GUIF samarbetar med Stadium och Adidas för materialinköp till vår verksamhet.

SORTIMENT

INKÖPSRUTINER
Du som GUIF-ledare kan registrera dig som användare och sköta beställningarna via weborder. Enkelt, smidigt och kortare leveranstid. Om ni inte använder webordern kan ni även åka till Stadium Avion för att göra beställningen på Teamsalesavdelningen.

Betalning av era beställda kläder går att göra på två sätt:

1) Det enklaste för er del är att ni betalar i kassan när ni hämtar kläderna. Glöm då inte att uppge Gimonäs Umeå IF och vilket lag du vill stödja med ditt köp!

2) Alternativ två är att Stadium fakturerar föreningen för era klädinköp. Detta görs endast för större beställningar till laget. Vid fakturering måste ni först få en rekvisition från kansliet. Den lämnas till Stadium vid beställningen och ni får ett kvitto/följesedel där rekvisitionsnumret skall vara angivet. Denna följesedel lämnas på kansliet för att fakturan skall bli betald.

Om ni ska beställa kläder till hela laget kan ni även hämta ut provkläder från Stadium, ni tar då kontakt med Stadium Teamsales för att få provstorlekar för de kläder ni har tänkt beställa. Kläderna ska komma från föreningens profil! Undantag kan göras för kompletteringar eller produkter som inte finns i vår färdiga profil. Stadium kommer inte att tillåta köp av kläder som tydligt frångår vår föreningsprofil utan godkännande från föreningen.

STÖD DIN FÖRENING

Glöm inte heller att stödja Gimonäs Umeå IF och ditt lag genom att registrera dig som medlem i Stadium och välja att stödja GUIF när du gör inköp på Stadium! Föreningen får 3 % bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

KLICKA HÄR FÖR MER INFO

TRYCK PÅ OVERALLER
Ni kan välja tryck antingen direkt i samband med weborder alt. lokalt tryckeri där vi rekommenderar Sportassistans. Riktlinjerna för tryck på overaller är följande:
Barn/ungdomslag: Initialer på höger byxben. Efternamn längst ner på ryggen
Seniorlag: Initialer på höger byxben. Initialer längst ner på magen till höger
Tränare/ledare barn/ungdomslag: Initialer på höger byxben. Efternamn alt. LEDARE längst ner på ryggen.
Tränare/ledare seniorlag: Initialer på höger byxben. Initialer längst ner på magen till höger.

KONTAKT STADIUM TEAMSALES

teamsales.umea@stadium.se

Kontakta GUIF:s kansli för övriga frågor kring inköp av kläder.