Välkomna till lagsidan för GUIF F05/06!
Sundsvall Cup 2018
Laget består av tjejer födda 04/05/06 från hela Umeå!
TACK TACK!!
2018-06-06 20:24
Tack alla för att ni gjorde Guifdagen till en succé. Allt har gått så lätt tack vare att vi alla hjälptes åt och att ni föräldrar var flexibla och kunde hoppa in där ni behövdes mest. Tack till alla dessa fantastiska tjejer som idag verkligen har varit ambassadörer för GUIF. Vet att dagen varit lång för oss alla men det har inte funnits en sur eller gnällig tjej under hela dagen bara sprudlande och glad tjejer som tagit uppgifterna på allvar och verkligen gjort sitt bästa.

TACK TACK!!

Ylva & Jessika
Slutligt schema inför GUIF-dagen
2018-06-04 20:56
Hej alla!

Nu har vi ett hyfsat slutligt schema för GUIF-dagen - se fil nedan! Det är vissa ommöbleringar sedan förra versionen, så kika noga var er tjej är bemannad.

För varje pass ansvarar ca 3-5 killar och 3-5 tjejer på varje "station". De tjejer och killar som jobbar vid varje station ska också ha en förälder per barn representerade vid samma tider och vid samma station.

Viktigt att notera!

• Alla tjejer - oavsett schemat - ska vara på plats i Sjöfruhallen kl. 10.00 för samling och information. Att ta med: Kläder efter väder, ev. inneskor för dem som har aktiviteter inne i hallen, ev. pengar för fika.
  • De föräldrar vars tjejer är bemannade första passet kommer till Sjöfruhallen kl. 10.30 för samling och information. Övriga föräldrar kan komma kl. 11.00.
  • Några föräldrar har ansvar för aktiviteter under dagen och bör vara på plats 10.30: Det är Stefan Larsson och Johan Järvholm.
  • Alla tjejer får lunch (grillspett med ris samt dricka).
  • Vi avrundar runt kl. 17 och sedan måste vi hjälpas åt att städa. Vi som varit med och planerat dagen uppskattar om vi alla hjälps åt med städningen. Alla är säkert lika ivriga att komma hem, även vi.
Hoppas på en rolig dag tlllsammans!

GUIF C-flickor handboll

PS. Notera att Fritidsbanken är på plats och samlar in sport- och friluftsutrustning till sin verksamhet!
GUIF dagen arbetspass
2018-05-28 10:56

Hej!

Under Dokument ligger nu listan över allas pass under Guifdagen.

De flesta jobbar två pass under dagen.

För varje pass ansvarar ca 3-5 killar och 3-5 tjejer på varje station. De tjejer och killar som jobbar vid varje station ska också ha en förälder per barn representerade vid samma tider. De som är ansvariga för olika aktiviteter följer inte sitt barn utan är ansvarig under dagen för just den aktiviteten, se dokumentet. Eftersom det är en ansvarig från tjejerna och en från killarna så får ni turas om att bemanna aktiviteten (alla aktiviteter har inte ansvariga men det ska bli färdigt under veckan). För de som har hand om speedshooting (innebandy, handboll och fotboll) får de ansvar att ordna med utrustning och registrera resultat per årskull. Om någon har ramlat bort i pusslandet med namn ber vi er höra av er till oss ledare i lagen så att vi kan rätta till.

Guif P05 Tomtebo United står för att laga maten som ska säljas och Guif P05 Dragons Carlshöjd står för att baka upp det som ska säljas i fiket. Det behövs mat till ca 500 personer och ca 16 långpannor eller liknande (bullar, chokladbollar etc.). F05 tar hand om beställandet, hämtandet och uppsättandet av de hyrda aktiviteterna.

Skulle det vara så att ni inte har möjlighet att delta eller utföra de uppgifter ni blivit tilldelade meddela mig snarast.

Kom ihåg priser till lotteriet! Lämnas till mig (Ylva) senast  1/6.

Vi hoppas att det blir fint väder och en kanondag!

Ledarna

GUIF-dagen 6/6
2018-05-16 19:18
Hej alla!

Som ni nog alla vet nu är det P05 och F05 som är ansvariga för GUIF-dagen i år.

En arbetsuppgift som vi behöver hjälp med Redan nu är att skaka fram vinster till lotteriet.  Detta kan vara böcker eller filmer i fint skick, presenter som ni har fått men aldrig eller knappt använt eller om du har en firma som vill sponsra med reklam/profilgods.

Vi behöver få in dessa priser senast fredag 1/6. Dessa lämnas till Ylva Silvervägen  3.

Arbetsfördelning och arbetsschema kommer inom kort, men räkna med att vara tillgängliga hela dagen från ca kl. 10.00-18.00 (spelare samt en vuxen - detta är "obligatoriskt").

GUIF F05/06
GUIF-dagen den 6 juni
2018-04-25 08:28
Hej alla!

Den 6 juni arrangeras den årliga GUIF-dagen vid Sjöfruhallen och Sjöfruplanen på Tomtebo.

I år är det GUIFs alla 05-lag som är ansvariga för arbetet. Detta innebär att spelare och föräldrar förväntas delta i såväl förberedelser som arbete under dagen. Vi ledare håller just nu på att dra upp riktlinjer för arbetet och sedan kommer vi att börja fördela arbetsuppgifter.

GUIF-dagen pågår mellan kl. 11-16; förberedelser och städning tillkommer. Vik gärna hela dagen för detta. Hoppas på en kul dag tillsammans!

GUIF F05/06 handboll
Nyheter från sektionen