Handbollsmatcher på söndag
2021-10-19 18:32

Hej hej!

Nu är det äntligen dags för handbollsmatcher igen! Vårt första sammandrag blir i Robertsfors nu på söndag den 24e.

Vi delar serie med de som är födda -12 i år. Som det ser ut nu kan vårt GUIF-12 vara lite kort om spelare. De spelar sina matcher på förmiddagen och vi på eftermiddagen. Skulle det passar bättre för er att köra på förmiddagen, skriv gärna det i kallelsekommentaren och då kan de låna några barn från vårt lag. Vi tränar ändå ihop så de känner varandra.

Detta är det preliminära spelschemat för helgen. Blir det ändringar så kommer jag informera om det. Och kallelser i SportAdmin kommer separat, skriv även där om ert barn behöver skjuts.

Vi ses i helgen!!

Helgens lag
2020-11-05 20:23
Hej hej!

Vi har nu fått ett nytt spelschema då Nordmaling dragit sig ur. Men för vår del har vi matcher på samma tider, då det som ändrats är motståndarna.

GUIF P11 Vit 11:30-13
Alfred
Axel
Sebastian
Hugo
Elmer

GUIF P11 Svart 13-14:30
Adham
Alfred
Levi
Sebastian
Hugo
Elmer
Spelschema 7e November
2020-11-03 09:52
Hej hej!

Här kommer spelschemat för helgens matcher. Vi är GUIF P11 Vit och GUIF P11 Svart.

Ett lag spelar 11:30-13 och det andra laget 13:00-14:30. Vi är i nuläget exakt 10 spelare anmälda, så om ert barn orkar köra fler än tre matcher så får de gärna vara med som avbytare även för det andra laget :).

Återkommer med lagindelning. Men skicka gärna ett mail eller skriv i kommentaren på kallelsen om ni önskar ert barn i ett särskilt lag eller om de orkar vara med i båda lagen och ta en heldag i hallen.
Spelschema för säsongen
2020-10-10 10:59
Hej hej!

Nu har förbundet skickat ut säsongens spelschema :). De meddelar dock att omgångarna 5/12 samt 27/3 eventuellt kommer att flyttas (mer information om flyttar lär vi få senare).

Första matchen/matcherna blir alltså 24:e oktober i Robertsfors. Vi kommer skicka ut en kallelse senare idag och det är viktigt att ni svarar på den senast 14:e oktober, så vi vet hur många lag vi ska anmäla (spel 5 mot 5).

Ha en trevlig helg!