Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
GUIF Herrjunior Utveckling
GUIF Herrjunior Utveckling
 
Ingen organiserad fotbollsträning vecka 27
2022-07-03 16:16

Tack till alla er som deltog i vår sommaravslutning på Guifstugan. Det blev en mycket trevlig kväll och vissa grabbar fick verkligen blomstra med andra kunskaper än bara fotboll när Jukka körde musikquiz på bryggan och utöver detta bjöd på finsk punkrock :-)

 

Nästa vecka som börjar måndag 4/7 är vi helt lediga från fotbollsträningar. Ni som var på fotbollsavslutningen fick ju ett träningschema som ni kan följa under sommaren. För de som inte fick med sig detta schema så finns det utskrivet hemma hos Eva och Benjamin. Det går bra att hämta här (Nymfens väg 23), annars tar vi det med oss till träningarna som vi (Eva, Adde och Harris) kör vecka 28 innan vi reser till Göteborg. Vi kommer skicka ut kallelser till dessa träningar.


Skickar strax ut mer information inför Gothia tillsammans med en packlista. Dessa dokument hittar ni också i mappen dokument/Gothia 2022. Kolla in dessa dokument redan nu så ni hinner fixa det som eventuellt behöver ordnas innan avresan.

 

//Ledarna

Komihåg fotbollsavslutning på Guifstugan ikväll...
2022-06-30 10:40

Vi beställer pizza och köper in lite dricka till alla er som anmält er till kvällens avslutning. Eftersom det inte finns dricksvatten i stugan så rekommenderar vi att ni också tar med er en egen vattenflaska.

Det går fint att bada utanför stugan så ta med er badkläder och kanske lite myggmedel också :-)

 

Vi ses ikväll!

 

//Ledarna

Ingen träning ikväll!
2022-06-23 06:34

I kväll får ni köra egenträning. Vi har ställt in träningen på Ålidhem eftersom så många är borta.

 

Trevlig midsommar!

 

//Ledarna

OBS! Kvällens träning är flyttad till Campus samma tid!
2022-06-20 11:31

På grund av match på Ålidhem arena ikväll på vår träningstid har vi fixat en tid på Campus istället. Samma tid 20:00-21:00 samling 19:30.

 

Sprid gärna denna info till dina kompisar så alla ser att planen är ändrad.

 

//Ledarna

Gothia Cup - nu är grupperna lottade
2022-06-16 21:50

Nu är lottningen klar till Gothia. Det är totalt 175 lag fördelade på 42 grupper i Boys 16. Lagen kommer från 26 olika länder.och vi är i grupp 1. 
Förutom Guif är det ett norskt lag, Strømmen IF, ett isländskt lag, Breidablik 3 och ett svenskt lag IF Lödde 1.

Ladda gärna ner Gothia-appen i era telefoner.

 
Sponsorer