Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till vår hemsida!
GUIF är en ideell förening med fokus på barn- och ungdomsidrott. Vi organiserar ca 1500 aktiva i fyra idrotter. 

Du kan på några enkla sätt stötta GUIF och vår barn- och ungdomsverksamhet:

-Bli medlem.
Medlemskapet kostar 150 kr/år och du kan enkelt anmäla dig via vår webbplats. Är du redan medlem? Tipsa släkt och vänner! http://www.gimonasuif.se/form/Default.asp?ID=36337  

-Handla på ICA-Maxi.
Som medlem i GUIF registrerar du enkelt dina köp med en nyckelbricka eller klistermärke du får av oss.  Du kan även spara en bild på telefon av streckkoden, KLICKA HÄR i så fall. Givetvis får du fortfarande din egen bonus. Kontakta kansliet om du inte har fått någon nyckelbricka/klistermärke eller om ni behöver en till. 

-Köp dina idrottsartiklar på Stadium Avion.
Registrera ditt medlemskap via Stadiums webbplats https://www.stadium.se. Är du redan medlem i Stadium registrerar du enkelt GUIF som din förening via https://www.stadium.se/teamsales
Sedan behöver du bara handla som vanligt på Stadium med ditt Stadium-medlemskap.

-Skänk valfri summa via Swish.
Swisha valfri summa till 123 100 80 02.

Alla bidrag gör skillnad och är viktiga för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet. Tack på förhand!

Ansök att vara ledare på GUIF:s fotbollsskola
2019-04-23 10:29
Vi söker dig som har intresse av att jobba på GUIF:s fotbollsskola 17-20 juni. Arbetet inkluderar även en utbildning-/planeringsdag 14 juni. 

Fotbollsskolan riktar sig mot barn födda 2005-2012 som under fyra dagar får chansen att spela fotboll. 

Vem söker vi?
Vi vill ha ett gäng unga, ambitiösa ledare med energi och tålamod som vill guida barnen genom fotbollsskolan. Du ska helst vara ca 15-20 år och gärna spela/ha spelat i GUIF tidigare. 

Arbetstider: 9-15 
Arvode: 1700 kr 

Är du intresserad att jobba som ledare fyller du i frågeformuläret på länken senast 28 april: KLICKA HÄR

När anmälningstiden för deltagarna gått ut i maj vet vi hur många spelare vi har och därför vet vi först då hur många ledare vi behöver. Jag kontaktar er så fort jag vet om ni får jobb eller inte. 

För att vara aktuell som ledare måste alla avgifter till föreningen vara betalda. 

Frågor?
Per Beijar
070-39 758 39
per.beijar@gimonasuif.se 
Välkommen till fotbollsskolan 17-20 juni!
2019-04-16 15:39
Välkomna till några av sommarens roligaste dagar då GUIF arrangerar fotbollsskola!

DATUM
17-20 juni

PROGRAM
10.00 samling - träning/lek/spel
11.30 lunch - ta med egen matlåda (finns inte möjlighet att värma maten)
12.30 träning/lek/spel
14.00 slut

ANLÄGGNING (preliminär)
F/P 12-14 (f. 05-07): Innertavle
F/P 11 (f. 08): Sjöfru
F/P 7-10 (f. 09-12): Ålidhem Arena

Kostnad per barn är 650 kr. I detta ingår ett deltagarpaket bestående av fotboll, t-shirt och vattenflaska värde 349 kr. Faktura skickas via epost och ska vara betald innan fotbollsskolan. 

Vi som arrangör tar inte ansvar för barnens resa till och från fotbollsskolan.

ANMÄLAN
Anmälan är öppen så länge det finns lediga platser. Först till kvarn! 

LEDARE
Unga ledare från GUIF:s verksamhet som inför fotbollsskolan genomgår utbildning inom ledarskap i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

SOMMARSKOJ PÅ ÅLIDHEMS BIBLIOTEK
Ålidhems bibliotek erbjuder aktiviteter 17, 18 och 19 juni mellan 14-15.30. Våra ledare följer barnen till biblioteket medan föräldrar ansvarar för att hämta sina barn. 

Max 30 barn/dag. Det går bra att anmäla sig till enstaka dagar. Anmäl er till alidhemsbiblioteket@umea.se. Ange namn, ålder, kontaktuppgifter - till vuxen om något uppstår – i anmälan. Meddela även i anmälan om barnen ska hämtas eller får gå hem själv. 

