GUIF Herrjunior Utveckling

Information om Gothia Cup
2022-05-10 21:43

Här kommer lite uppdaterad information om Gothia Cup :-)

Igår betalade jag in spelaravgifterna samt alla extra beställningar av Gothia Cards till föräldrar samt hyra av madrass och specialkost för de som beställt detta. Totalt betalade jag in 93 250 kronor.

Jag kommer skicka mail till er med information om vad ni som gjort tilläggsbeställningar ska betala in till lagkassan.

Adde har fixat bokningen av tågbiljetter. Vi kommer åka nattåg den 16 juli klockan 19:40 från Umeå C. Vi har sovvagnar på tåget ner till Stockholm. Vi ankommer Stockholm 05:16 men får vara kvar på tåget till kl. 07. I Stockholm byter vi till ett tåg som avgår 10:28 från Stockholm C. Tåget ankommer till Göteborg klockan 13:35 (Tåg nr 10429).

Vi har bokat transfer från tågstationen till skolan vi ska bo på. Vi vet ännu inte vilken skola det blir utan det kommer vi få meddelande om ca 10 juni.

Tyvärr var alla tåg lördagen den 23/7 fullbokade så hemresan är därför bokad fredag kväll den 22/7 med nattåg som avgår från Göteborg klockan 19:29. Tåget ankommer Umeå C den 23/7 klockan 08:18. Det fanns tyvärr inga andra alternativ för hemresan under lördagen och vi antar att vi inte har några fler matcher efter fredagen.

Vi har sökt och blivit beviljade sponsring från Umeå Energi på 10 000 kronor för tågresan vilket var toppenbra! Resan kostar drygt 35 000 kronor. I det priset ligger även hemresorna för de som bokat tåget hem och som bekostas av spelarna själva. (Ni som köpt hemresa får mail om detta.)

Vi äter frukost, lunch och middag på skolan under hela veckan.

På söndagen (17/7) efter att vi installerat oss på skolan kommer vi ta oss ner till Heden med hela laget för att registrera och id-kontrollera alla spelare. Detta måste vara gjort före första matchen som vi sannolikt har under måndagen.

Måndag kväll är det invigning på Ullevi. Vi följs dit och där sitter vi tillsammans med er föräldrar som köpt Gothia Cards via laget.

Under vårt spelarmöte den 2 maj bestämde spelarna några regler som skulle gälla under Gothia. Exempelvis ska tiderna som ledarna bestämmer gällande när spelarna ska vara tillbaka på skolan på kvällarna följas. Den som inte passar tiderna kan få stå över en match. Alkohol och droger är det självklart nolltolerans mot (men det tror vi inte är något problem med våra killar).

Sedan kanske det viktigaste av allt, ingen lämnas ensam. Killarna får följas i grupper som har ansvar för varandra men ingen får någonsin lämnas ensam någonstans.

Mer information om cupen kommer så snart vi vet mer. Grupperna är ännu inte lottade.

Vi kommer inom kort gå ut med en förfrågan om att göra en gemensam beställning av vita matchstrumport och vita matchtröjor. Om kassan räcker köper vi in detta till killarna som sedan får behålla den vita tröjan som ett minne från cupen.

Ledare som kommer vara med på cupen och resan är:

Eva, Adde, Luka och Harris

Om ni har några frågor går det bra att höra av sig till någon av oss.

Gothia here we come!

Seriematch nu på onsdag 11/5 därför ingen träning...
2022-05-10 07:48

Hej,

igår kväll gick det felaktigt ut en kallelse till träning nu på onsdag. Det blev tyvärr en miss eftersom kallelsen går ut med automatik. Eftersom vi spelar seriematch nu på onsdag så har ny kallelse gått ut till de som är kallade till matchen. Fint om ni som inte är kallade till matchen ändå kommer och kollar på matchen.

SVARA SÅ FORT SOM MÖJLIGT PÅ KALLELSEN, när svarstiden löpt ut kommer vi kalla in de som står näst på tur.

//Ledarna

Onsdagens träning inställd pga. match
2022-05-03 22:30

Vi hade planerat att köra träning för de som inte var kallade till matchen mot Spöland Vännäs men eftersom det nu ikväll endast var fem anmälda till träningen så bestämde vi oss för att ställa in den.

Vi kör träning som vanligt på torsdag kl. 17:00-18:00 på Ålidhem.

//Ledarna

Goda nyheter på tränar- och träningsfronten!
2022-04-13 22:26

Tränarstaben är fulltalig :-)

Här kommer en fantastiskt trevlig nyhet!  Jukka Liakka har idag tackat ja till att komma tillbaka som tränare till HJ. Jukka och Malla kommer precis som förra året vara lagets huvudtränare tillsammans med assisterande Harris och Edgar. Detta kommer ge vårt lag fantastiska förutsättningar att fortsätta utvecklas ännu mer den kommande säsongen. Luka, Adde och Eva kommer självklart också fortsättningsvis finnas kvar och hjälpa till runt laget.

Snart börjar utomhusträningarna

Idag skottades Ålidhemsplanen så nu väntar vi bara på klartecken för att köra igång träningarna utomhus. Vi håller tummarna att påsksolen gör planen spelklar till slutet av nästa vecka. Vi har lagt in i kalendern att vi kör träning torsdag 21/4 på Ålidhem för de som inte är bortresta på påsklov.

Egenträning under påskledigheten

Vi uppmanar alla att köra minst ett fyspass själva under påskhelgen! Satsa på intervaller och fysövningar från det program vi kört på söndagarna på Nolia.

Viktigt att ni som inte svarat på Gothia-formuläret gör det snarast!

Det är fortfarande några som inte svarat på Gothia-formuläret.  Toppen om ni kan gå in och svara på detta snarast så vi får fortsätta planeringen och kan genomföra tågbokningen.

Vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

//Ledarna

Nytt försök med formuläret inför Gothia
2022-04-11 10:22

Hej igen,