Guif P05 Innebandy

Stort TACK!
2020-10-17 20:12
Tack till alla föräldrar som hjälpte till att göra USM till ett väl genomfört arrangemang idag. Särskilt tack till Christin och Tomas för att ni outtröttligt drog i alla trådar och fixade med allt hela dagen!

/Ledarna
Allmänt inför säsongen 20/21
2020-10-13 15:18
Hej!

Nu är vi igång med innebandysäsongen på allvar. Många har tränat med innebandytruppen sedan i maj och några har kört fotboll i sommar och hakar på nu och vissa har kört både fotboll och innebandy.

Vi har ett eget matchlag i Utvecklingsserien och sedan har vi möjlighet att ge vissa speltid i Juniorallsvenskan (med spelare födda upp till -02).
I maj skrev vi ett info-mejl om upplägget för säsongen med försäsongsträning mm. För att vara med på matcher nu under säsongen skulle man antingen köra fotboll eller vara med på försäsongsträningen.

Det var lite olika mycket närvaro på dessa träningar men många tränade flitigt. Nu är alla igång i träning och vi kommer kunna vi ge alla speltid i utvecklingsserien, även om man inte varit på alla träningar hittills.
Dock så kommer de som tränat mest spela mest.
Förtur till speltid ges också till dem som tagit chansen att träna med JAS-laget och Div 2-laget. Detta gäller främst i matcher med JAS och USM som är nu i helgen.

Då en del spelar JAS-matcher kommer vi kunna ge alla speltid i Utvecklingsserien och det är vi glada för. Roligt att så många fortsatt med innebandy och att vi kan ge matchtid till alla som vill.

Vill man utmana sig själv och prova träna med JAS/div 2 men än inte gjort det, hör av er till Lars så kan han planera in det.

Den mesta av informationen omkring laget och träningar mm skickas endast till spelarna själva i vår sms-grupp, då vi anser att killarna är mogna nog att ta emot infon själva. Därför inte så mycket utskick till er föräldrar längre. Web-sidan ska vi dock försöka hålla uppdaterad om träningar och matcher.
Vi kommer att sända alla hemmamatcher via appen Svensk innebandy. Ladda gärna ner den.

Ser fram emot en bra och rolig säsong!

/Ledarna
2020-10-11 22:41
USM lördag 17/10 jobbschema

Lördag 17 oktober spelar vi steg 1 i USM innebandy på Sjöfruhallen.

Eftersom vi i Guif är arrangörer behöver vi göra lite jobb på varje match. Arrangemanget är lite annorlunda pga Covid-19 då vi inte får ha publik och därför inte kan ha någon försäljning eller så, uppdraget blir därför väldigt litet med få uppgifter.

Eftersom det inte får vara några andra i hallen än de som spelar och arrangörer kan det kanske vara ett plus i kanten att jobbar man på matchen får man se matchen också.

Christin, Filips mamma kommer att vara tävlingsansvarig på plats och guida er rätt i vad ni ska göra.

Vi behöver tre personer som jobbar vid varje match. Två som sitter i sekretariatet och en som filmar. Stativ för mobiltelefon finns på plats. Det är bra om ni laddar ner appen svensk innebandy innan lördag.

Vill man hellre rapportera matchen på papper går detta givetvis också bra.

Kan man inte jobba sitt pass, byt gärna inom laget och meddela Karin era byten så att vi vet vem som kommer till vilket pass. Kan ni inte alls jobba försök i första hand att ge ert pass till någon annan i laget.

Match

Förälder till följande barn jobbar

Guif – Umeå City

Arad, Rasmus, Ivar

Öjebyn - Skellefteå

Arad, Rasmus, Ivar

Umeå City – Skellefteå

Lowe, Herman, Viktor L

Guif – Öjebyn

Lowe Herman Viktor L

Öjebyn – Umeå City

Elliot, Oliver, Viktor H

Skellefteå - Guif

Elliot, Oliver, Viktor H

Vänligen,

Ledarna

Inför Storvreta
2019-12-30 15:57
Hej!

Nu är alla taggade inför cupen hoppas vi.

Här är lite information som ni redan har fått på mejlen men vi skickar ut den som nyhet också.

Vi reser med tåg.

Avresa 2/1 kl 06.10 ankomst 11.59 (samling kl. 06.00 på centralstationen)
Återresa 4/1 kl 17.00 ankomst 22.50

Några har frågat efter packlista. Gå in på Dokument här på hemsidan så ligger en packlista för Paradiscupen. Det är samma saker som gäller. Viktigast är förstås matchtröja, klubba och inneskor. Vi bor på Celciusskolan i klassrum och åker buss till och från spelhall och sovsal. Ni hittar spelschema här:

Gå till P05, vi har ett lag i Lätt och ett i Svår. En del kommer att spela i båda men målsättningen är att alla ska få mycket speltid. Indelningen får killarna på plats.

Viktigt att ha med sig något att äta på tåget och en kudde så att killarna kan vila då vi har matcher på eftermiddagen.

När vi kommer fram försöker vi hinna med lunch innan första matcherna.

På söndag kommer vi att behöva äta lunch och middag på egen bekostnad så pengar till det måste killarna ha med sig.

Om ni har frågor, hör av er!

//Ledarna
Beställning tränings t-shirt - brådskande
2019-12-10 14:06
Hej!

Johannes mamma har styrt upp möjligheten att köpa en tränings t-shirt till killarna med deras namn och nummer på. SMS:a Anneli 070-3144848 om du vill beställa en t-shirt och vilken storlek du vill ha. Swisha pengarna till samma nummer och ange namn vid överförandet. Kostnad 170 kr. Vi måste få in beställningarna senast torsdag den här veckan 12/12 för att hinna få dem innan Storvreta.

Vänligen,
Ledarna