Aktuellt GUIF:s klasslag

TRÄNINGSPROGRAM KLASSLAG

ALLSIDIG TRÄNING BARN 6 - 9 ÅR

KLASSLAG SÄSONGEN 2021/2022

Här kan du som förälder och ledare läsa om vad som är på gång för klasslagen och barn födda 2014.

Just nu tränar klasslagen fotboll, i slutet september börjar inomhussäsongen och klasslagen börjar då träna handboll.

UPPTAKTSTRÄFF LEDARE 16/9
Torsdag den 16/9 har vi upptaktsträff inför inomhussäsongen för klasslagsledare.
Mer information finner du i anmälan.

Är du en förälder som vill engagera dig som ledare? Ta kontakt med Jonas på kansliet.

INTRODUKTIONSUTBILDNING HANDBOLL LEDARE
Onsdag den 22/9 är det dags för introduktionsutbildning i handboll.
Upplägget för utbildningen ser ut såhär:
-Inledning med info om GUIFs handbollsverksamhet (Jonas, teori)
-Rörelserikedom (hålls av Grim Jernudd från Change the Game, teori och praktik)
-Handbollsutbildning (Ola Svensson från RF-SISU, lite teori och mycket praktik.)

Mer information hittar du i anmälan  - https://forms.gle/YJNhofcWbLU8hLgm6

FRÅGOR
Jonas Vesterlund
Idrottskonsulent barn & ungdom
jonas.vesterlund@gimonasuif.se

UTBILDNING RÖRELSERIKEDOM
Klicka här för att se presentatioen från utbildningen i Rörelserikedom den 6 maj

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LEDARTRÄFF

Klicka här föratt ta del av presentatioen från ledarträffen torsdag 29 april.

UPPTAKTSTRÄFF FÖRÄLDRAMÖTE
Klicka HÄR för att ta del av presentationen från föräldramötet tisdag den 27 april.

GLÖMT ATT GÖRA ANMÄLAN TILL KLASSLAGET?
Har du missat att anmäla ditt barn till klasslaget?
Ingen fara, det är inte försent.
Fyll i uppgifterna här!
För att ta reda på när just ert klasslag har träningar kan du klicka på fliken "Klasslag" högst upp på sidan och välja det lag ditt barn hör till.

FRÅGOR
Jonas Vesterlund