SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Kontakt

Kontaktuppgifter till GUIF

Policy

Här kan du läsa GUIF:s policy

Ledarportalen

Samlad information för dig som är ledare

Nyheter

2023-11-24 13:58
 
GUIF har sorg
2023-11-17 11:47
GUIF-dagen 2022. Från vänster: Alf Forsberg, Anders Frohm, Agneta Möller och Roberth Lundmark.

Agneta Möller, GUIF:s första ordförande, har nyligen avlidit efter en tids sjukdom. Agneta blev 67 år. 

 

Agneta var en av de drivande krafterna när GUIF bildades 2002 och är utan tvekan en av de viktigaste och mest betydelsefulla personerna i föreningens historia. Hon var GUIF:s första ordförande och gjorde tillsammans med sin man Anders mycket av föreningens administrativa arbete ideellt under flera år.  

 

I samband med GUIF-dagen 2022 valdes Agneta till hedersmedlem i GUIF. Agneta var en varm och lojal person med väldigt stort hjärta för sin omgivning. Det är med stor sorg vi mottagit beskedet att Agneta avlidit. Våra tankar går till Agnetas anhöriga: Anders, barnen Mattias och Elin samt släkt och vänner.  

Välkommen till innebandyskolan på höstlovet
2023-10-23 08:55

Hej,

På höstlovet bjuder vi in till innebandyskola för barn födda 2012-2014.


DATUM
30 oktober - 2 november

 

PLATS
Barn födda 2012-2013: Ålidhemshallen stora.
Barn födda 2014: Ålidhemshallen lilla.

 

PROGRAM
10.00 samling - träning/lek/spel

11.00 lunch 

11.40 träning/lek/spel

14.00 slut

 

INFORMATION
Barnen behöver egen klubba samt innebandyglasögon. Ta med egen matlåda. Det finns tyvärr ingen möjlighet till att värma mat.

 

PRIS
Kostnad per barn är 750 kr. I detta ingår ett deltagarpaket bestående av keps, nyckelring och vattenflaska. Avisering skickas via e-post och ska vara betald innan innebandyskolan.

 

ANMÄLAN
Om ni vill göra en sen anmälan, mejla Per på kansliet. Se kontaktuppgifter nedan. 

 

LEDARE
Vi rekryterar ledare från GUIF:s junior/seniorlag.

 

FRÅGOR
Per Beijar
per.beijar@gimonasuif.se

Erbjudande från Nordic Wellness
2023-08-28 11:00

GUIF och Nordic Wellness förlänger sitt samarbete vilket gör att spelare och ledare får köpa träningskort för 2395 kr/år. Se mer information via bifogad fil. 

För att nyttja erbjudandet, gör så här:
1. Fyll i era uppgifter via länken: https://forms.gle/Ctj7ZJ5tomnJ75RZ9 
2. Invänta mejl från Sara Höglund på kansliet att ditt medlemskap är aktiverat. 
3. Gå till reception på träningsanläggningen. 100kr/199kr tillkommer för
medlemskort eller armband hos Nordic Wellness om sådant saknas.
4. Börja träna och skippa inte leg-day!

 

Åldersgräns för medlemskap på Nordic Wellness är 11 år. Ungdomar under 13 år tränar i sällskap av en vuxen. Är du under 18 år behöver målsman vara på plats vid tecknande av medlemskap.

Förändringar på kansliet - en hälsning från Silje!
2023-08-15 11:08
Silje Kotte och Sara Höglund

Hej alla GUIF:are! 

 

Tiden går fort när man har roligt och nu har det faktiskt gått ett helt år sedan jag började min anställning på GUIF. Strax kommer Per tillbaka från sin föräldraledighet och mitt vikariat tar slut. Hur gärna jag än hade velat stanna på GUIF så finns inte den möjligheten och jag jobbar därför just nu mina sista dagar för föreningen.


Det har varit många vändor fram och tillbaka om vad jag vill göra till hösten. Efter 4,5 år i Umeå, lite för mycket hemlängtan och ett väldigt lockande jobberbjudande senare är det nu bestämt att jag tar mitt pick och pack och flyttar hem till Eskilstuna. Redan på fredag går flyttlasset och på måndag påbörjar jag min nya tjänst på RF-SISU Sörmland som idrottskonsulent med särskilt ansvar för idrottslig närvaro i idrottssvaga bostadsområden.

 

Trots att jag bara varit ett år hos GUIF så kommer det vara svårt att släppa taget. Jag är ju liksom en GUIF:are nu. Det tar nog ett tag för mig att smälta allt. Året har verkligen varit en berg-och dalbana där jag ibland undrat vad jag gett mig in på. Men framför allt har jag haft väldigt roligt och lärt mig mycket.

 

Alla tuffa dagar där det känts som jag har jobbat motvind har varit värt det när jag har fått se hundratals barn och ungdomar gå hem från en GUIF-sammankomst med ett leende på läpparna. Den här föreningen består av så mycket bra personer och det lyxigt att jag fått lära känna en hel del av er.  GUIF är ett praktexempel på ”ingen kan göra allt men alla kan göra något” och det är häftigt att jag fått uppleva det från första parkett.


Stort tack för det här året! Tack för alla samtal, diskussioner, skratt, ert tålamod och förtroende. Fortsätt orka när det känns extra tungt, för jag vet att ni gör en otrolig skillnad för alla de barn och ungdomar som finns i föreningen.

 

Jag vill passa på att presentera Sara Höglund som är ett nytt tillskott till kansliet. Sara har sedan i våras arbetat några timmar i veckan på kansliet och flera av er har säkert träffat på eller mottagit ett mejl från henne. Sara har varit en klippa som hjälpt mig och Jonas med administrativa uppgifter som vi själva inte har hunnit med. Sara finns nu på GUIF-kansliet 20 timmar i veckan och det är vi väldigt glad för!

 

Önskar er alla stort lycka till i framtiden!

Silje Kotte

Facebook
 
Sponsorer