SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Kontakt

Kontaktuppgifter till GUIF

Policy

Här kan du läsa GUIF:s policy

Ledarportalen

Samlad information för dig som är ledare

Nyheter

Öppen träning i fotboll
2024-05-18 13:53

Vill du börja eller har du nyligen börjat spela fotboll? Kanske har du spelat några år men inte har ork och lust att gå på lagets alla träningar? Då är öppen träning något för dig! Här samlas vi och tränar på olika färdigheter och de som vill kan lira smålagsspel.

 

NÄR: tisdagar kl. 15.30-16.30

VAR: Ålidhems konstgräs/lilla planen

FÖR VEM: barn/ungdomar 10-15 år som känner igen sig i beskrivningen här ovanför.   

PRIS: gratis för GUIF-medlemmar

FRÅGOR: Mejla Per, per.beijar@gimonasuif.se

 

Hur länge pågår detta? Det får vi helt enkelt se! Om intresset är stort kör vi på tills vidare. Håll utkik på den här nyheten för mer uppdateringar. 

 

Välkommen till fotbollsskolan 17 - 20 juni
2024-04-19 11:55

Välkomna till några av sommarens roligaste dagar då GUIF arrangerar fotbollsskola!

 

PROGRAM
10.00 samling - träning/lek/spel
11.30 lunch - ta med egen lunch, micro finns ej. 
12.30 träning/lek/spel
14.00 slut

 

*PRELIMINÄRA ANLÄGGNINGAR 

F2011 Innertavle*
F2012 Innertavle*
F2013 Sjöfru*
F2014 Ålidhem

F2015

Ålidhem
F2016 Carlshöjd - Myren*
F2017 Carlshöjd - konstgräs*
P2011 Innertavle*
P2012 Innertavle*
P2013 Sjöfru*
P2014 Ålidhem
P2015 Ålidhem
P2016 Carlshöjd - Myren*
P2017
Carlshöjd - konstgräs*

(*kan förändras om vi får nyttja nya Carlslundsskolans konstgräsplan)

 

Kostnad per barn är 850 kr exkl. administrationsavgift. I detta ingår ett deltagarpaket bestående av fotboll, t-shirt och vattenflaska samt en överraskning från GUIF-shop. Avisering skickas via e-post och ska vara betald innan fotbollsskolan. 

 

Vi som arrangör tar inte ansvar för barnens resa till och från fotbollsskolan.

 

ANMÄLAN (Sista dag att anmäla: 13 maj)
Anmälan ditt barn HÄR 

 

LEDARE
Unga ledare från GUIF:s verksamhet som inför fotbollsskolan genomgår utbildning inom ledarskap i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

 

ANSÖKAN LEDARE (Sista dag att ansöka: 8 maj)

Vi söker ledare till fotbollsskolan! Som ledare för fotbollsskolan får du utbildning samt en riktigt spännande och fartfylld vecka tillsammans med spelarna och övriga ledare. Vi har vuxna mentorer på plats under fotbollsskolan som stöttar er om ni behöver hjälp. 

 

Utöver fotbollsskolan 17-20 juni ingår även en obligatorisk utbildning samt planeringsdag 14 juni. Mer information och kallelse till den skickas senare till de som får jobb. 

 
Ersättningen för att vara ledare på fotbollsskolan är 1700 kr samt ett ledarpaket bestående av t-shirt, shorts och en tröja. 

 

Ansök som ledare HÄR

 

FRÅGOR

Jonas Vesterlund
070-221 08 83
jonas.vesterlund@gimonasuif.se

 

Per Beijar

070-397 58 39

per.beijar@gimonasuif.se

 

Tjäna pengar till laget och föreningen genom JOYNA
2024-04-15 10:00

GUIF har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?
Klicka på länken för att se en kort informationsfilm. https://www.youtube.com/watch?v=5wttJ42rbvY  

 

För dig som förälder
Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

  • Registrera ditt barns webbshop.
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

Lagen har egna webbshopar som de säljer numera via sina egna kanaler. Om du är utomstående och vill stötta hela GUIF kan du köpa prenumeration via denna länk: https://l.folkspel.se/EW9VBb?s=d7a93dad-1ce1-ee11-913c-005056809a6f 

 

För mitt lag
För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen.

