Inbjudan till GUIF:s klasslag för barn f. 2010!
2017-03-28 11:16

Barn födda 2010 bjuds nu in till idrottsföreningen GUIF:s klasslag där barnen under ett år får allsidig fysisk träning samt prova idrotterna som vi har i GUIF: fotboll, futsal, handboll och innebandy. 


Läs mer och anmäl er här!


Handbollens dag 23 april
2017-03-27 11:20

Varmt välkommen till Handbollens dag i Sjöfruhallen! Alla spelare och ledare, både befintliga och ni som är intresserade att testa, är välkomna till en fullspäckad dag med smålagsspel, speedshooting och andra aktiviteter.

 

DATUM 23 april

TID 12-16

VAR Sjöfruhallen

MÅLGRUPP Alla spelare och ledare i GUIF samt ni som är intresserade att testa

ANMÄLAN Ingen förhandsanmälan. Kom till hallen så styr vi upp spel på plats!

 

Cafeterian är öppen och innehåller spännande nyheter från vår samarbetspartner Kummin! 
Årsmötessummering
2017-03-27 10:48
På gårdagens årsmöte valdes sittande ordförande Alf Forsberg om för ytterligare ett år. Ny i styrelsen är Mattias Lindberg medan Johan Långström avgår efter 6 år. I övrigt omval på sittande ledamöter/suppleanter: Mirjam Bergknut, Ola Svensson, Pär Lidgren och Camilla Thellenberg-Karlsson. 

I handbollssektionen valdes Maria Brattsand som ordförande för ytterligare ett år. Johan Bergmark kommer in som ny ledamot medan Fredrik Åkerlund och Nina Nilsson-Rådeström valdes om. I fotbollssektionen valdes Håkan Åkersten som ordförande för ytterligare ett år. Nya i sektionen är Amanda Andersson, Natalie Kyrk och Mikael Zakrisson. Innebandysektionen saknar ordförande men både Nina Ohlsson och Peter Hjelt valdes in som nya ledamöter medan Sara Wilhelmsson fortsätter via ett omval. 

Revisorerna Bengt Wass, Lars-Olof Hedlund och Erik Wilhelmsson blev alla omvalda. Tyvärr saknar vi fortfarande en valberedning. Styrelsen fick av årsmötet i uppdrag att bilda en anläggningsgrupp som ska se över och arbeta med anläggningsproblematiken. 

I övrigt godkändes verksamhetsberättelse, förvaltningsberättelse, verksamhetsplan och budget. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2016. 

Årsmötesprotokoll kommer ut på hemsidan under dokument inom kort. 
Sommarjobba på GUIF:s fotbollsskola?
2017-03-22 13:49
Vi söker dig som har intresse av att jobba på GUIF:s fotbollsskola 19-22 juni. Arbetet inkluderar även en utbildning-/planeringsdag 16 juni. 

Fotbollsskolan riktar sig mot barn födda 2006-2010 som under fyra dagar får chansen att spela fotboll. 

Vem söker vi?
Vi vill ha ett gäng unga, ambitiösa ledare med energi och tålamod som vill guida barnen genom fotbollsskolan. 
Du ska helst vara ca 15-20 år och gärna spela/har spelat i GUIF tidigare. 

Arbetstider: ca 9-16 
Timlön efter överenskommelse

Är du intresserad mejlar du per.beijar@gimonasuif.se med din ansökan senast 15 april. Berätta vem du är och varför du vill vara ledare på fotbollsskolan. Skriv även lite kort om din bakgrund inom fotboll.  Årsmöte
2017-03-21 09:50
GUIF kallar härmed till årsmöte söndagen den 26/3 klockan 10.00.
Plats: IKSU Sport. Sal Luxemburg (bakom Hansson & Hammar).
Ari Leinonen, fritidsnämndens ordförande, kommer inleda med aktuell information från Umeå fritid. 


Väl mött och varmt välkommen!
Styrelsen