Kontaktuppgifter till GUIF

Policy

Här kan du läsa GUIF:s policy

Ledarportalen

Samlad information för dig som är ledare

Årsmöte
2021-04-14 15:20
GUIF:s styrelse hälsar välkommen till årsmöte som kommer genomföras digitalt 21 april kl. 18.30.

På årsmötet pratar och bestämmer vi bland annat följande:
- Verksamhetsåret 2020. Vad har föreningen gjort för aktiviteter under 2020 och vad blev det ekonomiska resultatet?
- Verksamhetsplan 2021. Vilka planer har föreningen för året och hur ser budget ut?
- Vilka ska arbeta i styrelsen 2021? Många viktiga beslut för föreningen tas i styrelsen.

Inför årsmötet saknar valberedningen förslag på personer för flera viktiga roller: ordförande innebandykommittén, revisorer, valberedning. Kontakta Per Beijar på kansliet om du är intresserad eller har förslag på någon i din omgivning som ska tillfrågas.

Om du är intresserad att veta mer om och påverka föreningen i framtiden är årsmötet ett perfekt tillfälle för dig. Alla medlemmar som betalat medlemsavgift och är född 2006 eller tidigare har rösträtt på årsmötet. Övriga medlemmar får komma med förslag men får inte rösta.

ÅRSMÖTESHANDLINGAR

INSTRUKTIONER
1. Vi kommer genomföra årsmötet via programmet Zoom. Det går att delta via både dator och smartphone.
2. KLICKA HÄR FÖR ATT DELTA PÅ MÖTET. Om ni redan har programmet kan ni även logga in via mötes-id: 612 6633 3786, passcode: 291913. Mötesrummet öppnar kl. 18, årsmötet börjar 18.30.
3. För att underlätta närvarohantering och röstning är det en person per enhet som gäller.
4. Ert namn i mötesrummet ska vara förnamn och efternamn. Ni kan ändra namn genom att klicka på rename i participants list.
5. Stäng av kameran under hela mötet. Stäng även av ljudet när du inte pratar. Om du vill prata, klicka på raise hand så fördelar mötesordförande ordet.

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning,
Viktig information från valberedningen
2021-04-08 10:16

21 april genomför GUIF sitt årsmöte där vi sammanfattar ett turbulent 2020 men framförallt vänder blicken mot framtiden och planerar vår verksamhet under 2021. Inför årsmötet har valberedningen i uppdrag att ta fram förslag på personer som ska väljas in i olika roller i föreningen och med anledning av det vänder vi oss nu till er medlemmar för att få hjälp med detta. Det finns ett antal vakanta platser som ska fyllas som vi sammanfattar nedan:

Ordförande innebandykommittén
Ordförande i innebandykommittén leder dels kommitténs arbete samt ingår även i styrelsen. Kommitténs uppdrag handlar om att tillsammans med kansliet planera, utveckla och genomföra verksamheten för våra innebandylag från 13 års ålder och uppåt. Uppdraget är på ett år. Antal möten i kommittén är ca. 6-8/år och i styrelsen ca 8/år.

Ledamot styrelsen
Styrelsen planerar och leder arbetet inom föreningen. Styrelsen har övergripande ansvar för kansliet och alla våra idrotter samt tar många viktiga beslut för föreningens framtid. Uppdraget är på två år. Antal möten är ca 8/år.

Uppdatering 8/4: Förslag på ny styrelseledamot har inkommit.

Revisorer
Revisorerna granskar löpande styrelsens arbete samt föreningens ekonomi. Uppdraget är på ett år.

Valberedningen
Vill du ha möjlighet att påverka föreningen genom att ta fram förslag på personer till viktiga roller är valberedningen platsen för dig. Uppdraget är på ett år.

Kanske vill du föreslå någon person i din omgivning eller varför inte nominera dig själv? Vi tar med öppen famn emot alla nomineringar! Vi tror på att en mångfald bland våra förtroendevalda personer leder till nya perspektiv och därför ser vi gärna personer som kan bidra till detta nomineras. Om du har tips på personer eller vill veta mer om rollerna, ta kontakt med Jenny eller Anders i valberedningen senast 21 mars.

Jenny Forslund, 073-8039493, forslund.jenny@gmail.com
Anders Olofsson, 070-5913442, anders.d.olofsson@umu.se

GUIF:s klasslagsverksamhet för barn födda 2014
2021-03-24 10:31

För mer information och anmälan klicka HÄR

FRÅGOR
Hanna Mäki
Idrottskonsulent barn & ungdom
hanna.maki@gimonasuif.se

Välkomna till fotbollsskolan 21-24 juni!
2021-03-17 09:17

Välkomna till några av sommarens roligaste dagar då GUIF arrangerar fotbollsskola!

10.00 samling - träning/lek/spel
11.30 lunch
12.30 träning/lek/spel
14.00 slut

PRELIMINÄRA ANLÄGGNINGAR*

*Beroende på smittläget kan grupperna flyttas till annan anläggning.

F07-09  Innertavle
P07-09 Innertavle
F2010 Sjöfru
P2010   Sjöfru
F2011-2012 Ålidhem
P2011-2012  Ålidhem
F2013-2014 Carlshöjd
P2013-2014 Carlshöjd

Kostnad per barn är 650 kr exkl. administrationsavgift. I detta ingår ett deltagarpaket bestående av fotboll, t-shirt och vattenflaska värde 349 kr. Avisering skickas via e-post och ska vara betald innan fotbollsskolan.

Vi som arrangör tar inte ansvar för barnens resa till och från fotbollsskolan.

ANMÄLAN
Anmälan är öppen så länge det finns lediga platser. Först till kvarn! Anmälan via länken:
KLICKA HÄR

LEDARE
Unga ledare från GUIF:s verksamhet som inför fotbollsskolan genomgår utbildning inom ledarskap i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

ANSÖKAN LEDARE

Vi söker ledare till fotbollsskolan! Som ledare för fotbollsskolan får du utbildning samt en riktigt spännande och fartfylld vecka tillsammans med spelarna och övriga ledare. Vi har vuxna mentorer på plats under fotbollsskolan som stöttar er om ni behöver hjälp.

Utöver fotbollsskolan 21-24 juni ingår även en obligatorisk utbildning samt planeringsdag torsdag 17 juni. Mer information och kallelse till den skickas senare till de som får jobb.

Ersättningen för att vara ledare på fotbollsskolan är 1700 kr samt ett ledarpaket bestående av t-shirt, shorts och en tröja.

Fyll i din ansökan via länken senast 18 april. Ni får svar i maj via mejl om ni får jobb.

FRÅGOR

Per Beijar