Välkomna till en ny säsong!
2022-09-29 20:49

Hej alla innebandyföräldrar!

Nu är säsongen igång och vi är 16 spelare i truppen i år. Vi hinner med ett par träningar nu innan många av pojkarna är med på cup nästa helg. Schemat för cupen kommer att skickas ut och även kallelser till matcherna som ni får svara på.

Igår hade vi lite föräldrainfo i början av träningen och det är som förra året Linda och Anna som sköter det administrativa. Tränarna som fortsätter i år är Mattias, Pär, Daniel och Andreas och det går bra att vända sig till vilken som av oss, vi kommer att lägga upp vår kontaktinfo på hemsidan under fliken kontakt. Detta gick vi igenom:

• I år spelar vi enligt svenska innebandyförbundets regler och då är det 4 utespelar och en något mindre plan än förra året. Vi kommer som förut att behöva hjälp av er föräldrar med att sitta i sekretariatet och vi kommer även att sälja fika.
  • v47 är det vår ansvarsvecka i cafeterian på Sjöfruhallen (det ändrades från igår då vi trodde v46), schema kommer att göras och skickas ut och just nu ser det ut som att det är en match fredag kväll och sedan är det lördag och söndag som behöver bemannas men det kan ju komma att ändras, boka gärna av helgen redan nu då vi kommer fördela tiderna mellan alla föräldrar.
  • Vi kommer att ha en försäljning nu under hösten för att få in pengar till en lagkassa, mer information ang detta kommer inom kort.
  • För att underlätta skjuts så kan man om man vill skriva i anmälan att man har platser över i sin bil inför träningen, på detta vis kanske vi inte behöver köra så många bilar till träningarna. Man skriver isf hur många platser man har över, vilken tid barnen måste vara hemma hos en (de får ta sig hem till den skjutsande föräldern tänker vi) och gärna sitt telefonnummer/adress.
  • Vi kommer att avsätta tid på vissa träningar för målvaktsträning för dem som är intresserade så att man får öva på detta på träningarna innan man står på matcher.
  • Vi kommer att samarbeta lite med det andra p2012-laget på Tomtebo och förhoppningsvis ha lite träningsmatcher med dem.
  • Matchtröjor i olika storlekar finns så behöver ditt barn en större tröja är du välkommen att kontakta oss!

Mvh ledarna