GUIF Herrjunior
GUIF P06

Johan och Eva kör kvällens fyspass
2021-05-05 08:56

Godmorgon,

flera har uppmärksammat att vi missade att ändra i kallelsen till kvällens träning att det är Johan och Eva som kör fyspasset ikväll eftersom Mats är bortrest denna vecka.

För er som funderat så blir det alltså fyspass ikväll vanlig tid fast med Johan och Eva :-)

Vi ses!

Träningsmatch på söndag.
2021-04-30 19:27

På söndag spelar bi träningsmatch mot UIK F19.

Alla som varit på någon träning under denna vecka har fått en kallelse.

//Ledarna

Rasmus har fått nytt uppdrag i UFC och slutar som tränare i HJ
2021-04-25 21:24

Det har nu blivit klart att Rasmus inte kommer fortsätta som tränare i HJ. Han har fått ett nytt uppdrag i UFC och kommer därmed inte hinna med att vara tränare i Guif också. Men vi har tillsammans med kansliet jobbat fram en väldigt bra lösning. Från och med nästa vecka (med början imorgon) kommer utvecklingslagets ledare Mathias Malmin och Jukka  Liakka att hålla i träningarna för HJ på måndagar och onsdagar. Det innebär att vi kommer kunna fortsätta hålla den röda tråden från A-laget till HJ. Tisdagar kommer (Luka, Adde, Christer, Johan och Eva) att ansvara för träningen. Vi (Luka, Adde, Christer, Johan och Eva) kommer självklart också finnas med tillsammans med Mathias och Jukka på måndagar och onsdagar.

Om ni har några frågor kring detta är ni välkomna att höra av er till någon av oss ledare. Ni hittar våra mobilnummer under fliken kontakter.

Dagens träningsmatch inställd!
2021-04-24 08:28

Vi har nu på morgonen varit och kollat planen och ser att en tredjedel av planen inte är spelbar och att skaderisken därför är hög.

Vi har därför bestämt att dagens träning är inställd.

Vi försöker hitta en ny tid nästa helg för match istället.

Önskar er alla en trevlig helg!

//Ledarna

Förfrågan om lagbeställning av regnjackor...
2021-04-20 21:58

Hej,

Vi funderar på att göra en lagbeställning av adidas regnjacka med broderad Guif-logga och initialer. Guif-pris för regnjackan är 399 kr. Vi kommer skicka ut en kallelse via Sportadmin där ni som önskar kan lägga er beställning. Fyll i storlek (S, M, L eller XL) samt vilka initialer som ska tryckas i kommentaren när ni anmäler. Ni betalar jackan i samband med leverans.

Behöver ni köpa in något annat så kan ni själva göra detta på nedanstående länk där ni hittar Guif-kollektionen med Guif-priser:

GUIF Fotboll på stadium.se

//Eva