Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till vår hemsida!
GUIF är en ideell förening med fokus på barn- och ungdomsidrott. Vi organiserar ca 1500 aktiva i fyra idrotter. 

Du kan på några enkla sätt stötta GUIF och vår barn- och ungdomsverksamhet:

-Bli medlem.
Medlemskapet kostar 150 kr/år och du kan enkelt anmäla dig via vår webbplats. Är du redan medlem? Tipsa släkt och vänner! http://www.gimonasuif.se/form/Default.asp?ID=36337  

-Handla på ICA-Maxi.
Som medlem i GUIF registrerar du enkelt dina köp med en nyckelbricka eller klistermärke du får av oss.  Du kan även spara en bild på telefon av streckkoden, KLICKA HÄR i så fall. Givetvis får du fortfarande din egen bonus. Kontakta kansliet om du inte har fått någon nyckelbricka/klistermärke eller om ni behöver en till. 

-Köp dina idrottsartiklar på Stadium Avion.
Registrera ditt medlemskap via Stadiums webbplats https://www.stadium.se. Är du redan medlem i Stadium registrerar du enkelt GUIF som din förening via https://www.stadium.se/teamsales
Sedan behöver du bara handla som vanligt på Stadium med ditt Stadium-medlemskap.

-Skänk valfri summa via Swish.
Swisha valfri summa till 123 100 80 02.

Alla bidrag gör skillnad och är viktiga för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet. Tack på förhand!

God Jul och Gott Nytt År
2018-12-20 15:05
Kansli och styrelse vill hälsa God Jul och Gott Nytt År till alla våra medlemmar samt nära och kära som hjälper till i föreningen. 

Kansliet är stängt 27-28/12 och öppnar på nytt 2 januari.  
Handla på ICA-Maxi, nu med smidigare bonusregistrering!
2018-11-21 11:04
Som ni kanske vet har GUIF och ICA-Maxi ett långvarigt samarbete där inköp som GUIF-medlemmar gör på ICA-Maxi ger en bonus till föreningen. Nu har vi tagit fram ett klistermärke som vi hoppas gör att fler medlemmar registrerar sina köp! Klistermärket kan du ex. sätta fast på mobilen så du alltid har med dig det när du handlar. Du kan även spara en bild på telefon av streckkoden: KLICKA HÄR

Det fungerar lika bra att fortsätta med nyckelbrickan om du föredrar det. Om ni är två som handlar mat och bara har en nyckelbricka, kom och hämta ut en ny nyckelbricka/klistermärke på kansliet (IKSU Sport) eller på Sjöfruhallens cafeteria som har öppet under matcher.


Välkommen till GUIF:s ledarkväll
2018-10-19 09:46
Nu är det dags för årets ledarkväll! Denna kväll är styrelsens sätt att tacka alla er som i ur och skur gör fantastiska insatser för föreningen. Känn er varmt välkomna till en trevlig kväll där vi knyter kontakter och bygger broar till andra GUIF-ledare och lag! Föreningen bjuder på käket och en dryck. 

MÅLGRUPP Ledare, sektioner, styrelse och övriga förtroendevalda
VAR Restaurang Kummin (Nolia)
DATUM 9 november
TID kl 18
PROGRAM Bingo! GUIF har framgångsrikt bedrivit bingo under många år, den här kvällen får ni testa hur det går till. Har ni någon fler idé på aktivitet, föreläsning eller något annat, hör av er snarast.
ANMÄLAN senast 2 november, KLICKA HÄR

Frågor?
Per Beijar, per.beijar@gimonasuif.se

GUIF:s Unga Ledare
2018-10-11 14:33
Läs mer om hur du blir ung ledare - GUIF:s Unga Ledare
Läs mer om hur du blir mentor - Mentor GUIF:s Unga Ledare
 
Sponsorer