GUIF P09 Carlshöjd/Sofiehem/Ålidhem
Fotbollssäsongen 2022
2022-04-09 10:49

Hej fotbollsföräldrar och spelare!

Tro det eller ej men en ny fotbollssäsong är på ingång!

Vi gör som ifjol och skickar ut lite information skriftligen om årets säsong så ni har lite koll på vad som händer- sedan uppdaterar vi allt eftersom.

TRÄNINGSTIDER

Måndagar 16-17 på Ålidhem arena

Onsdagar 17-18 på Ålidhem arena

Vi hade planerat att börja träna nu på måndag den 11/4 men vädergudarna ville annorlunda så vi siktar på att köra igång nu på onsdag 13/4.

De två första träningsveckorna blir det bara träning onsdagar eftersom nästa måndag är annandag påsk. Om vi måste ställa in träningen så meddelas det per mejl med kort varsel så håll utkik på mejlen!

Inga kallelser kommer skickas ut till träningarna (utom möjligtvis i början för att se att alla har fått informationen)

Alla spelare ska ha med sig egen fotboll till varje träning! Samma boll som föregående år. Om man tappat bort sin boll får man ordna en ny (föreningen ersätter inte några bollar). Storleken på bollen är 4 och ska vara tydligt märkt med barnets namn.

Kom ihåg att kolla över så att fotbollsskorna passar, fötterna växer fort nu!

Extra träningstillfälle:

GUIF kommer även i år att hålla i en extraträning per vecka där klubben håller med tränare. Nytt för i år är att den träningen är kostnadsfri. Vi vet ännu inte vilken dag den här träningen kommer att vara så vi återkommer med information om det längre fram.

Matcher

I år är första året med 9-manna fotboll och offsideregel och matchtiden kommer att vara 3*25 minuter. Schemat för serien är inte klart ännu men serien brukar starta runt den 10 maj ca. Kallelser till matcher kommer att skickas ut och vi ber er att svara i tid på dessa för att underlätta planeringen samt att kunna plocka in reserver vid behov.

Deltagaravgift

Guif kommer att skicka ut fakturor inför årets säsong snart. Om ert barn inte vill spela fotboll i år kan ni meddela detta genom att mejla eller sms:a någon av ledarna (se kontaktuppgifter nedan) så att vi kan uppdatera medlemsregistret.

GUIF-FONDEN

GUIF är en förening som står för allas rätt till idrott och alla som vill ska därför ha möjlighet att idrotta i GUIF. Din ekonomi ska inte vara ett hinder! För att söka hjälp från stödfonden går du in på Guifs hemsida och fyller i en ansökan: https://www.gimonasuif.se/sida/?ID=138121

Kontakta någon av ledarna om ni har några frågor!

KONTAKTUPPGIFTER LEDARE

Lisa, lagledare 070-234 18 68, lialun@hotmail.com