Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till vår hemsida!
GUIF är en ideell förening med fokus på barn- och ungdomsidrott. Vi organiserar ca 1500 aktiva i fyra idrotter. 

Du kan på några enkla sätt stötta GUIF och vår barn- och ungdomsverksamhet:

-Bli medlem.
Medlemskapet kostar 150 kr/år och du kan enkelt anmäla dig via vår webbplats. Är du redan medlem? Tipsa släkt och vänner! http://www.gimonasuif.se/form/Default.asp?ID=36337  

-Handla på ICA-Maxi.
Som medlem i GUIF registrerar du enkelt dina köp med en nyckelbricka eller klistermärke du får av oss.  Du kan även spara en bild på telefon av streckkoden, KLICKA HÄR i så fall. Givetvis får du fortfarande din egen bonus. Kontakta kansliet om du inte har fått någon nyckelbricka/klistermärke eller om ni behöver en till. 

-Köp dina idrottsartiklar på Stadium Avion.
Registrera ditt medlemskap via Stadiums webbplats https://www.stadium.se. Är du redan medlem i Stadium registrerar du enkelt GUIF som din förening via https://www.stadium.se/teamsales
Sedan behöver du bara handla som vanligt på Stadium med ditt Stadium-medlemskap.

-Skänk valfri summa via Swish.
Swisha valfri summa till 123 100 80 02.

Alla bidrag gör skillnad och är viktiga för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet. Tack på förhand!

Klasslag för barn födda 2012
2019-03-14 09:32

INBJUDAN TILL IDROTT I GUIF

Barn födda 2012 bjuds nu in till GUIF:s klasslag där barnen under ett år får allsidig fysisk träning samt prova idrotterna som vi har i GUIF: fotboll, futsal, handboll och innebandy. Utöver klasslagen får barnen även delta i vår aktivitet GUIF Tough Kids, en aktivitet där vi blandar allsidig träning, lekar och hinderbanor. Tough Kids leds av ledare från föreningen. 


SÅ HÄR GÅR DET TILL 

Varje klass/skola bildar lag där ALLA får vara med, pojkar och flickor tränar och spelar tillsammans i samma lag. Laget tränar en timme/vecka från maj 2019 till april 2020 med några viloperioder (ex. sommarlov och jullov). Under perioden när vi tränar utomhus (maj-september) innehåller träningen fotboll och lek genom fysisk träning. Lagen spelar fotbollsmatcher mot GUIF:s andra klasslag under utomhusperioden. Oktober-mars tränar lagen futsal, handboll och innebandy. Även i inomhusträningen leker vi och tränar fysiskt genom ex. hinderbanor. Vi spelar matcher mot GUIF:s andra klasslag i futsal, handboll och innebandy. Efter inomhussäsongen bildas pojklag och flicklag som våren 2020 erbjuds spela fotboll i kommunserien. Hösten 2020 bildas pojklag och flicklag i våra inomhusidrotter. 


MÅLGRUPP

Inbjudan riktar sig till barn födda 2012 som bor på något av dessa områden: Carlslid, Carlshem, Carlshöjd, Gimonäs, Innertavle, Sofiehem, Tavleliden, Tomtebo, Yttertavle, Ålidhem och Ålidhöjd. Barn som går i skola i någon annan stadsdel men som bor på området placeras in i det klasslag där barnet bor. 


PRIS

600 kr (omfattar medlemsavgift på 150 kr 2019 och 150 kr 2020, samt deltagaravgift 300 kr). 


FÖRÄLDRAR/MÅLSMÄN

Vi behöver er hjälp som ledare! Ni får utbildning och träningsplanering från föreningen samtidigt som ni får stor gemenskap och möjligheten att följa ert barn i idrottandet. Det viktiga är inte att ni har hög kompetens om idrott utan att ni tar hand om barnen på ett bra sätt. 


ANMÄLAN För att göra anmälan till klasslagen HÄR. Sista anmälningsdag är 7/4. Kan ni tänka er att vara ledare, fyll gärna i det i kommentarsfältet.


FRÅGOR

Hanna Mäki 

Idrottskonsulent barn & ungdom 

073-819 01 08

hanna.maki@gimonasuif.se

GUIF i samarbete med Umeå Performance Center och XL-bygg
2019-03-05 13:42
Nu har du som medlem i föreningen chans att dra nytta av rabatter hos både Umeå Performance Center och XL-bygg. Läs mer om resp. erbjudande genom att klicka på deras namn. 
GUIF:s unga ledare fotboll
2019-02-28 14:36
Under hösten startade vi projektet GUIFs unga ledare för att ge ungdomar i föreningen möjlighet att få testa på att vara ledare i ett lag och utveckla sitt ledarskap. 
Uppstarten av projektet resulterade i att ca 20 ungdomar i olika åldrar och med olika idrottsliga erfarenheter började som hjälpledare i ett futsal, innebandy- eller handbollslag. 

Inför fotbollssäsongen vill vi ge en ny chans, både till dig som är mellan 15 - 20 år som vill vara ung ledare och till er ledare som kan tänka er att vara att mentor. 

Är du intresserad av att bli ung ledare och hjälpa till i ett fotbollslag? 
KLICKA HÄR FÖR MER INFO OCH ANMÄLAN 

Vill du och ditt ledarteam få in lite extrahjälp i laget och bli mentor för de unga ledarna? 
KLICKA HÄR FÖR MER INFO OCH ANMÄLAN
Årsmöte
2019-02-07 10:20
GUIF kallar härmed till föreningens årsmöte onsdag 3 april kl. 18.00 i Sjöfruhallens mötesrum. 

På årsmötet pratar och bestämmer vi bland annat följande:
- Verksamhetsåret 2018. Vad har föreningen gjort för aktiviteter under 2018 och vad blev det ekonomiska resultatet?
- Verksamhetsåret 2019. Vilka planer har föreningen för 2019 och hur ser budget ut?
- Vilka ska arbeta i styrelsen 2019-2020? Många viktiga beslut för föreningen tas i styrelsen. 

Om du är intresserad att veta mer om och påverka föreningen i framtiden är årsmötet ett perfekt tillfälle för dig. Alla medlemmar som betalat medlemsavgift och är född 2004 eller tidigare har rösträtt på årsmötet. Övriga medlemmar får komma med förslag men får inte rösta.  

VALBEREDNING
Till årsmötet saknar vi förslag på personer som ska arbeta i valberedningen. Valberedningens uppdrag är att inför årsmötet föreslå revisorer samt personer som ska arbeta i styrelsen. Därför söker vi dig som har ett stort kontaktnät och vill hjälpa till att utveckla GUIF i framtiden. 

ÅRSMÖTESHANDLINGAR
Publiceras senare här. 

Varmt välkommen!

Styrelsen
Enkät "Nöjd medlem"
2019-01-24 15:43
Varje år skickar vi ut enkäten "nöjd medlem" där vi frågar efter era åsikter om GUIF. Svaren ger styrelse/kommittéer/kansli underlag att jobba vidare med för att utveckla föreningen utifrån medlemmarnas önskemål. Nu är det dags igen och enkäten besvaras på länken nedan senast 5 februari. 

ENKÄT
 
Sponsorer