GUIF samarbetar med Stadium och Adidas för materialinköp till vår verksamhet.

NYA TEAMSALES

Vi har tillsammans med Stadium och Adidas tagit fram klädprofilen för säsongen 2020. Stadium utökar nu möjligheten för dig som medlem i GUIF så du kan handla direkt på stadium.se. På stadium.se/foreningar kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer.

Ni betalar direkt i webshoppen och får välja om ni önskar få produkterna skickade hem, till närmaste postombud eller hämta på Stadium Avion. Inom en vecka har du din beställning till valfritt leveransställe. Större lagbeställningar av kläder görs som tidigare genom er lagansvarige.

Vid eventuella frågor kring din order kontaktar du Stadium kundservice på 0771 – 499 499.

ANMÄLAN LAGBESTÄLLARE

KLICKA HÄR
Med nya Teamsales har varje lag en person som får användarbehörighet och kan beställa material via hemsidan. Fyll i era uppgifter på länken ovan om du ska vara ansvarig person i laget.

SORTIMENT

STÖD DIN FÖRENING

Glöm inte heller att stödja Gimonäs Umeå IF och ditt lag genom att registrera dig som medlem i Stadium och välja att stödja GUIF när du gör inköp på Stadium! Föreningen får 3 % bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

KLICKA HÄR FÖR MER INFO

TRYCK PÅ OVERALLER
Ni kan välja tryck antingen direkt i samband med weborder alt. lokalt tryckeri där vi rekommenderar Banana Print. Riktlinjerna för tryck på overaller är följande:
Barn/ungdomslag: Initialer på höger byxben. Efternamn längst ner på ryggen
Seniorlag: Initialer på höger byxben. Initialer längst ner på magen till höger
Tränare/ledare barn/ungdomslag: Initialer på höger byxben. Efternamn alt. LEDARE längst ner på ryggen.
Tränare/ledare seniorlag: Initialer på höger byxben. Initialer längst ner på magen till höger.
Kontakt med Banana Print:
090-2009292 alt 070-0988667 (Göran).
order@bananaprint.se alt info@bananaprint.se
Adressen är Riksvägen 2L.

BRODYR
För brodyr rekommenderar vi Nobla.
Kontakt med Nobla
090-206 63 35 (Micke)
tryckeriobrodyr@nobla.nu

KONTAKT STADIUM TEAMSALES

teamsales.umea@stadium.se

Kontakta GUIF:s kansli för övriga frågor kring inköp av kläder.