Aktuellt GUIF:s klasslag

TRÄNINGSPROGRAM KLASSLAG

ALLSIDIG TRÄNING BARN 6 - 9 ÅR

KLASSLAG SÄSONGEN 2021/2022

Här kan du som förälder och ledare läsa om vad som är på gång för klasslagen och barn födda 2014.

Just nu tränar klasslagen handboll och vecka 49 börjar de träna innebandy.

OBS: PÅ GRUND AV COVID-19 SÅ HAR MINI-SAMMANDRAGET PÅ LÖRDAG 27/11 BLIVIT INSTÄLLT. DRAKARNA OCH CARLSHÖJD 1A ÄR FLYTTADE TILL SAMMANDRAGET PÅ SÖNDAG 28/11

Sammandrag Söndag den 28/11 09:00 - 11:00 Sjöfruhallen.
De lag som spelar på Söndagen är Alverna, Carlshöjd 1B, Sofiehem/Ålidhem, Cykloperna, Drakarna och Carlshöjd 1B

Innebandy v.49
Vecka 49 kör klasslagen sin första träning i innebandy.
Den stora skillnaden är att spelarna måste ta med sig egen innebandyklubba och egna innebandyglasögon.

FRÅGOR
Jonas Vesterlund
Idrottskonsulent barn & ungdom
jonas.vesterlund@gimonasuif.se

UTBILDNING RÖRELSERIKEDOM
Klicka här för att se presentationen från utbildning i Rörelserikedom den 22 september.
Klicka här för att se presentationen från utbildningen i Rörelserikedom den 6 maj

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LEDARTRÄFFAR

Klicka här för att ta del av presentationen från ledarträffen torsdag 29 april.

UPPTAKTSTRÄFF FÖRÄLDRAMÖTE
Klicka HÄR för att ta del av presentationen från föräldramötet tisdag den 27 april.

GLÖMT ATT GÖRA ANMÄLAN TILL KLASSLAGET?
Har du missat att anmäla ditt barn till klasslaget?
Ingen fara, det är inte försent.
Fyll i uppgifterna här!
För att ta reda på när just ert klasslag har träningar kan du klicka på fliken "Klasslag" högst upp på sidan och välja det lag ditt barn hör till.

FRÅGOR
Jonas Vesterlund