Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Kontakt

Kontaktuppgifter till GUIF

Policy

Här kan du läsa GUIF:s policy

Ledarportalen

Samlad information för dig som är ledare

Nyheter

Borttappade kläder från fotbollsskolan
2022-06-27 09:01

Från imorgon kan ni hämta borttappade kläder från fotbollsskolan på kansliet på IKSU Sport. Kontakta oss gärna innan så ni vet vi är på plats. Kläder som inte hämtats ut under veckan bortskänkes. 

Välkommen till handbollsskola 15-18 augusti
2022-06-20 20:08
Välkommen till GUIF:s handbollsskola sista sommarlovsveckan!
 
DATUM
15-18 augusti
 
ANLÄGGNING
Sjöfruhallen/Sjöfruplan
Ta med kläder/utrustning för både inomhus och utomhus. Första dagen samlas alla inomhus 10.00.
 
MÅLGRUPP
Handbollsskolan riktar sig till barn födda 2010-2014
 
GRUPPINDELNING

Kommer senare

 

PROGRAM
10.00 samling - träning/lek/spel
11.30 lunch - ta med egen matlåda, ej tillgång till micro
12.30 träning/lek/spel
14.00 slut
 
PRIS
Kostnad per barn är 650 kr. I detta ingår ett deltagarpaket bestående av t-shirt, gympapåse och vattenflaska. Betalningsavisering skickas via epost och ska vara betald innan handbollsskolan. 
 
ANMÄLAN
Först till kvarn, dock senast 3 juli.
 
LEDARE

Vi söker ledare till handbollsskolan! Som ledare får du en riktigt spännande och fartfylld vecka tillsammans med spelarna och övriga ledare. Vi har vuxna mentorer på plats under handbollsskolan som stöttar er om ni behöver hjälp. 


Ersättningen för att vara ledare på fotbollsskolan är 1700 kr samt ett ledarpaket bestående av t-shirt, shorts och en tröja. 

 

Ansök om att vara ledare på handbollsskolan genom att mejla Per Beijar, se mejl nedan. I ansökan berättar du om vem du är, din bakgrund inom handboll och varför du är intresserad att vara ledare. 

 
FRÅGOR
Jonas Vesterlund
070-2210883
jonas.vesterlund@gimonasuif.se
alt.
Per Beijar
090-17 08 77
070-3975839
per.beijar@gimonasuif.se
Storsatsning på stugan - öppet hela sommarlovet!
2022-06-17 12:52

Nu gör vi en ordentlig satsning på GUIF-stugan och kommer ha öppet alla vardagar under sommalovet! GUIF har anställt två unga projektledare, Nora Bergknut och Mikio Toyama, som tillsammans med våra feriearbetare kommer jobba vid stugan under sommaren. 

 

Både Nora och Mikio är 19 år och tog studenten i onsdags. Nora spelar fotboll och innebandy i GUIF medan Mikio är fostrad i GUIF men spelar numera fotboll för Umeå FC akademi. 

 

Berätta, varför ska man besöka stugan i sommar?

Nora: I stugan kommer det finnas massor av roliga aktiviteter som t.ex kubb, dart, fotbollstennis och olika typer av tävlingar. Vi kommer även starta upp ett instagramkonto (guifstugan) för stugan där man kan se vilka aktivitet som sker.

Mikio: I stugan finns också en cafeteria med bl.a. glass, fika, läsk och godis. Kom förbi och häng med oss!

 

Öppettider 20 juni - 19 augusti: 9.30 - 16.00

Denna helg, 18-19 juni, är sista helgen vi har helgöppet kl. 10.30-14.00 på stugan.

 

Följ oss på Facebook och vårt Instagramkonto "guifstugan" som startas nästa vecka för nyheter!

Välkommen till fotbollsskolan 20-23 juni
2022-06-13 13:37

Välkomna till några av sommarens roligaste dagar då GUIF arrangerar fotbollsskola!

