Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Kontakt

Kontaktuppgifter till GUIF

Policy

Här kan du läsa GUIF:s policy

Ledarportalen

Samlad information för dig som är ledare

Nyheter

2021-12-22 14:29

Kansliets öppettider: 

23/12: stängt

27-30/12: 13-15

5/1: 9-12

6-7/1: stängt

 

God Jul och Gott Nytt År önskar kanslipersonalen!

Umeå Handbollsfestival ställs in
2021-12-22 10:57

Tyvärr måste vi ställa in Umeå Handbollsfestival 6-8 januari p.g.a. gårdagens besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten om att cuper avråds t.o.m. 16 januari.

 

Det känns tungt att vi fick beskedet så sent när vi och ni hunnit så långt i planeringen inför cupen men vi får såklart respektera beslutet och ta vårt ansvar i att minska smittspridningen.

 

Efter nyår kommer vi i cupledningen börja planera för framtiden. Som ni kanske läst i tidningen finns det en osäkerhet vilka hallar vi kommer kunna hyra för Umeå Handbollsfestival 2023 och 2024 men vi är fast beslutna att utveckla cupen och kunna fortsätta erbjuda ett högklassigt arrangemang.

 

Med det sagt vill redan nu flagga för att vi kommer behöva er hjälp för att genomföra nästa cup. Ert engagemang och serviceförmåga är det som fått cupen att på kort tid sätta Umeå tydligare på handbollskartan.

 

God Jul och Gott Nytt År!

Cupledningen

Hanna lämnar - Jonas ersätter
2021-12-17 14:40
Jonas t.v., Hanna med barn i mitten och ordförande Alf t.h.

Förändringens vindar blåser på GUIF:s kansli. Hanna Mäki, för tillfället föräldraledig från sin tjänst som idrottskonsulent, har nyligen meddelat att hon slutar. Detta innebär att Jonas Vesterlund som haft Hannas vikariat skrivit på en tillsvidareanställning. Vi lämnar över ordet till Hanna:   


Berätta, vad är på gång? 
Jag och min lilla familj har funderat och grubblat en tid och efter att jag blivit erbjuden jobb har vi nu beslutat oss för att flytta tillbaka till mina rötter, närmare bestämt Pajala. 

Hur kommer det sig? 
Den största anledningen till flytten och det som lockar mest är närheten till familjen. Vinter cirka 8 månader om året och resterande fyra månader som garanterat inte är myggfria är det som lockar minst. 

Du har jobbat hos GUIF ca 4 år, vad tar du med dig efter din tid hos oss? 
Hemma för mig kommer nog alltid vara Pajala, men är det någonstans i Umeå som jag känner mig hemma så är det hos GUIF. Det finns så mycket, men framförallt så MÅNGA som förgyllt min tid hos GUIF och som jag ska lagra i minnet. Inte minst Per och Malla på kansliet, som jag fått skratta med, ibland åt och som jag fått dela föreningslivets både ljusa och mörka sidor med. 

Någon sista hälsning till alla GUIF:are?
Jag är så glad över att föreningen vågade satsa och anställa mig och att jag fått förtroendet och möjlighet att testa mina idéer för att ta föreningen framåt. 


Tusen tack för den här tiden, tack för att ni stått ut med mig och jag fått stå ut med er! 

 

Tack själv Hanna, du har varit en väldigt uppskattad kollega och duktig medarbetare!

Inbjudan till årets ledarkväll
2021-10-07 17:15
Efter fjolårets uppehåll p.g.a. pandemin är det nu dags för årets ledarkväll! I år kombinerar vi föreläsning, middag och Modo-Björklöven. Denna kväll är styrelsens sätt att tacka alla er som i ur och skur gör fantastiska insatser för föreningen. Känn er varmt välkomna till en trevlig kväll där vi knyter kontakter och bygger broar till andra GUIF-ledare och lag! Föreningen bjuder på maten och en dryck. 
 
MÅLGRUPP Ledare, kommittéer, styrelse och övriga förtroendevalda
VAR Scandic Plaza och O´Learys, se schema nedan
DATUM 29 oktober 
PROGRAM
17.30  Scandic Plaza (föreläsningslokal Odeon 1 och 2)
Drop-in från 17.30 om ni vill köpa något i baren att ta med till föreläsningen.  
18.00  Inledning
18.15  Föreläsning PG Fahlström, universitetslektor. 
"Det finns många åsikter om hur vi skall utveckla våra unga idrottare för att de skall få dem att fortsätta och få en så lång och framgångsrik karriär som möjligt. Men vad säger egentligen forskningen om talangutveckling, hur ser vägarna till framgång ut och vad vet vi om de miljöer där ungdomar utvecklas som människor och idrottsutövare?"
19.30  Promenad till O´Learys
19.45  Middagsbuffé på O´Learys
20.30  Modo-Björklöven
ANMÄLAN senast 20 oktober, klicka här
 
FRÅGOR
Per Beijar, per.beijar@gimonasuif.se
Välkommen till innebandyskola 1-4 november
2021-10-07 14:13
En höstlovsvecka full med innebandy, kan väl inte bli bättre?!
 
DATUM
1-4 november
 
MÅLGRUPP
Innebandyskolan riktar sig till barn födda 2009-2012. Barn födda 2009-2010 håller till på Sjöfruhallen och barn födda 2011-2012 är på Ålidhemshallen.  
 
PROGRAM 
10.00 samling - träning/lek/spel 
11.30 lunch - ta med egen matlåda (finns ingen möjlighet till att värma mat)
12.30 träning/lek/spel 
14.00 slut
 
INFORMATION
Barnen behöver egen klubba samt innebandyglasögon. 
 
PRIS 
Kostnad per barn är 550 kr. I detta ingår ett deltagarpaket bestående av vattenflaska, gympapåse och nyckelband. Avisering skickas via e-post och ska vara betald innan fotbollsskolan.
 
ANMÄLAN 
Begränsat antal platser, först till kvarn! Sista anmälningsdag 24 oktober. Anmälan via länken.
 
FRÅGOR 
Per Beijar 
090-17 08 77 
070-3975839 
per.beijar@gimonasuif.se
Facebook
 
Sponsorer