GUIF P2013 Tomtebogård
En match i helgen för 1A och 1D
2021-06-16 21:23

Hej hej!

I helgen är det enbart en mactch, Söndag 12:30 mot Spöland Vännäs. Sist när det bara var en match spelade halva gänget så denna gång är det barnen som går/gått i 1A och 1Ds tur.

Matchen är borta i Vännäs, som om ert barn behöver hjälp med skjuts skriv det gärna i kommentaren på kallelsen. Svara gärna så snart som möjligt så vi vet att vi har ett lag att skicka, eller om vi ska kalla in fler barn.

Ha ett bra veckoslut så ses vi på söndag!

Matcher nu på söndag
2021-06-10 11:15

Hej hej!

I helgen är det två matcher på Sjöfru på söndag. Här kommer lagen.

Vi ses på söndag!

Helgens matcher
2021-06-03 20:56

Hej hej!

Denna helg är det två bortamatcher som gäller. Lördag 14:00 på Röbäcks IP och söndag 14:00 på Ersängsvallen.

Här kommer lagen till helgen och vi skickar kallelser till respektive match.

Vi ses i helgen!

Helgens matcher
2021-05-26 17:42

Hej hej!

På lördag har vi två matcher hemma på Sjöfru. Här är lagen till respektive match och ni kommer även få en kallelse till den match ni ska spela.

Vi ses på lördag!

Lagen till helgens matcher
2021-05-19 14:18

Hej hej!

Här kommer de två lagen till helgens matcher och det kommer även skickas ut kallelse till respektive match. Om någon behöver hjälp med skjust till matchen, skriv det bara i kommentaren på kallelsen så fixar vi det.

Kom ihåg matchtröja (ni som fått), vattenflaska och benskydd!

Så ses vi ikväll eller på söndag!

Välkommern till vår lagsida!
2021-05-12 22:13

Hej hej!

Det här är den nya hemsidan till vårt lag P13 Tomtebogård. Här kan ni se de matcher som är planerade (under fliken matcher) och annat smått och gott.

Ha en trevlig helg och lycka till på matchen på lördag 1B!