GUIF Klasslag Sofiehem/Ålidhem
Ingen träning tisdag 15 juni - sista träningen 22 juni!
2021-06-15 11:46

Hej!

Vi vill påminna om att det INTE är någon fotbollsträning idag den 15 juni eftersom det är skolavslutning.

Nästa vecka, tisdag 22 juni, blir sista träningen innan vi gör uppehåll för sommaren.

Vi hoppas alla barn och föräldrar får en härlig skolavslutning idag och vi ses nästa vecka!

Mvh/ Lillemor, Matthias och Olle

Sammandrag (match) söndag 6 juni
2021-06-01 19:45

Hej!

Nu har vi haft några träningar och vilket fin, glad och rolig grupp vi har med barnen i klasslaget! Nu är det 27 barn och vi är tre tränare så om någon fler skulle vilja bli tränare är det jättebra. Vi kommer säkert också att fråga er föräldrar om hjälp ibland på träningar för att till exempel samla ihop bollar, placera ut koner etc.

Här kommer lite information om sammandraget (matcherna) på söndag den 6 juni.

• Vi träffas kl. 10.10 på söndag 6 juni på Ålidhems Arena (samma plats som för träningarna)
  • Match 1 börjar kl. 10.30.
  • Match 2 börjar 11.30 så vi kommer att sluta för dagen ungefär 12.15.

Varje match är 3x10 minuter och man spelar med 1 målvakt och 4 utespelare med många byten så att alla får chans att spela. Vi fokuserar på att det ska vara roligt och lärorikt!

Kom också ihåg att skicka med vattenflaska till barnen så att de kan dricka under dagen.

Senare i veckan kommer det att komma en kallelse via mejl till matchen. Ett tips är att ladda hem appen Sportadmin medlemsapp. Då kan man svara på kallelser och fylla i om barnet kommer eller inte till träningar och match direkt i appen och man får notiser när vi tränare mejlar ut information.

Vi hörs och ses!
/Lillemor, Mattias och Olle

Info om kommande träning och föräldramöte
2021-05-18 09:23

Hej!

Idag, tisdag 18 maj kl. 17.15 fortsätter vi med vår träning i klasslaget på Ålidhems arena. Det var så kul att träffa alla barn förra veckan!

Lite info:

• ta gärna med (märkt) vattenflaska till barnen så de kan ta korta pauser och dricka lite

• Jenny, mamma till ett av barnen i gruppen, planerar att ha lite bollek på någon ledig yta med ett medföljande syskon så andra yngre barn får gärna haka på (under uppsikt av förälder)

• ladda gärna hem SportAdmin medlemsapp så kan ni klicka i närvaro/frånvaro för träningarna där
  • onsdagkväll 26 maj bjuder vi tränare in till ett kortare digitalt föräldramöte via Zoom. Då har vi haft tre träningstillfällen och vi kan berätta lite om GUIF, upplägg för klasslaget och det finns möjlighet för er föräldrar att ställa frågor. Mötestid och länk till mötet mejlas ut i början på nästa vecka!

Mvh/ Lillemor, Mattias och Olle

Välkomna till klasslaget för Sofiehem/Ålidhem!
2021-05-05 19:06

Hej allihopa!
Så roligt att ni har anmält er till klasslaget! Vi som kommer att vara lagledare heter Lillemor Malmbo, Mattias Ekström och Olle Östlund. I dagsläget är vi tre ledare och 20 barn. Vi ser fram emot att träffa er!

Träningstider under vårterminen kommer att vara:

Vi kör igång säsongen med fotboll redan nästa vecka, tisdag 11 maj, och håller igång till och med tisdag 22 juni. Efter den 22 juni blir det uppehåll under sommarlovet men vi ger mer info senare om när höstterminen startar.

(Vi återkommer vid senare tillfälle hur det blir med träningen tisdag 15 juni då den sammanfaller med skolavslutning.)

Snart ses vi!
Mvh/ Lillemor, Mattias och Olle