GUIF Damjunior
Föreläsning om menstruation
2022-05-12 21:20

Hej alla tjejer!

GUIF har köpt in en digital föreläsning om menstruation och träning. Vi är jätteglada att de gör detta och att det finns ett bra material som vi får ta del av.

För att kunna nå den digitala föreläsningen kommer vi att skicka ut inloggningsuppgifter så att ni själva kan titta på föreläsningen i lugn och ro. Uppgifterna kommer till er mejl.

Vi vet att det blir jobbigt när man tränar och har mens och att det också påverkar oss på olika vis.

Föreläsningen är riktigt bra och förklarande hur man kan tänka kring träning och hur kroppen påverkas vid ansträngning i olika faser av menscykeln. Den talar också om vikten av återhämtning och träning i kombination. Vi hoppas att ni ska tycka att den är intressant.

GUIF har bara tillgång till föreläsningen fram till 17 juni så in och lyssna när ni får tid i lugn och ro.

Ny beställning av strumpor
2022-05-04 15:37

Hej!

På begäran öppnar vi en ny beställningslista för strumpor, både svarta och vita. Kostnad för svarta är 70 kr och kostnad för vita är 100 kr. Har kollat med Stadium och de har inget lager på Avion utan måste beställas.

Senaste beställningsdag är fredag 6 maj.

Ange namn, antal och färg i formuläret.

Plocka-skräp-uppdraget på söndag!
2022-05-04 09:38

Hallå alla!

Tack till Stefan som ordnade ett så bra jobb åt oss. Med pengar i laget kan vi hitta på roliga saker att göra.

Innan vi plockar skräp på söndag så måste alla göra en digital utbildning. Den tar ca 10-15 minuter.

Den är riktigt bra och informativ. Man skriver sitt namn och mejladress och väljer lag: Gimonäs Umeå IF Damjuniorer. Detta ska ni göra senast lördag kväll och det är eget ansvar.

Klicka på länken för att komma till filmen:

Miljöutbildning: Miljöutbildning - Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation (stadasverige.se)

Vi får extra pengar för att ni tittar på filmen så in och titta.

Vi får t-shirts och handskar men ta gärna oömma kläder och sköna skor. Vi plockar skräp i ett område som vi ansvarar för.

På söndag träffas vi vid Carlskyrkan (Kvartsvägen 1) kl. 9.50!

Ni som inte har anmält er, gör det!

Laguppdrag 8 maj
2022-05-01 21:54

Hej!

Stefan har lyckats ordna ett laguppdrag åt oss.  Vi ska tillsammans städa i några timmar. Ett kanonjobb som kommer att ge vårt lag 6000 kr.

Vi är ett av 132 medverkande lag i Sverige som städar i samarbete med ICA. Roligt att göra något tillsammans i laget och skoj att få bidra till en bättre miljö - bra hållbarhetsarbete med andra ord. ICA Maxi bjuder oss på fika efteråt och de tillhandahåller t-shirts och handskar.

Vårt område att städa är Carlshöjd/Gimonäs. Vi återkommer om exakt träffpunkt innan söndag.

När vi har fått pengarna ska vi i laget bestämma tillsammans vad vi ska göra för skoj med pengarna; kanske äta något gott, göra någon aktivitet eller vad som kan kännas kul att göra.

Vi städar på söndag 8 maj mellan kl 10-13 och fikar sedan. Skickar ut kallelse inom kort.

Vi räknar med att alla är med och städar och att vi gör det här till en rolig grej. In och anmäl er!

Fotbollsstrumpor
2022-04-26 22:23

Hej! Ni som har beställt strumpor och fått dem idag swisha pengar för dem senast imorgon onsdag 27/4. Swishnummer Karin 0738117799.

Svarta strumpor 70 kr

Vita strumpor 100 kr.

Vänligen

Ledarna

Försenad start av fotbollen utomhus
2022-04-11 21:28

Hej!

Som ni vet har det snöat och det har gjort det omöjligt att gå ut och träna utomhus. Planerna ska plogas (igen) men det tar tid. I nuläget är det bara ett fåtal planer som är öppna för träning vilket gör att alla seniorlag får förtur på tider inne i Thoren fotbollshall.

Vi siktar därför på att ha uppstart 26 april. Vi börjar på SLU i ett mötesrum för kort teori och uppstart för att sedan ta oss till Campus för fys- och fotbollsträning. Kom gärna lite innan utsatt tid så att vi kan starta kl. 18.30. Vänta vid huvudingången på Skogsmarksgränd 17 så kommer vi och möter er. SLU ligger nedanför IKSU.

Vi kan ha tur att få någon strötid på Thoren fotbollshall innan dess och då meddelar vi det via hemsidan.