Aktuellt GUIF:s klasslag

TRÄNINGSPROGRAM KLASSLAG

KLICKA HÄR

Här kan du läsa om allt som är på gång kring klasslagen för barn födda 2011.

KLASSLAGSSAMMANDRAG FOTBOLL

DATUM 16 juni

TID 10.00-13.30

VAR Sjöfru konstgräs

INFORMATION

- Ta med bollar, vattenflaskor. Vill ni ha målvaktshandskar eller målvaktströjor finns det tyvärr inte att låna.

- Vi har tillgång till omklädningsrummet nummer 1 på Sjöfruhallen. Taggar finns att hämta på kansliet för att ni ska ta er in. Lämna inga grejer där!
- Det är ingen gemensam samling utan ni bestämmer själva samlingstid.

- Värm upp på grusplanen och se till att ert lag är redo för spel vid konstgräsplan utsatt tid.

- Föreningen fixar domare.

- Lärotillfälle! Tona ner tävlingens betydelse för barnen.

REGLER

- Matchtid 2*15 min

- 5 mot 5 (målvakt+4 utespelare)
- Inspark istället för inkast från det ställe där bollen passerar över sidlinjen.

-  Målvakten får utföra insparken från valfri plats inom målområdet. Målvakten får dessutom sätta bollen i spel genom att sparka bollen från sina händer, eller genom att kasta den, dock aldrig över halva plan.

- Vid tillbakaspel från spelare i egna laget får målvakten ta bollen med händerna.

- När anfallande lag har gjort ett anfall och målvakten har bollen skall anfallande lag backa tillbaka till mittlinjen, för att försvarande lag skall få möjlighet att komma ut en bit från målet.

FIKA

Bysingarna, Cykloperna & Drakarna ansvarar för enklare fika vid sammandraget.

Fria händer men förslagsvis:

- Bjud barnen på dryck och frukt/bulle. Övriga betalar 10 kr för resp. kaffe/frukt/bulle

- Delegera ansvar till föräldrar i respektive lag.

- Praktiska frågor: Be föräldrarna kontakta Hanna Mäki på hanna.maki@gimonasuif.se alternativt 073-8190108

_________________________________________________________________________________________________________________________

UTBILDNING ÅLDERSANPASSAD FYSISK TRÄNING

DATUM Tisdag 15 maj

TID Kl. 18-21

VAR Carlshöjdskolans gympahall

MÅLGRUP Alla ni som har intresse att vara ledare

ANMÄLAN Senast 9 maj

KLICKA HÄR

LEDARTRÄFF

DATUM Onsdag 2 maj

TID Kl. 19:30-21

VAR Sjöfruhallens mötesrum (Tomtebo)

MÅLGRUPP Alla ni som har intresse att vara ledare

- Information om GUIF

- GUIF:s värdegrund

- Information om klasslagsverksamheten

- Ledarens roll

- Förslag på lagindelning

- Fördelning träningstider

PRESENTATION

GEMENSAM UPPSTART FÖRÄLDRAR & BARN

DATUM Söndag 6 maj

TID Kl. 10.55-13:30

VAR Sjöfruhallen & Sjöfruhallen grus (Tomtebo)

MÅLGRUPP Alla spelare och föräldrar

- Barnen får prova alla våra idrotter mellan kl 10.55-13:30 fotboll, futsal, handboll och innebandy. Se till att barnen har träningskläder på sig samt både inomhus och utomhusskor. Ta även med egen innebandyklubba.

- Föräldramöte i mötesrummet 11.15 resp. 12.30 beroende på lagtillhörighet: Information om GUIF, klasslagsverksamheten, föräldrarnas roll,  föreningens värdegrund osv.

- Från 13.30 har ni i resp. lag chans att ha ett första föräldramöte om ni önskar!

SCHEMA

PRESENTATION FÖRÄLDRAMÖTE