Rösta fram GUIF:s vision genom Visionsslutspelet!
2017-02-24 10:22
Idag har GUIF ingen vision. Men det ska det bli ändring på och vi vill ha din hjälp! 

Gör så här:

1. Gå in och gilla GUIF:s Facebooksida, där kommer hela tävlingen pågå!
2. I inlägget om Visionsslutspelet kan ni komma med förslag på en egen "pitch", skriv ert förslag i kommentarsfältet. Ni har fram till tisdag 28/2 på er!
3. Juryn plockar ut några av förslagen som kommer gå vidare till Visionsslutspelet. Vi har redan ett antal förslag som baseras på policyenkäten som besvarades innan jul men vi vill nu fylla på med era förslag. 
4. Visionsslutspelet inleds med kvartsfinaler där förslagen ställs mot varandra i tur och ordning och det är ni som till slut röstar fram en vinnare!
5. Häng med på vår Facebooksida så ni inte missar något! Ni kan bl.a. i inställningarna ställa in att se inlägg från Facebooksidan först i ert flöde. 

Vad är då en vision? "En vision är en abstrakt beskrivning av ett framtida önskvärt tillstånd. Men inte så abstrakt att det är en utopi, en illusion eller en hallucination! Visionen ska, om den ska fylla sin funktion, vara levande och uttryckas som om man redan var där." - Föreningsguiden, SISU idrottsböcker

Vad söker vi? En vision som på bara en-två meningar får folk att höja på ögonbrynen och tycka att GUIF är en häftig och rolig förening att vara medlem i! Kort och koncist! 

Exempel: IFK Umeå- Tillsammans förverkligar vi idrottsdrömmar, IKSU- Från början till fortsättning, Enhörna IF- Mer än en idrottsförening, Djurgården IF- Får människor att växa genom idrottens gemenskap, för samhällets bästa
Miss i fakturering av medlemsavgifter
2017-02-07 13:15
I samband med att medlemsfakturorna skickades ut igår fick ett antal spelare dubbel faktura för medlemsavgiften, d.v.s. två fakturor á 150 kr. 

Vi skickar ut kreditfakturor till de personer som råkat ut för detta och ber om ursäkt för det inträffade. 

Hör av ett till Mathias på kansliet om ni har frågor.  
Har du stort kontaktnät?
2017-01-26 13:00

GUIF saknar valberedning. Valberedningens uppgift är att föreslå lämpliga personer att ingå i föreningens huvudstyrelse och/eller sektionsstyrelser.


Är du en person med stort kontaktnät som känner för att göra en insats i föreningens valberedning eller känner personer som skulle bli valberedare så hör av dig till kansliet eller till mig, Alf Forsberg 070-2168776 forsberg.g.alf@gmail.com. Valberdningen skall bestå av två eller tre personer och kunna väljas vid årsmötet den 26/3 2017.
Kom i form till påsken med Cirkelfys
2017-01-24 09:25
Nu är det klart att vi fortsätter med Cirkelfys ända t.o.m. 11/4. Ta med vänner och bekanta och få en ordentlig genomkörare för hela kroppen, tisdagar kl 20-21 på Carlshöjdsskolan.  
Nöjd-medlemsenkät till alla GUIF:are
2017-01-13 13:54
Det här är början på en årligt återkommande enkät som undersöker hur nöjd våra medlemmar i GUIF är. Enkäten riktar sig till ALLA våra medlemmar, oavsett ålder. Vi är därför väldigt tacksamma om ni tar er tid att svara på enkäten som beräknas ta mellan 15-20 minuter.

Enkäten går att besvara t.o.m. 31 januari. 

Stötta alla GUIF:are i Västerbottens distriktslag!
2017-01-04 13:22
Imorgon drar distriktslags-SM i innebandy igång och i Västerbottens lag hittar vi många välkända ansikten. GUIF har hela 8 spelare i flickornas och 2 spelare i pojkarnas lag. 

Eftersom SM spelas i Umeå har ni goda chanser att titta på den härligt fartfyllda innebandyn som ungdomarna från hela Sverige bjuder på. Inträdet är gratis och flera matcher spelas på Sjöfruhallen, dock inte Västerbottens. 

Tjejernas gruppspelsmatcher:
Västerbotten-Norrbotten torsdag kl 13 Umeå Energi Arena Vatten
Gotland-Västerbotten torsdag kl 19.30 Umeå Energi Arena Vatten
Västerbotten-Västergötland fredag kl 18 Umeå Energi Arena Vatten
Småland-Västerbotten lördag kl 12 IKSU Sportcenter Arenan

GUIF:are att heja extra på:
Vanessa Östman
Smilla Lundberg
Amna Mohamed
Moa Rhodin
Wilma Andersson
Emmy Åhlén
Linnea Sandström (mv)
Linnea Grönlund (mv)

Pojkarnas gruppspelsmatcher:
Västerbotten-Bohuslän Dal torsdag kl 11.30 Umeå Energi Arena Vatten
Gotland-Västerbotten torsdag kl 18 Umeå Energi Arena Vatten
Västerbotten-Västmanland fredag kl 15 Umeå Energi Arena Vatten
Småland-Västerbotten lördag kl 10.30 IKSU Sportcenter Arenan

GUIF:are att heja extra på:
Johannes Larsen
Wilhelm Vihtari Hansson

Här hittar ni spelschema och övrig information om SM: