GUIF Blackhawks p06

Matchen idag!
2018-09-22 07:51
Vi håller tummarnaför att regnet hinner gå över innan matchen, men planen är att köra matchen hursomhelst. Kanske i förkortad form om vädrets makter inte är nådiga.

Eva har pratat med kommunen och vi kan gå in i foajen alternativt ett omklädningsrum efter matchen och ha vår avslutande samling med fika där om vädret inte blivit bättre.

Axels pappa fixar kaffe, saft och muggar så det behöver ni inte tänka på. Ni som har specialkost får gärna ta med något eget till fikat. Vi har flera föräldrar som lovat baka eller fixa något till fikat.

Vi ses!

Föräldramatch och knytkalas...
2018-09-19 14:30
På lördag är det dags för årets match. För att få en trevlig avslutning vore det fantastiskt kul om vi kunde fika ihop efter matchen. Ett förslag är att alla som vill och kan tar med något till fikabordet och så gör vi ett stort knytkalas av alltihop.

Är det någon som har lagets kaffetermosar och saftdunk hos sig? Vore toppen om vi kunde fylla dessa med dryck. Kan inte den som har termosarna fixa det går det bra att lämna dem till Eva Moe så ordnar hon kaffe och saft.

Hoppas så många som möjligt är med på detta!
Vi håller tummarna för bra väder på lördag förmiddag.

//Ledarna
Kvällens träning är säsongens sista utomhus
2018-09-18 09:34

Vår plantid på Sjöfrun är avbokad från den här veckan så kvällens träning på Ålidhem blir den sista utomhus för säsongen.

Vi ser fram mot föräldramatchen på lördag! Hoppas så många som möjligt kan vara med.

//Ledarna

Francos fyrverkeri satte punkt för säsongen
2018-09-15 11:53
Franco Eliasson Nunes gjorde fyra mål när Guif spelade 6-9 mot Sandvik i säsongens sista seriematch.
Sista matchen för säsongen.
Då ordnade Guif Blackhawks rena rama målfyrverkeriet.
Sex mål på bortaplan mot duktiga Sandvik var nästan den perfekta avslutningen.
- Synd bara att vi inte lyckades vinna, sade fyramålsskytten Franco Eliasson Nunes efter 6-9 på Sandviks IP.

Sällan har ett resultat så liten betydelse.
Vi spelar fortfarande i en serie där resultat är fullständigt oviktiga. Det är i stället prestation och hur vi går inför att lösa uppgiften som är det viktigaste.
Det spelar liksom ingen roll om vi vinner matcherna om vi inte har ett spel som vi är nöjda med
Det spelar ingen roll om vi förlorar när. I vet att vi har gjort ev bra match och är nöjda med det vi åstadkommit. Det kommer då och då att finnas motståndare som är bättre än vi, det är bara att se till att de ska få jobba hårt för att vinna mot oss.
Det fick Dandvik göra under lördagsförmiddagen på en dyblöt och ojämn naturgräsrektangel ute i skärgården.
Men spelet var länge betydligt jämnare än underlaget och lagen följdes åt målmässigt där till slut Sandvik lyckades göra ett ryck i tredje perioden. Det var främst långskotten som visade vägen till 9-6-segern.
- Vi ska vara nöjda med det vi presterade. Vi hav aldrig upp utan hängde kvar i matchen till slutet, sade Guiftränaren Luca Anic.
Guifs mål gjordes av Franco Eliasson Nunes 4, Benjamin Moe, Edwin Strömsöe.
Nu väntar en vanlig träningsvecka där vi planerar in en föräldramatch nästa helg med grillning.
Först ska föräldrarna grillas, sedan slänger vi på hamburgare på grillen - och vi hoppas att intresset bland barn och föräldrar håller sig på en hög nivå.
Precis som killarnas insats under den här säsongen. Det har varit en fantastisk resa att vara med på och jag vill passa på att tacka alla fantastiska barn och alla fantastiska föräldrar för de här åren. Med tanke på att David Karlström har bestämt sig för att göra ett uppehåll från fotbollen så vet jag inte ännu hur mitt engagemang kommer att vara i framtiden.
Jag har tagit en bondpermis nu en månad och hållit mig undan, men efter ha sett avslutningsmatchen mot Sandvik så kan jag berätta att att killarna har varit ordentligt saknade.
Återigen ett stort tack för den här säsongen.
Nu ska jag puttra iväg från den här parkeringen i Sandvik för att åka hemåt.
I skuffen har jag sex mål och ytterligare en fin insats av våra grabbar.
Det fungerar som bra drivmedel inför den avslutande fotbollsveckan på vägen mot nästa säsong.

Bad i Hörnefors efter matchen imorgon?
2018-08-18 15:10
Imorgon efter matchen är det några som tänkt stanna kvar i Hörnefors och bada om vädret tillåter.
Ni som har tid och lust får gärna hänga med!