Postadress:

Organisationsnummer: 894003-8758
Föreningsnummer: 37170
Bankgiro: 5488-6361

Gimonäs Umeå IF (GUIF) finns i Umeås östra stadsdelar och bedriver största delen av vår verksamhet på Carlshöjd, Tomtebo och Ålidhem.

Föreningen erbjuder följande idrotter:
  • Klasslag (från året barnen fyller 7 år)
  • Fotboll
  • Futsal
  • Handboll
  • Innebandy
Föreningen har verksamhet för barn, ungdom, herr- och damlag inom alla ovanstående idrotter.

Om ni är intresserade av att börja idrotta i GUIF, kontakta kansliet (se uppgifter på Kontakt) så hänvisar vi er vidare till något av våra drygt 120 lag. Om ni vill läsa mer om något av våra lag, klicka fram rätt lag via översta menyraden (Fotboll/Handboll/Innebandy/Futsal) så kommer du till deras lagsida.

Gimonäs Ungdoms idrottsförening bildades 2002 efter en ”skilsmässa” från Gimonäs CK. Namnbytet till Gimonäs Umeå IF skedde några år senare. Gimonäs Umeå IF kallas i folkmun för GUIF och finns i Umeås östra stadsdelar. Vi bedriver handboll, innebandy, fotboll och futsal.

Föreningen har ett tydligt barn och ungdomsperspektiv för sin verksamhet, men vill samtidigt erbjuda våra ungdomar möjlighet att fortsätta med GUIF i något av våra seniorlag.

Vi håller främst till på Ålidhem där vi har både en 11-manna konstgräsplan samt en idrottshall – Ålidhemshallen och på Tomtebo där vi har en 7-manna konstgräsplan och en idrottshall – Sjöfruhallen. Vi nyttjar dessutom alla övriga planer och hallar inom vårt upptagningsområde. Vårt kansli finns på IKSU Sport.