Laganmälan och önskemål om träningstider
2018-02-16 10:38
Fotbollssäsongen närmar sig med stormsteg och det är hög tid för både laganmälan och upptaktsmöte. Om ni har frågetecken kring spelare/ledare/träningsgrupp/antal matchlag, hör av er till mig snarast!

LAGANMÄLAN
På följande länk anmäler ni era lag till kommunseriefotbollen, senast 11 mars: KLICKA HÄR
Om det är några lag som är osäkra på anmälan p.g.a. att det exempelvis inte är bestämt om ev. ihopslagningar, kontakta mig ASAP!

ÖNSKEMÅL TRÄNINGSTIDER
På följande länk kan ni komma med önskemål om träningstider, senast 4 mars: KLICKA HÄR

UPPTAKTSMÖTE
Minst en ledare från varje lag ska närvara. Se nedan för mer info och hör av er om ni har frågor.
NÄR Måndag 12 mars
TID 18-19.30 för DJ1/HJ2-06 lagen, 19.30-21 för 07-09 lagen
VAR Sjöfruhallens mötesrum
DAGORDNING 
1. Föreningsinformation
2. Genomgång laganmälningar 
3. Praktisk info & administration 
4. Utbildning
5. Träningstider

Nominera årets ledare i GUIF
2018-02-14 13:03
Föreningen har ca. 300 ledare som gör fantastiska insatser och möjliggör att vi kan bedriva den fina verksamheten vi har i GUIF. Därför inför vi priset "årets ledare" som går till en person som under föregående år gjort stora insatser för föreningen. Det kan vara såväl aktivitetsledare (ex. tränare i ett lag) som organisationsledare (ex. lagledare).    

Juryn består av GUIF:s styrelse. Sista nomineringsdag är 11 mars. Vinnaren får pris på årsmötet 25 mars. Lämna din nominering genom att KLICKA HÄR

Ta chansen att visa uppskattning för en betydelsefull person!
Jobba som tolk för SISU Idrottsutbildarna
2018-02-06 10:12
Just nu håller Västerbottens Idrottsförbund och SISU på att göra det möjligt för fler individer att gå SISU:s utbildningar och utvecklas som tränare och ledare. 

Det som till stor del har setts som bristande är det faktum att all information och all utbildning som SISU har enbart bedrivs på svenska, vilket stänger ute en hel del människor som ännu inte helt behärskar det svenska språket. Tanken är därför att skapa ett system och en pool med människor som kan fungera som språkstöd/tolkar under dessa utbildningar. 

Om en person vill gå en utbildning hos SISU (gäller framförallt utbildningarna "Plattformen" och "Åldersanpassad fysisk träning") men känner att hen inte skulle klara av det på svenska utan behöver tolkning till ett annat språk, ska det finnas möjlighet att vända sig till SISU som då kan ta fram en person som kan vara med på utbildningen som språkstöd. 
Exempel på språk vi söker är: 
Arabiska, persiska, dari, kurdiska, pashto, somaliska, hindi, tigrinja, amhariska, mandarin & engelska. 

Men alla språk är varmt välkomna och vi behöver både kvinnliga och manliga tolkar. De som anmäler sig som språkstöd behöver inte ha tolkutbildning. De kommer också att få mer information om vad som gäller, rättigheter/skyldigheter, arvode och annat praktiskt. Tanken är att språkstödet ska starta hösten 2018. Då kommer det finnas en lista med namn och kontaktuppgifter till de som talar arabiska, persiska, engelska osv. som SISU kan kontakta och fråga om de har möjlighet att agera språkstöd under exempelvis en helg här i Umeå. 

Idrotten är den största folkrörelsen i Sverige och idrott är ett språk som är universellt. Målet är att språket inte ska vara ett hinder vid utbildningar och teori heller. Om du eller någon du känner är intresserad, hör gärna av er till mig med kontaktuppgifter så kan jag kontakta dem. Låt alla idrotta! 

Annie Andersson 
Praktikant 
Västerbottens Idrottsförbund 
070-6482731 


Fredagar för tjejer!
2018-02-05 14:42
Nu kör vi igång med aktiviteter i lilla Ålidhemshallen för tjejer i födda 2004 - 2010!
Vi vill även informera om att fysträning under torsdagar upphör. 
Nya avtal med samarbetspartners
2018-01-23 13:54
Vi kan med glädje konstatera att GUIF under de senaste månaderna förlängt avtal med flera befintliga samarbetspartners. Idag föll också en stor pusselbit på plats när avtalet med ICA Maxi förlängdes. 

Stadium & Adidas: Avtalet gäller 2018-2022 och innebär att vi under avtalsperioden fortsätter handla Adidas-kläder samt övrigt materialinköp via Stadium Avion. 10-11 februari har vi utprovningsdagar på Stadium Avion, mer info kommer inom kort. 

Salming: Avtalet gäller september 2017-maj 2021. Salming fortsätter leverera innebandyprodukter till våra seniorlag och vi rekommenderar våra yngre medlemmar att handla Salming-produkter till rabatterat pris inför kommande innebandysäsonger. 

ICA Maxi: Avtalet gäller 2018-2022 och innebär att ICA Maxi även under fortsättningen är en av våra huvudsponsorer. Mer info kommer inom kort om hur du som medlem kan öka värdet på avtalet för föreningen.  
Inköp matchtröjor
2018-01-12 14:14
Föreningen kommer inom kort beställa nya matchtröjor till alla spelare i föreningen. Modellen vi köper är Adidas Squadra (svart) och kommer användas från fotbollssäsongen 2018 t.o.m. inomhussäsongen 2020/2021.  

Ni har nu chansen att prova ut rätt storlek på matchtröjan och meddela önskad storlek senast 28 januari. 

Läs mer om hur ni gör på länken nedan:
 
Sponsorer