SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Kontakt

Kontaktuppgifter till GUIF

Policy

Här kan du läsa GUIF:s policy

Ledarportalen

Samlad information för dig som är ledare

Nyheter

Erbjudande från Nordic Wellness
2023-08-28 11:00

GUIF och Nordic Wellness förlänger sitt samarbete vilket gör att spelare och ledare får köpa träningskort för 2395 kr/år. Se mer information via bifogad fil. 

För att nyttja erbjudandet, gör så här:
1. Fyll i era uppgifter via länken: https://forms.gle/Ctj7ZJ5tomnJ75RZ9 
2. Invänta mejl från Sara Höglund på kansliet att ditt medlemskap är aktiverat. 
3. Gå till reception på träningsanläggningen. 100kr/199kr tillkommer för
medlemskort eller armband hos Nordic Wellness om sådant saknas.
4. Börja träna och skippa inte leg-day!

 

Åldersgräns för medlemskap på Nordic Wellness är 11 år. Ungdomar under 13 år tränar i sällskap av en vuxen. Är du under 18 år behöver målsman vara på plats vid tecknande av medlemskap.

Förändringar på kansliet - en hälsning från Silje!
2023-08-15 11:08
Silje Kotte och Sara Höglund

Hej alla GUIF:are! 

 

Tiden går fort när man har roligt och nu har det faktiskt gått ett helt år sedan jag började min anställning på GUIF. Strax kommer Per tillbaka från sin föräldraledighet och mitt vikariat tar slut. Hur gärna jag än hade velat stanna på GUIF så finns inte den möjligheten och jag jobbar därför just nu mina sista dagar för föreningen.


Det har varit många vändor fram och tillbaka om vad jag vill göra till hösten. Efter 4,5 år i Umeå, lite för mycket hemlängtan och ett väldigt lockande jobberbjudande senare är det nu bestämt att jag tar mitt pick och pack och flyttar hem till Eskilstuna. Redan på fredag går flyttlasset och på måndag påbörjar jag min nya tjänst på RF-SISU Sörmland som idrottskonsulent med särskilt ansvar för idrottslig närvaro i idrottssvaga bostadsområden.

 

Trots att jag bara varit ett år hos GUIF så kommer det vara svårt att släppa taget. Jag är ju liksom en GUIF:are nu. Det tar nog ett tag för mig att smälta allt. Året har verkligen varit en berg-och dalbana där jag ibland undrat vad jag gett mig in på. Men framför allt har jag haft väldigt roligt och lärt mig mycket.

 

Alla tuffa dagar där det känts som jag har jobbat motvind har varit värt det när jag har fått se hundratals barn och ungdomar gå hem från en GUIF-sammankomst med ett leende på läpparna. Den här föreningen består av så mycket bra personer och det lyxigt att jag fått lära känna en hel del av er.  GUIF är ett praktexempel på ”ingen kan göra allt men alla kan göra något” och det är häftigt att jag fått uppleva det från första parkett.


Stort tack för det här året! Tack för alla samtal, diskussioner, skratt, ert tålamod och förtroende. Fortsätt orka när det känns extra tungt, för jag vet att ni gör en otrolig skillnad för alla de barn och ungdomar som finns i föreningen.

 

Jag vill passa på att presentera Sara Höglund som är ett nytt tillskott till kansliet. Sara har sedan i våras arbetat några timmar i veckan på kansliet och flera av er har säkert träffat på eller mottagit ett mejl från henne. Sara har varit en klippa som hjälpt mig och Jonas med administrativa uppgifter som vi själva inte har hunnit med. Sara finns nu på GUIF-kansliet 20 timmar i veckan och det är vi väldigt glad för!

 

Önskar er alla stort lycka till i framtiden!

Silje Kotte

Information om ökade deltagaravgifter
2023-08-01 12:00

Året 2022 resulterade i ett stort underskott för föreningen vilket innebär att styrelsen har beslutat att höja deltagaravgiften för att undvika att det händer igen. Bakgrunden till det stora underskottet består av flera faktorer men sammanfattningsvis så har kostnaden för resor, licenser och material ökat avsevärt jämfört med tidigare år. Dessutom har föreningen även tappat en del av sponsorintäkterna.

