Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
GUIF F2012 Tomtebo
Sista matchhelgen, träningar och fotbollsavslutning
2022-09-24 20:12

Sista matchhelgen

I helgen spelar vi de sista matcherna för säsongen och föräldragruppen styr upp den sista fikaförsäljningen innan vinteruppehållet. Vi har just nu 5320 kr i lagkassan. Så trevligt att vi haft fikaförsäljning under våra hemmamatcher som dessutom gett tillskott till lagkassan! 

 

Avslutning

På tisdag 27/9 kl. 17.30 är det avslutning i Guifstugan. Vi ses där kl. 17.30 och grillar korv och leker lekar tillsammans. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma!

Separat kallelse kommer skickas ut för detta. 

 

Träningar

Till veckan har vi inte planerat några ledarledda träningar, men planen är bokad som vanligt. Så uppmuntra tjejerna att nyttja tiden till att spela fotboll tillsammans! Efter nästa vecka har laget inga bokade tider på Sjöfruplanen, men det kan säkert finnas en hel del lediga tider ändå! 

 

/Ledarna 

 

Sävar cup 17/9
2022-08-22 21:47

Efter två veckor med vårt nya lag kan vi konstatera att det blev en lyckad sammanslagning!

 

Förutom vanliga seriematcher i höst kommer vi även att delta med två matchlag i Sävar cup som äger rum den 17 september. Cupen betalas från lagkassan där vi efter betalning har kvar 3420 kronor. 

 

 

Måndagsträning med fys och Guifstugan v.39
2022-08-19 19:47

Från och med nästa vecka kommer vi att lägga in ett kortare fyspass innan vi får tillgång till planen på måndagsträningarna. Vi vill att tjejerna är på plats 17.40 vid gräsplätten utanför planen.

 

Tisdagsträningarna börjar kl. 16 som tidigare.

 

Vi vill också göra er uppmärksammade om att vårt lag vecka 39 ansvarar för bemanning i Guifstugan. Vi hoppas att ni i föräldragruppen kan styra upp hur passen bemannas. Personalens (ex. 2 vuxna+barn) arbetstid är 11.30-15.30 lördagar och söndagar. Cafeterian är öppen 12-15 så då har ni tid på er att förbereda och personalen går hem när det är städat och klart. Det finns mer info om nyckel och annat, men det kan vi stämma av när det närmar sig och vi vet vilka som står första passet. 

 

Nu ser vi fram emot en rolig fotbollshelg! ⚽

/Tränarna 

Träningar, matcher och kallelser
2022-08-05 12:54

Hej! 

 

Nu är det dags för en ny fotbollssäsong med en lite större grupp och två matchlag. Vi heter numera F2012 Tomtebo! 

 

Vi startar igång med träningar till veckan och vi har matcher redan nästa helg. Kallelser inför matcherna skickar vi ut i början på veckan. 

 

Träningstider i höst på Sjöfruns konstgräsplan:
Måndagar kl. 18-19
Tisdagar kl. 16-17

 

Notera att vi inte kommer skicka kallelser till träningarna (med undantag för första träningen) utan bara till matcher framöver. Som alltid är det viktigt att svara på kallelserna så att vi vet om vi har tillräckligt med spelare inför varje match. 

 

Så leta rätt på bollen och vattenflaskan och kontrollera så att fotbollsskorna fortfarande passar! ⚽

Tveka inte att höra av er till någon av oss om ni har några frågor! 

 

Hälsningar från Anna, Britta, Christer, Christoffer, Conny, Fredric, Jonas, Jukka, Kalle och Petra

Matchschema UFF
2022-07-30 09:21

Om det är svårt att hitta igen spelschemat så ser ni alla våra matcher på UFF:s webbsajt, 

https://umeafotbollsfestival.com/2022,sv/result/team/33592178/matches

 

Peppa era tjejer att testa stå i mål en period. Det är ett perfekt tillfälle att testa då perioderna bara är 15 minuter! 

 

Vi ses på fältet! ⚽

Sammanslagning och nya träningstider i höst
2022-07-04 12:52

Hej fotbollsföräldrar! 

 

Efter gemensamma diskussioner mellan oss ledare i Guif F2012 Sjöfru, Guif F2012 Tomtebogård samt med Guifs kansli har vi tillsammans beslutat att slå ihop lagen inför höstterminen. 

 

Våra träningstider kommer i höst att vara måndagar kl. 18-19 (halvplan) och tisdagar kl. 16-17 (helplan), båda dagar på Sjöfruns konstgräsplan. 

 

Vi kommer inför hösten att ha två matchlag, Guif F2012 Tomtebo vit och svart, med ett upplägg så att alla får spela med alla. Första matcherna ser ut att vara helgen 13-14 augusti. 

 

Tränare för det nya laget är förutom Anna, Britta, Christer, Jonas och Karl-Edvard även Christoffer, Conny, Fredric, Jukka och Petra. 

Vi återkommer med information om när vi drar igång med träningar inför hösten. 

 

Vi i GUIF F2012 Sjöfru ses i slutet av juli på Umeå fotbollsfestival. I samband med cupen delar vi ut tröjor till de som anmält behov av det. Vi återkommer med info om cupen när vi vet mer om upplägget!

 

Ha en skön sommar! ⚽

/Anna, Britta, Christer, Jonas och Karl-Edvard 

 
Sponsorer