SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Kontakt

Kontaktuppgifter till GUIF

Policy

Här kan du läsa GUIF:s policy

Ledarportalen

Samlad information för dig som är ledare

Nyheter

INBJUDAN TILL KLASSLAG 2017
2024-04-12 14:46

Barn födda 2017 bjuds nu in till idrottsföreningen GUIF:s klasslag där barnen under ett år får allsidig fysisk träning samt prova idrotterna som vi har i GUIF: fotboll, futsal, handboll och innebandy. 

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL 

Varje klass/skola bildar ett lag där ALLA får vara med. Pojkar och flickor tränar och spelar tillsammans i samma lag. Laget tränar en timme/vecka från maj 2024 till april 2025. Under perioden maj-september tränar vi fotboll. Under inomhussäsongen oktober-mars, tränar lagen handboll, innebandy och futsal. Träningen präglas av lek och allsidig rörelse. Vi spelar matcher i sammandragsform mot GUIF:s andra klasslag i alla idrotter vi testar på. 

 

MÅLGRUPP

Inbjudan riktar sig till barn födda 2017 som bor på något av dessa områden: Carlslid, Carlshem, Carlshöjd, Gimonäs, Innertavle, Sofiehem, Tavleliden, Tomtebo, Yttertavle, Ålidhem och Ålidhöjd. Barn som går i skola i någon annan stadsdel men som bor på området placeras in i det klasslag där barnet bor. 

 

PRIS

900 kr (omfattar medlemsavgift på 150 kr 2024 och 150 kr 2025, deltagaravgift 600 kr).
I avgiften ingår en tränings t-shirt som delas ut i början av klasslagsåret.

 

FÖRÄLDRAR/MÅLSMÄN

Vi behöver er hjälp som ledare! Ni får utbildning och träningsplanering från föreningen samtidigt som ni får stor gemenskap och möjligheten att följa ert barn i idrottandet. För att vara ledare behöver du ingen tidigare erfarenhet eller kunskap.

 

ANMÄLAN

Anmäl er via GUIF:s hemsida www.gimonasuif.se och klicka på “Registrera dig i GUIF”
Kryssa i det klasslag ert barn ska delta i. Om ni är intresserade att hjälpa till som ledare, gör en separat anmälan för dig själv. Vi tar emot anmälningar senare men uppskattar om ni anmäler så snart som möjligt för att underlätta vår planering med bildande av nya lag och rekrytering av ledare. 

 

FRÅGOR

Jonas Vesterlund

Idrottskonsulent barn & ungdom 

070-221 08 83
jonas.vesterlund@gimonasuif.se

Årsmöte
2024-03-18 14:37

GUIF:s styrelse hälsar välkommen till årsmöte måndag 15 april kl. 18.30. Årsmötet genomförs i föreläsningslokalen Luxemburg på IKSU Sport. 

 

På årsmötet pratar och bestämmer vi bland annat följande:

- Verksamhetsåret 2023. Vad har föreningen gjort för aktiviteter under 2023 och vad blev det ekonomiska resultatet?

- Verksamhetsplan 2024. Vilka planer har föreningen för året och hur ser budget ut?

- Vilka ska arbeta i styrelsen 2024? Många viktiga beslut för föreningen tas i styrelsen.

 

Inför årsmötet saknar valberedningen förslag på personer för flera viktiga roller: revisorer och valberedning. Kontakta Per Beijar på kansliet om du är intresserad eller har förslag på någon i din omgivning som ska tillfrågas. 

 

Om du är intresserad att veta mer om och påverka föreningen i framtiden är årsmötet ett perfekt tillfälle för dig. Alla medlemmar som betalat medlemsavgift och är född 2009 eller tidigare har rösträtt på årsmötet. Övriga medlemmar får komma med förslag men får inte rösta.  

 

ÅRSMÖTESHANDLINGAR

KLICKA HÄR

 

MOTIONER

KLICKA HÄR

 

REVISIONSBERÄTTELSE

KLICKA HÄR

 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen

Tjäna pengar till laget och föreningen genom JOYNA
2024-03-11 10:00

GUIF har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?
Klicka på länken för att se en kort informationsfilm. https://www.youtube.com/watch?v=5wttJ42rbvY  

 

För dig som förälder
Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

  • Registrera ditt barns webbshop.
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

Lagen har egna webbshopar som de säljer numera via sina egna kanaler. Om du är utomstående och vill stötta hela GUIF kan du köpa prenumeration via denna länk: https://l.folkspel.se/EW9VBb?s=d7a93dad-1ce1-ee11-913c-005056809a6f 

 

För mitt lag
För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen.

 

För min förening
Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

 

FAQ
Mer information på https://www.folkspel.se/borja-salja/joyna/?utm_source=salj&utm_medium=mail&utm_campaign=lansering-lag&utm_content=joyna 

 

Detta är JOYNA

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel
Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.

Eva Moe - årets eldsjäl
2024-03-07 09:18
Fritidsnämnden har utsett vår egen Eva Moe till årets eldsjäl i Umeå kommun. Igår fick hon tillsammans med andra stipendiater ta emot priset i samband med Björklövens bottennapp mot AIK.
 
Motiveringen: Eva har under lång tid varit en drivande kraft i föreningens verksamhet. Hon är engagerad som tränare, styrelseledamot och ordförande i fotbollskommittén. Hon brinner för att fler ska engagera sig i föreningslivet och har under fjolåret startat upp en populär hundsektion som lockat många nya medlemmar i alla åldrar till föreningen.
 
Erbjudande från Nordic Wellness
2024-03-01 11:00

GUIF och Nordic Wellness förlänger sitt samarbete vilket gör att spelare och ledare får köpa träningskort för 2395 kr/år. Se mer information via bifogad fil. 

För att nyttja erbjudandet, gör så här:
1. Fyll i era uppgifter via länken: https://forms.gle/Ctj7ZJ5tomnJ75RZ9 
2. Invänta mejl från kansliet att ditt medlemskap är aktiverat. 
3. Gå till reception på träningsanläggningen. 100kr/199kr tillkommer för
medlemskort eller armband hos Nordic Wellness om sådant saknas.
4. Börja träna!

Handläggningstiden kan variera mellan 2-4 veckor beroende på beställningsprocessen med Nordic Wellness så planera i god tid. 

 

Åldersgräns för medlemskap på Nordic Wellness är 11 år. Ungdomar under 13 år tränar i sällskap av en vuxen. Är du under 18 år behöver målsman vara på plats vid tecknande av medlemskap.

Facebook
 
Sponsorer