar vi på onsdag kl. 17-18 på Sjöfruhallen. Veckan därpå startar ordinarieträningstider.

Måndag kl. 17-18 Sjöfruhallen

Torsdag kl. (16:00) 16:30-17:30 Umeå Energi Arena Vind Väst

På torsdagar tränar vi alltså på Umeå Energi Arena och tidigt dessutom. Vi har hallen från kl. 16:00 men kommer att starta upp ordinarie träning kl. 16:30. Tränare finns på plats från kl. 16:00 så hinner några dit blir det individuell träning. Här behöver vi hjälpas åt med samåkning för att se till alla killarna tar sig dit (cykel/buss/bil) samt har ätit mellanmål. Det kanske blir aktuellt att ta med sig något att äta samt träningsgrejerna till skolan och åka direkt därifrån.


Vi vet att fotbollssäsongen fortfarande är igång och att träningar kan krocka. Men vi kör igång redan nu för de som kan och vill.


I planeringen ligger även vårt eget uppstartsläger i Vindeln, 25-26/9. Mer info kommer närmare men i dessa tider kommer det så klart att vara frivilligt och upp till varje familj att bestämma om man vill sova över eller inte. Vi kommer att ta ut en kostnad för lägret för inköp av mat.


Vi har anmält oss till Umeå Floorball festival 2-4/10. Som det ser ut nu kommer den att äga rum men utan publik.


Vi hoppas även att Storvreta cup kommer att äga rum och att vi kan delta även denna säsong.


Är det någon/några föräldrar som kan tänka sig att ta på sig att samordna aktiviteter för att samla in pengar till lagkassan för att kunna delta i de cuper vi önskar? Om ingen räcker upp handen så föreslår vi tränare en höjd avgift som man får betala för det man ska delta i samt försäljningsaktiviteter som Bingolotter och försäljning av New Body. Hör av er till någon av oss tränare.


Föräldramöte, vi avvaktar och ser hur hösten kommer att se ut och behovet att kommunikation.


Trevligt är i alla fall att se att de flesta killar från förra säsongen fortsätter och att vi dessutom har ett par nytillkomna som vill spela med oss. Välkomna säger vi!


Tränarstaben är densamma som ifjol.Hälsningar Roger, Erik, Dan och HelenaPS. De som önskar träna mer innebandy kommer GUIFs herrtränare även i år arrangera GFC, Guif Future Club. Där de erbjuder mer träning men till en kostnad. Mer info kommer framöver.


 
Sponsorer