Kontaktuppgifter till GUIF

Policy

Här kan du läsa GUIF:s policy

Ledarportalen

Samlad information för dig som är ledare

Tjäna pengar till laget och föreningen genom JOYNA
2024-01-26 10:00

GUIF har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

Vad är JOYNA och hur säljs det?
Klicka på länken för att se en kort informationsfilm. https://www.youtube.com/watch?v=5wttJ42rbvY

För dig som förälder
Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

• Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer senare).
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

För mitt lag
För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.

Vi återkommer senare med mer detaljer.

För min förening
Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

FAQ
Mer information på https://www.folkspel.se/borja-salja/joyna/?utm_source=salj&utm_medium=mail&utm_campaign=lansering-lag&utm_content=joyna

Detta är JOYNA

• Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel
Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.

Nominera årets ledare 2023
2024-01-17 14:41
Föreningen har över 350 ledare som gör fantastiska insatser och möjliggör att vi kan bedriva den fina verksamheten vi har i GUIF. Därför har vi sedan 2018 instiftat priset "årets ledare" som går till en person som under föregående år gjort stora insatser för föreningen. Det kan vara såväl aktivitetsledare (ex. tränare i ett lag) som organisationsledare (ex. lagledare).

Juryn består av GUIF:s styrelse. Sista nomineringsdag är 31 januari. Vinnaren får pris i samband med årsmötet i april.

Klicka här för att nominera: https://forms.gle/kxtHSQzZJRgXoznb6
2023-11-24 13:58

GUIF har sorg
2023-11-17 11:47
GUIF-dagen 2022. Från vänster: Alf Forsberg, Anders Frohm, Agneta Möller och Roberth Lundmark.

Agneta Möller, GUIF:s första ordförande, har nyligen avlidit efter en tids sjukdom. Agneta blev 67 år.

Agneta var en av de drivande krafterna när GUIF bildades 2002 och är utan tvekan en av de viktigaste och mest betydelsefulla personerna i föreningens historia. Hon var GUIF:s första ordförande och gjorde tillsammans med sin man Anders mycket av föreningens administrativa arbete ideellt under flera år.

I samband med GUIF-dagen 2022 valdes Agneta till hedersmedlem i GUIF. Agneta var en varm och lojal person med väldigt stort hjärta för sin omgivning. Det är med stor sorg vi mottagit beskedet att Agneta avlidit. Våra tankar går till Agnetas anhöriga: Anders, barnen Mattias och Elin samt släkt och vänner.

Erbjudande från Nordic Wellness
2023-11-01 11:00

GUIF och Nordic Wellness förlänger sitt samarbete vilket gör att spelare och ledare får köpa träningskort för 2395 kr/år. Se mer information via bifogad fil.

För att nyttja erbjudandet, gör så här:
1. Fyll i era uppgifter via länken: https://forms.gle/Ctj7ZJ5tomnJ75RZ9
2. Invänta mejl från kansliet att ditt medlemskap är aktiverat.
3. Gå till reception på träningsanläggningen. 100kr/199kr tillkommer för
medlemskort eller armband hos Nordic Wellness om sådant saknas.
4. Börja träna!

Handläggningstiden kan variera mellan 2-4 veckor beroende på beställningsprocessen med Nordic Wellness så planera i god tid.

Åldersgräns för medlemskap på Nordic Wellness är 11 år. Ungdomar under 13 år tränar i sällskap av en vuxen. Är du under 18 år behöver målsman vara på plats vid tecknande av medlemskap.