Lagen till Nordmaling i helgen
2022-03-29 10:12

Hej hej!

Nu har vi delat upp lagen till helgen. Vi kommer inte ha många avbytare per lag så blir det sjukdom eller annat får ni gärna höra till oss ledare så snabbt som möjligt.

Nordmaling vet inte ännu om cafeterian kommer vara öppen. Så skicka gärna med lite frukt eller matsäck.

Vi ses på lördag!

Helgens matchschema är här!
2022-03-28 14:18

Hej hej!

Här kommer schemat till helgens matcher. Vi kommer att delta med två lag, GUIF 1 (spelar från 12:50) och GUIF 2 (spelar från 12:10)

Laguppdelningen kommer läggas upp senare, förhoppnignsvis imorgon.

Ha en bra vecka nu så ses vi på träningarna och matcherna i helgen!

Lagindelning till helgen
2022-02-23 20:35

Hej hej!

Här kommer lagindelningen till helgens matcher. Samlingen är 20 minuter innan respektive lags första match.

Kom ihåg matchtröja, innekor och vattenflaska. Blir ert bran sjuk eller om det är något annat, då är det bara att höra av er till oss tränare.

Vi ses på Söndag!

Helgens matchschema är här
2022-02-23 20:29

Hej hej!

Helgens matchschema är här för matcherna i Sikeå. Vi har anmält två lag till kortbana och är GUIF P1 och GUIF P2 på spelschemat.

Jag lägger upp en till Nyhet med lagindelningen. Vi ses i Sikeå i helgen!

Handbollsträning, torsdag på Mariebergshallen
2022-01-11 13:52

Hej hej!

Eftersom vi nu kommer köra torsdagsträningarna på Mariebergshallen (då Sjöfru är stängs för ombyggnad), har vi fixat en liten karta så alla ska hitta dit nu första gången. Träningen är som vanligt 17-18 men på ny plats. Och om någon behöver skjuts dit är det bara att höra av er till någon av oss tränare.

Vi ses på torsdag!

Matcher i Sävar på söndag
2021-12-01 11:12

Hej hej!

Nu har spelschemat för helgen kommit, se bilden. Vi börjar spela 11:10 och har tre matcher. Mellan varje match har vi en paus så ta med matsäck eller så hälsar Sävar följande:

"Vi rekommenderar alla som spelar i B-hallen att gå till Sävaråhallen mellan matcherna och där caféet finns. Vi säljer hembakt fika, burgare, korv , toast och varm/kall dryck på Valborgs café i Sävaråhallen."

Kallelsen kommer att uppdateras och till er som tackat ja, så ses vi i Sävar B-hallen (simhallen) 10:45!