 

PROGRAM
10.00 samling - träning/lek/spel
11.30 lunch - ta med egen lunch, micro finns ej. 
12.30 träning/lek/spel
14.00 slut

 

ANLÄGGNINGAR

 

F2009-2010 Innertavle
F2011 Sjöfru
F2012 Ålidhem
F2013 Ålidhem
F2014 Carlshöjd - Myren
F2015 Carlshöjd - Myren
P09 Innertavle
P2010 Innertavle
P2011 Sjöfru
P2012 Ålidhem
P2013 Ålidhem
P2014 Carlshöjd - Myren
P2015
Carlshöjd - konstgräs

 

Kostnad per barn är 750 kr exkl. administrationsavgift. I detta ingår ett deltagarpaket bestående av fotboll, t-shirt och vattenflaska samt en hemlig present från GUIF-butiken. Avisering skickas via e-post och ska vara betald innan fotbollsskolan. 

 

Vi som arrangör tar inte ansvar för barnens resa till och från fotbollsskolan.

 

ANMÄLAN
Anmälan är öppen så länge det finns lediga platser, dock senast 8 maj. Först till kvarn! 

Klicka här!

 

LEDARE
Unga ledare från GUIF:s verksamhet som inför fotbollsskolan genomgår utbildning inom ledarskap i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

 

ANSÖKAN LEDARE

Vi söker ledare till fotbollsskolan! Som ledare för fotbollsskolan får du utbildning samt en riktigt spännande och fartfylld vecka tillsammans med spelarna och övriga ledare. Vi har vuxna mentorer på plats under fotbollsskolan som stöttar er om ni behöver hjälp. 

 

Utöver fotbollsskolan 20-23 juni ingår även en obligatorisk utbildning samt planeringsdag 17 juni. Mer information och kallelse till den skickas senare till de som får jobb. 

 
Ersättningen för att vara ledare på fotbollsskolan är 1700 kr samt ett ledarpaket bestående av t-shirt, shorts och en tröja. 

 

Fyll i din ansökan via länken senast 8 maj. Ni får svar senast 15 maj via mejl om ni får jobb. 

Klicka här! 

 

FRÅGOR

Per Beijar
070-3975839
per.beijar@gimonasuif.se

 

Jonas Vesterlund
070-221 08 83
jonas.vesterlund@gimonasuif.se

Välkommen till kansliet, Silje!
2022-06-10 10:21

GUIF har precis rekryterat Silje Kotte som idrottskonsulent till kansliet. Silje kommer arbeta som vikarie från 1 september då Per går på föräldraledighet. Silje har precis avslutat Idrottvetenskapliga programmet vid Umeå universitet och kommer till hösten ta ansvar för fotboll, futsal och klasslagen medan Jonas tar över Pers ansvarsområden handboll och innebandy. 

 

Hej Silje och välkommen till kansliet!

 

Kan du berätta lite om dig själv och hur hamnade du i GUIF?

 

Jag är 26 år gammal är född och uppvuxen i Eskilstuna. För drygt tre år sedan flyttade jag upp till Umeå för studier. Jag har alltid varit väldigt hemmakär så att flytta  70 mil norrut var ett stort steg men utbildningen lockade tillräckligt. Idrott har alltid varit en stor del av mitt liv men tyvärr tog den egna idrottsliga karriären ett tvärt stopp efter gymnasiet. Livet har sedan dess fortsatt kretsa kring idrott men på lite andra sätt och drömmen har alltid varit att arbeta med idrott. Att stanna kvar i Umeå efter studierna var ett lätt val. Jag har förälskat mig i staden och med en sambo som är från Kiruna så är det perfekt att bo i en stad mittemellan våra familjer. Tursamt nog behövdes en vikare för Per i höst och jag nappade direkt. 

 

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

 

Massa människomöten, utmaningar, samarbeten och idrott såklart. Jag tycker om utveckling och förväntar mig att under kommande år se utveckling på flera olika plan. Framförallt hos mig själv men också i GUIF som föreningen och hos de människor som verkar i den.  

 

Hur känns det att börja jobba hos GUIF?

 

Nervöst men väldigt spännande. Det känns riktigt roligt att få jobba med idrott och i en roll där jag tror jag kommer trivas i en så pass stor och väletablerad förening som GUIF. Jag vet att jag kommer ha väldigt kunniga personer runtomkring mig vilket känns väldigt tryggt. Det är sällan man längtar till hösten innan sommaren ens har börjat men det gör faktiskt jag. 

 

 

Facebook
 
Sponsorer