Guif pojkar -09 Innebandy

Denna sida kommer att användas av lagföräldrar för information om olika åtaganden så som seketariattjänst, sarg- och matchvärd, lagförsäljning samt föreningsarbete.

Arbetsscheman läggas upp under "dokument" och aviseras genom en "nyhet".

Vänliga hälsningar lagföräldrarna.

Ullmax returer och byten
2022-11-17 21:44

Hej!

Vi har möjlighet att skicka ett gemensamt paket med returer och byten. De produkter som önskas returneras eller bytas återlämnas till Elin Rydh senast torsdag den 24 november tillsammans med en lapp med säljarens namn, artikelnummer och storlek samt vilket artikelnummer och storlek ni önskar byta till.

//Elin

Leverans av Ullmax
2022-11-15 19:57

Hej.

Efter en fantastisk slutspurt har vi nu tillräckligt med pengar för att finansiera cupen.

Nu finns samtliga beställningar att hämta hemma hos Algot Rydh på Sjöråvägen 15.

Er beställning går att hämtas mellan kl 17-21 ikväll, onsdag eller torsdag denna vecka.

Efter att ni levererat produkterna till era kunder swishar ni hela summan till Elin Rydh på 0706696074 dock senast tisdag den 29 november.

Mvh Elin

Sekretariat, matchvärd
2022-11-12 14:14

Hej, vi påminner om de dokument som finns gällande sekretariat och matchvärd. Då grupperna vit, grå och svart är dynamiska är det troligt att ni har åtagande på matcher era barn INTE blir kallade till. Ni ansvarar då att dyka upp ändå, eller byta med någon annan.

/Elin

Spurten med Ullmax
2022-11-07 19:13

Hej,

Nu är det två dagar kvar av försäljningen av Ullmax och vi behöver kraftsamla för att kunna finansiera cupen. En av familjerna har sålt för över 10 000 kr (!!!) men i totalen måste vi ändå nå högre för att slippa en till säljaktivitet innan jul.

Ni som vet med er att ni inte nått 3500 kr måste försöka ett varv till.

Tack för att ni gör det ni kan!

Ullmax - en vecka kvar
2022-11-04 16:20

Hej, Nu är vi inne på sista veckan av försäljning. Målsättningen är att sälja produkter för ca 3500kr/ barn, vi hoppas att alla gör sitt bästa för att uppnå den summan för att finnansiera Paradiscupen.

Sista dagen är satt till torsdagen den 10 november. Då skall även ordrar via handskrivet orderblad vara inknappade på försäljningssidan, därefter skickas beställningen in av oss.

Kämpa på!