Välkommen Hanna Mäki, ny idrottskonsulent!
2017-06-30 11:11

Efter en rekryteringsprocess med väldigt många intressanta kandidater har GUIF valt att anställa Hanna Mäki som föreningens nya idrottskonsulent med ansvar för barn och ungdom.

Hanna är 26 år och tog 2016 kandidatexamen i idrottspedagogik vid Umeå universitet. Hanna börjar på GUIF:s kansli 1 september och kommer i huvudsak jobba med utvecklingen av vår barn- och ungdomsverksamhet i nära samarbete med våra ledare.

Hannas kommentar:

"Det känns otroligt roligt och spännande att få jobba hos GUIF. Jag ser framemot ett utmanande och utvecklande arbete med många nya spännande möten och uppgifter.

Min förhoppning är att kunna bidra med min kunskap och engagemang för att verka som stöd för såväl barn och ungdomar som för föräldrar och ledare inom föreningen.

Viva la GUIF!"

Frågor om tjänsten besvaras av Alf Forsberg eller Per Beijar, kontaktuppgifter
Sommarlovsfotboll med GUIF
2017-06-30 10:43
Kom och träna fotboll under sommarlovet!
3-26 juli kommer vi hålla i sommarlovsträningar: måndagar, onsdagar, fredagar mellan kl 13.00-14.30 på Ålidhemsplanen, alla är välkomna oavsett ålder.

Vi har alltid en ledare på plats på och det kommer att vara någon av dessa:
Edvin Erfanian
Mohammed Rashid
Al-Hajie Drammeh
Patrik Broman
Rabii Hamdan
Benjamin Kinnunen Nassiri

Frågor besvaras av Benjamin Kinnunen Nassiri, 073-6630537.
Semester för kanslipersonal
2017-06-20 12:44
Personalen på kansliet har semester enligt följande:

Per Beijar: 3 juli - 28 juli

Mathias Malmin: 3 juli - 21 juli

Björn Olovsson: 3 juli - 28 juli

Vissa frågor kan ni hitta svar på genom att läsa ledarpärmen som finns på hemsidan. Ring endast i akuta ärenden.

Glad sommar önskar kanslipersonalen!

Välkommen till Handbollsskola 14-17 augusti
2017-05-26 12:22
SE MER INFORMATION

ANMÄL ER HÄR  - Anmälan stäng för tillfället. Är ni intresserade av att göra en sen anmälan: mejla anna.lundh@svt.se och fråga om möjligheterna!
Vi ses på GUIF-dagen!
2017-05-19 11:28