Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Kontakt

Kontaktuppgifter till GUIF

Policy

Här kan du läsa GUIF:s policy

Ledarportalen

Samlad information för dig som är ledare

Nyheter

GUIF-Stugans café stänger för säsongen
2022-10-03 14:09

På grund av sviktande besökarantal under helgerna så har GUIF beslutat att stänga GUIF-stugans caféverksamhet från och med idag (3/10-2022) fram till våren 2023. Det innebär att ni lag som blivit tilldelade caféansvar under hösten kan bortse från det. 

 

OBS:

Våra medlemmar kan fortfarande boka och låna stugan kostnadsfritt till diverse aktiviteter såsom, teambuilding, ledarmöten eller träffar. Kanske finns det någon lag som vill dra in lite extra pengar till lagkassan genom att exempelvis arrangera loppis eller sälja hamburgare/korv till skidåkarna runt Nydalasjön i vinter? 

 

Hör av er till Jonas eller Silje på kansliet om ni önskar att låna stugan.

Förändringar på kansliet - välkommen Silje!
2022-10-01 08:40

Förändringens vindar blåser på kansliet! Silje Kotte började sitt vikariat som idrottskonsulent 1 september och har de senaste veckorna synts på fotbollsplaner och i mötesrum där hon redan träffat många av våra ledare inom klasslagen och fotbollen. 

 

Jonas Vesterlund kommer under närmsta året ersätta Per Beijar som i sin tur kommer vara föräldraledig till augusti 2023. 

 

Här kan ni läsa mer om Silje 

 
Kontaktuppgifter och ansvarsområden:
 
Jonas Vesterlund

Idrottskonsulent, jonas.vesterlund@gimonasuif.se, 070-221 08 83

Kanslichef, verksamhetsansvarig handboll och innebandy, SportAdmin

 

Silje Kotte - vikariat 1/9 2022 - 31/8 2023
Idrottskonsulent barn och ungdom, silje.kotte@gimonasuif.se, 073-992 87 26
Verksamhetsansvarig fotboll och futsal, klasslag, träningsprogram, värdegrund

 
Mathias Malmin
mathias.malmin@gimonasuif.se, 073-048 08 21, 090-690 48 55
Ekonomi (inkl. domarkvitton), material, nycklar/taggar, lokal- och planunderhåll, Cafeteria Sjöfruhallen
Nya öppettider för GUIF-stugan
2022-08-26 08:28

Efter ett fullspäckat sommarlov återgår vi nu till att ha GUIF-stugan öppet på lördagar och söndagar med start redan i helgen. Vi har justerat tiderna och har öppet för besökare kl.12-15. Varmt välkommen att ta en fika och njuta av den fina miljön!

 

Vid stugan finns dels en cafeteria och även möjlighet till en hel del aktiviteter. Det som finns idag är: sällskapsspel, kubb, dart, badminton, fotbollstennis, rebounder, Stiga fotbollsspel och gaga-boll.  

 

Och glöm inte, som medlem i GUIF kan du låna stugan gratis. Förslagsvis kan ni arrangera teambuilding för laget, kalas eller en trevlig kväll med vänner!

 

Här ligger stugan!

 

Mer information om stugan finns via länken: https://www.gimonasuif.se/sida/?ID=372189 

Avtal med XXL och Select från 2023
2022-08-09 11:55

GUIF har skrivit avtal med XXL och Select gällande kläder och material. Avtalet gäller från 1 januari 2023 till 31 december 2026. Detta innebär att vi efter ett långvarigt samarbete med Adidas och Stadium lämnar för nya aktörer vid årsskiftet. Vi vill passa på att tacka Adidas och Stadium för gott samarbete under dessa år!

 

Alf Forsberg, ordförande GUIF, kommenterar avtalet:

Vi ser fram emot att börja samarbeta med XXL och Select! Vi blir den första föreningen som har Team Sales-avtal med XXL i Umeå vilket blir spännande. Select har en imponerande bredd av produkter med kläder av hög kvalité samt ett stort utbud av ex. fotbollar, handboll och annan utrustning vi köper in till vår verksamhet. Därför känns det väldigt roligt att ha skrivit avtal med dessa aktörer och det ska bli spännande år framöver tillsammans.

 

Anders Grähs, Select: 

Vi är väldigt glada och stolta över vårt nya samarbete med Gimonäs Umeå IF. Klubben har en imponerande bredd på idrotter och är en av norra Sveriges största föreningar. Vi ser fram emot ett långvarigt samarbete där Select förser föreningen med de produkter som behövs för att utveckla sin verksamhet. 

 

Andreas Eriksson, XXL Team Sales:

Från första stund gick vi igång på föreningens professionella organisation, bredd och framåtanda. Vi ser Gimonäs Umeå IF som en fantastisk referensförening i Norrland, som kommer synas ihop med oss både regionalt och nationellt. Det ska bli väldigt roligt att få dra igång samarbetet from 1 januari 2023.

 

För frågor, kontakta Per på kansliet. Mer information kommer under hösten. 

Välkommen till handbollsskola 15-18 augusti
2022-08-07 20:08
Välkommen till GUIF:s handbollsskola sista sommarlovsveckan!
 
DATUM
15-18 augusti
 
ANLÄGGNING
Sjöfruhallen/Sjöfruplan
Ta med kläder/utrustning för både inomhus och utomhus. Första dagen samlas alla inomhus 10.00.
 
MÅLGRUPP
Handbollsskolan riktar sig till barn födda 2010-2014

 

PROGRAM
10.00 samling - träning/lek/spel
11.30 lunch - ta med egen matlåda, ej tillgång till micro
12.30 träning/lek/spel
14.00 slut
 
PRIS
Kostnad per barn är 650 kr. I detta ingår ett deltagarpaket bestående av t-shirt, gympapåse och vattenflaska. Betalningsavisering skickas via epost och ska vara betald innan handbollsskolan. 
 
ANMÄLAN
Först till kvarn, dock senast 5 juli. Om ni är intresserade att göra en sen anmälan, kontakta Per enligt nedan. 
 
LEDARE

Som ledare får du en riktigt spännande och fartfylld vecka tillsammans med spelarna och övriga ledare. Vi har vuxna mentorer på plats under handbollsskolan som stöttar er om ni behöver hjälp. 


Ersättningen för att vara ledare på fotbollsskolan är 1700 kr samt ett ledarpaket bestående av t-shirt, shorts och en tröja. 

 

Ansök om att vara ledare på handbollsskolan genom att mejla Per Beijar, se mejl nedan. I ansökan berättar du om vem du är, din bakgrund inom handboll och varför du är intresserad att vara ledare. 

 
*Uppdatering: vi har tillsatt ledare. 
 
FRÅGOR
Jonas Vesterlund
070-2210883
jonas.vesterlund@gimonasuif.se
alt.
Per Beijar
070-3975839
per.beijar@gimonasuif.se
Facebook
 
Sponsorer