Träningstider säsongen 22/23
2022-08-31 10:03

Tjena laget!

Nu har vi fått våra träningstider för säsongen 22/23. Om inget ändras är det dessa tider och hallar som gäller.

Måndagar

20.30-22.00

Sjöfruhallen

Samlingstid 20.15

Onsdagar

21.00-ca 22.20

Sjöfruhallen

Samlingstid 20.45

Dessa tider börjar gälla från och med måndagen den 19/9.

Matcher

Vi börjar med en träningsmatch, söndagen den 18/9. Vi jobbar med att få till någon fler träningsmatch, återkommer inom kort om det.

Vår första seriematch spelas lördagen den 1/10, om inga ändringar uppstår.

All information om träningar och de första matcherna ligger nu på lagets hemsida men även i SportAdmin.

Appar, webbsidor och kläder
2022-08-26 18:32

SportAdmin medlemsapp

Här skickas kallelser till matcher och träningar ut. Även andra förfrågningar gällande laget kommer i denna app. SportAdmin är kopplat till era mailadresser vilket gör att kallelser även skickas till era mailadresser.

Supertext

Här skickas information ut med kort varsel. Kan exempelvis vara inställda träningar, flyttade samlingstider mm. Supertext är kopplat till era mobilnummer.

GUIF:s hemsida

Här finns all information om föreningen och alla lag som tillhör föreningen. Tryck på respektive idrott och leta sedan reda på vårt lag. Guif damlag innebandy. Här finns all viktig information om vårt lag.

Exempelvis i kalendern ligger alla träningar och alla matcher under säsongen. Kom ihåg att synka kalendern med er mobil, för att lättare komma ihåg träningar och matcher.

Även alla kontaktuppgifter till oss ledare finns under truppen.

Gimonäs Umeå IF (gimonasuif.se)

Kläder

INKÖP TILL ENSKILD MEDLEM

På stadium.se/foreningar kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer.

Ni betalar direkt i webshoppen och får välja om ni önskar få produkterna skickade hem, till närmaste postombud eller hämta på Stadium Avion. Inom en vecka har du din beställning till valfritt leveransställe.

Om ni hellre köper shorts och strumpor på annan butik är det dessa kläder som gäller för oss.

Shorts Adidas Parma, svarta enkla shorts från Adidas, finns i de flesta sportaffärerna.

Strumpor Adidas Milano 16, vanliga enkla strumpor från Adidas, finns i de flesta sportaffärerna. Införskaffa er både svarta och vita strumpor.

Avgifter säsongen 22/23
2022-08-25 17:50

Tjena laget!

Här kommer lite info gällande denna säsongs avgifter.

Eftersom vi denna säsong kommer spela i

utvecklingsserie A blir det vanliga ungdomsavgifter för oss.

Vi är alltså inte ett självförsörjande lag längre, utan går in under Guifs organisation igen.

Dessa avgifter kommer gälla för oss:

Medlemsavgift: 150kr, betalas till Guif i samband när man registreras som medlem i föreningen.

Terminsavgift: 800kr per termin, totalt 1600kr för ett år.
800kr betalas på hösten och 800kr på våren. Inbetalningskort skickas ut digitalt via Guif.

Lagavgift: en summa som betalas direkt till laget. Vi återkommer när vi bestämt mer om lagavgiften.

Säsongen 22/23
2022-08-07 21:17

Nu drar vi igång med säsongen 22/23👍

Hoppas ni är taggade och redo för ännu en säsong med oss i Guif.
Vi mjukstartar med 1 träning/ vecka nu i början av augusti för att sedan utöka till 2 träningar/ vecka.

Vi får reda på ordinarie tider och dagar i slutet på augusti/ början på september. Fram till dess kommer vi köra vecka för vecka, så håll koll på kallelserna ni får.

Som ni vet är vi i behov av fler spelare, så har ni någon som är intresserad att hänga på är det bara att kontakta mig.

Vi ses på onsdag, välkomna!

Coach

Vi måste göra om beställningen på klubborna :(
2021-10-18 16:59

Svara på denna länk ikväll!!

Under övrigt kan ni skriva om det är ett annat blad ni egentligen vill ha t.ex.
Q1, Hawk och Raven glöm inte skriva in om det är Left eller Right blad ni önskar.

Vi kan inte lova att vi kan byta blad men vi ska försöka.

Färger får ni önska men det är inget som vi kan lova.

Endast Endurens plast på bladen och typerna Q1, Hawk och Raven