SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Lagen till Sävar i helgen
2022-10-13 14:35

Hej hej! 

 

Då är det äntligen dags för vårt första sammandrag i handbollen. 16 barn är anmälda och vi har två lag, se bild för indeleningen. Det blir lite lite med bara en avbytare per match och vi tänkte därför låna över några spelar mellan lagen. På bilden ser ni de inledande två matcherna där 6st kommer spela båda, (kallelser kommer). Därefter på eftermiddagen ser vi vilka andra som orkar med och vill spela en extra match.

 

Då det är lite exakt med folk får ni gärna höra av er direkt till någon av oss tränare om ert barn blir sjukt eller något annan inträffar, så vi kan plocka in en extra spelare. 

 

Skicka gärna med matsäck eller annat att äta då det kommer bli en heldag i hallen. 

 

Vi ses i helgen!

Höstens spelschema
2022-10-04 18:41

Hej hej! 

 

Nu har spelschemat för höstens handbollsmatcher kommit ut. Vi lägger upp det här på hemsidan så vet ni vilka helger som blir inbokade för handboll. Kallelser och mer information kommer när det närmar sig. 

 

Vi ses på träningen och ha en bra vecka!

Lagen till Nordmaling i helgen
2022-03-29 10:12

Hej hej!

 

Nu har vi delat upp lagen till helgen. Vi kommer inte ha många avbytare per lag så blir det sjukdom eller annat får ni gärna höra till oss ledare så snabbt som möjligt.

 

Nordmaling vet inte ännu om cafeterian kommer vara öppen. Så skicka gärna med lite frukt eller matsäck.

 

Vi ses på lördag!

Helgens matchschema är här!
2022-03-28 14:18

Hej hej!

 

Här kommer schemat till helgens matcher. Vi kommer att delta med två lag, GUIF 1 (spelar från 12:50) och GUIF 2 (spelar från 12:10)

 

Laguppdelningen kommer läggas upp senare, förhoppnignsvis imorgon.

 

Ha en bra vecka nu så ses vi på träningarna och matcherna i helgen!

Lagindelning till helgen
2022-02-23 20:35

Hej hej!

 

Här kommer lagindelningen till helgens matcher. Samlingen är 20 minuter innan respektive lags första match.

 

Kom ihåg matchtröja, innekor och vattenflaska. Blir ert bran sjuk eller om det är något annat, då är det bara att höra av er till oss tränare.

 

Vi ses på Söndag!

Helgens matchschema är här
2022-02-23 20:29

Hej hej!

 

Helgens matchschema är här för matcherna i Sikeå. Vi har anmält två lag till kortbana och är GUIF P1 och GUIF P2 på spelschemat.

 

Jag lägger upp en till Nyhet med lagindelningen. Vi ses i Sikeå i helgen!

 
Sponsorer