 

I och med den ökade kostnadsbilden så har styrelsen beslutat att vi inte har något annat val än att höja deltagaravgiften med 200 kr/termin med omedelbar verkan för att undvika ett ytterligare stort underskott 2023. Detta gäller från och med nu:
*Deltagare från 8 år t.o.m. juniorlag betalar en deltagaravgift/terminsavgift på 1000 kr vid två tillfällen/år, totalt 2000 kr/år. I avgiften ingår fotboll, innebandy, handboll och futsal.

 

OBS: Det finns möjlighet att söka bidrag om det föreligger betalningssvårigheter via GUIF:s stödfond. Mer information finns via den här länken: https://www.gimonasuif.se/sida/?ID=138121

 

Mvh Styrelsen

2023-06-21 16:16
GUIF är en av 12 föreningar i hela Sverige som deltar i Street 2023, som är en satsning av Svenska Fotbollsförbundet för att engagera fler till streetfotboll.
 
Under hela sommarlovet, tre kvällar i veckan kommer vi att hålla i öppna träningar och tävlingar på Ålidhem där alla är välkomna, oavsett ålder, kön eller föreningstillhörighet. Du behöver dessutom inte vara medlem i någon förening för att kunna delta.
 
Det krävs ingen föranmälan och är helt gratis. Det enda kravet vi har är att man beter sig schysst och lyssnar på våra ledare Omar & Noah som kommer vara på plats.
 
Streetfotbollen startar redan nu på fredag 23/6 kl: 20:00 - 21:30 på den lilla streetfotbollsplanen som ligger vid Ålidhems konstgräsplan. Så ni som inte är i väg på midsommarfirande är varmt välkommen att spendera fredagskvällen med oss.
 
Streetfotbollen kommer därefter att fortsätta enligt följande schema hela vägen fram till i mitten av augusti.
Onsdagar, 20:00 - 21:30.
Fredagar, 20:00 - 21:30.
Söndagar 20:00 - 21:30.
Samtliga pass håller till på streetfotbollsplanen på Ålidhem.
 
För mer information, gå in och följ vår instagram, @guif.streetfotboll för mer aktuell info.
Välkommen till handbollsskola 14-17 augusti
2023-06-20 16:00
Välkommen till GUIF:s handbollsskola sista sommarlovsveckan!
 
DATUM
14-17 augusti
 
ANLÄGGNING
Sjöfruhallen/Sjöfruplan
Ta med kläder/utrustning för både inomhus och utomhus. Första dagen samlas alla inomhus 10.00.
 
MÅLGRUPP
Handbollsskolan riktar sig till barn födda 2011-2015

 

PROGRAM
10.00 samling - träning/lek/spel
11.30 lunch - ta med egen matlåda, ej tillgång till micro
12.30 träning/lek/spel
14.00 slut
 
PRIS
Kostnad per barn är 650 kr. I detta ingår ett deltagarpaket bestående av t-shirt, ryggsäck och vattenflaska. Betalningsavisering skickas via epost i början av augusti och ska vara betald innan handbollsskolan. 
 
ANMÄLAN
Först till kvarn, dock senast  juli. Om ni är intresserade att göra en sen anmälan, kontakta Jonas enligt nedan. 
 
LEDARE

Som ledare får du en riktigt spännande och fartfylld vecka tillsammans med spelarna och övriga ledare. Vi har vuxna mentorer på plats under handbollsskolan som stöttar er om ni behöver hjälp. 


Ersättningen för att vara ledare på fotbollsskolan är 1700 kr samt ett ledarpaket bestående av t-shirt, shorts och en tröja. 

 

Ansök om att vara ledare på handbollsskolan genom att mejla Jonas Vesterlund, se mejl nedan.

I ansökan berättar du om vem du är, din bakgrund inom handboll och varför du är intresserad att vara ledare. 

 
FRÅGOR
Jonas Vesterlund
070-2210883
jonas.vesterlund@gimonasuif.se
Facebook
 
Sponsorer