FRÅGOR
Per Beijar
Ansvarig för fotbollsskolan
090-17 08 77
070-3975839
per.beijar@gimonasuif.se
GUIF inför begränsat registerutdrag för ledare
2019-04-08 09:14
GUIF:s styrelse har nyligen beslutat att införa begränsat registerutdrag för alla våra ledare. 

Klicka här för att läsa mer om hur du som ledare går tillväga.

Sammanfattning:

I GUIF ska inget barn utsättas för diskriminering, kränkningar eller övergrepp. Vi vet att du håller med och förmodligen är du den första att i alla lägen skydda just dina spelare. Just därför tror vi att du har stor förståelse för varför vi nu inför att alla med ledarfunktion i GUIF ska uppvisa ett registerutdrag. Vi är medvetna om att det innebär ett visst merjobb för dig som ledare, men för ett enskilt barn kan det betyda allt. Vi anser att det är värt det för just det barnets skull.

Varför gör vi det här?
  • Alla barn har rätt att idrotta i en trygg miljö.
  • Det utgör ett utökat skydd för barnen.
  • Det är en av flera åtgärder/insatser för att motverka diskriminering, kränkningar eller övergrepp.
  • Det är en självklarhet i andra verksamheter där vuxna arbetar med barn, till exempel i skolan.

Klasslag för barn födda 2012
2019-03-14 09:32

INBJUDAN TILL IDROTT I GUIF

Barn födda 2012 bjuds nu in till GUIF:s klasslag där barnen under ett år får allsidig fysisk träning samt prova idrotterna som vi har i GUIF: fotboll, futsal, handboll och innebandy. Utöver klasslagen får barnen även delta i vår aktivitet GUIF Tough Kids, en aktivitet där vi blandar allsidig träning, lekar och hinderbanor. Tough Kids leds av ledare från föreningen. 


SÅ HÄR GÅR DET TILL 

Varje klass/skola bildar lag där ALLA får vara med, pojkar och flickor tränar och spelar tillsammans i samma lag. Laget tränar en timme/vecka från maj 2019 till april 2020 med några viloperioder (ex. sommarlov och jullov). Under perioden när vi tränar utomhus (maj-september) innehåller träningen fotboll och lek genom fysisk träning. Lagen spelar fotbollsmatcher mot GUIF:s andra klasslag under utomhusperioden. Oktober-mars tränar lagen futsal, handboll och innebandy. Även i inomhusträningen leker vi och tränar fysiskt genom ex. hinderbanor. Vi spelar matcher mot GUIF:s andra klasslag i futsal, handboll och innebandy. Efter inomhussäsongen bildas pojklag och flicklag som våren 2020 erbjuds spela fotboll i kommunserien. Hösten 2020 bildas pojklag och flicklag i våra inomhusidrotter. 


MÅLGRUPP

Inbjudan riktar sig till barn födda 2012 som bor på något av dessa områden: Carlslid, Carlshem, Carlshöjd, Gimonäs, Innertavle, Sofiehem, Tavleliden, Tomtebo, Yttertavle, Ålidhem och Ålidhöjd. Barn som går i skola i någon annan stadsdel men som bor på området placeras in i det klasslag där barnet bor. 


PRIS

600 kr (omfattar medlemsavgift på 150 kr 2019 och 150 kr 2020, samt deltagaravgift 300 kr). 


FÖRÄLDRAR/MÅLSMÄN

Vi behöver er hjälp som ledare! Ni får utbildning och träningsplanering från föreningen samtidigt som ni får stor gemenskap och möjligheten att följa ert barn i idrottandet. Det viktiga är inte att ni har hög kompetens om idrott utan att ni tar hand om barnen på ett bra sätt. 


ANMÄLAN För att göra anmälan till klasslagen HÄR. Sista anmälningsdag är 7/4. Kan ni tänka er att vara ledare, fyll gärna i det i kommentarsfältet.


FRÅGOR

Hanna Mäki 

Idrottskonsulent barn & ungdom 

073-819 01 08

hanna.maki@gimonasuif.se

GUIF i samarbete med Umeå Performance Center och XL-bygg
2019-03-05 13:42
Nu har du som medlem i föreningen chans att dra nytta av rabatter hos både Umeå Performance Center och XL-bygg. Läs mer om resp. erbjudande genom att klicka på deras namn. 
 
Sponsorer