 

För min förening
Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

 

FAQ
Mer information på https://www.folkspel.se/borja-salja/joyna/?utm_source=salj&utm_medium=mail&utm_campaign=lansering-lag&utm_content=joyna 

 

Detta är JOYNA

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel
Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.

INBJUDAN TILL KLASSLAG 2017
2024-04-12 14:46

Barn födda 2017 bjuds nu in till idrottsföreningen GUIF:s klasslag där barnen under ett år får allsidig fysisk träning samt prova idrotterna som vi har i GUIF: fotboll, futsal, handboll och innebandy. 

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL 

Varje klass/skola bildar ett lag där ALLA får vara med. Pojkar och flickor tränar och spelar tillsammans i samma lag. Laget tränar en timme/vecka från maj 2024 till april 2025. Under perioden maj-september tränar vi fotboll. Under inomhussäsongen oktober-mars, tränar lagen handboll, innebandy och futsal. Träningen präglas av lek och allsidig rörelse. Vi spelar matcher i sammandragsform mot GUIF:s andra klasslag i alla idrotter vi testar på. 

 

MÅLGRUPP

Inbjudan riktar sig till barn födda 2017 som bor på något av dessa områden: Carlslid, Carlshem, Carlshöjd, Gimonäs, Innertavle, Sofiehem, Tavleliden, Tomtebo, Yttertavle, Ålidhem och Ålidhöjd. Barn som går i skola i någon annan stadsdel men som bor på området placeras in i det klasslag där barnet bor. 

 

PRIS

900 kr (omfattar medlemsavgift på 150 kr 2024 och 150 kr 2025, deltagaravgift 600 kr).
I avgiften ingår en tränings t-shirt som delas ut i början av klasslagsåret.

 

FÖRÄLDRAR/MÅLSMÄN

Vi behöver er hjälp som ledare! Ni får utbildning och träningsplanering från föreningen samtidigt som ni får stor gemenskap och möjligheten att följa ert barn i idrottandet. För att vara ledare behöver du ingen tidigare erfarenhet eller kunskap.

 

ANMÄLAN

Anmäl er via GUIF:s hemsida www.gimonasuif.se och klicka på “Registrera dig i GUIF”
Kryssa i det klasslag ert barn ska delta i. Om ni är intresserade att hjälpa till som ledare, gör en separat anmälan för dig själv. Vi tar emot anmälningar senare men uppskattar om ni anmäler så snart som möjligt för att underlätta vår planering med bildande av nya lag och rekrytering av ledare. 

 

FRÅGOR

Jonas Vesterlund

Idrottskonsulent barn & ungdom 

070-221 08 83
jonas.vesterlund@gimonasuif.se

Årsmöte
2024-03-18 14:37

GUIF:s styrelse hälsar välkommen till årsmöte måndag 15 april kl. 18.30. Årsmötet genomförs i föreläsningslokalen Luxemburg på IKSU Sport. 

 

På årsmötet pratar och bestämmer vi bland annat följande:

- Verksamhetsåret 2023. Vad har föreningen gjort för aktiviteter under 2023 och vad blev det ekonomiska resultatet?

- Verksamhetsplan 2024. Vilka planer har föreningen för året och hur ser budget ut?

- Vilka ska arbeta i styrelsen 2024? Många viktiga beslut för föreningen tas i styrelsen.

 

Inför årsmötet saknar valberedningen förslag på personer för flera viktiga roller: revisorer och valberedning. Kontakta Per Beijar på kansliet om du är intresserad eller har förslag på någon i din omgivning som ska tillfrågas. 

 

Om du är intresserad att veta mer om och påverka föreningen i framtiden är årsmötet ett perfekt tillfälle för dig. Alla medlemmar som betalat medlemsavgift och är född 2009 eller tidigare har rösträtt på årsmötet. Övriga medlemmar får komma med förslag men får inte rösta.  

 

ÅRSMÖTESHANDLINGAR

KLICKA HÄR

 

MOTIONER

KLICKA HÄR

 

REVISIONSBERÄTTELSE

KLICKA HÄR

 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen

Facebook
 
Sponsorer