GUIF Herrar utveckling
Klart med årets tränarduo!
2021-04-12 18:57

Det är med glädje vi kan meddela att vi sedan en tid tillbaka är i mål med tränartillsättningen för utvecklingslaget. Det blir Jukka Liakka och Mathias Malmin som kommer att ha huvudansvaret för laget i år.

Båda har lång erfarenhet av att träna både ungdoms- och seniorlag och har också coachat tillsammans tidigare. Jukka kommer senast från Umedalen och Mathias är en ur-guifare som de flesta antagligen redan känner till.

Rasmus kommer att ta ett större ansvar för herrjuniorerna med undantag för en paus i sommar när han jobbar i Cypern.