Information om Covid-19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF
GUIF F2012 Tomtebo
Träningar, matcher och kallelser
2022-08-05 12:54

Hej! 

 

Nu är det dags för en ny fotbollssäsong med en lite större grupp och två matchlag. Vi heter numera F2012 Tomtebo! 

 

Vi startar igång med träningar till veckan och vi har matcher redan nästa helg. Kallelser inför matcherna skickar vi ut i början på veckan. 

 

Träningstider i höst på Sjöfruns konstgräsplan:
Måndagar kl. 18-19
Tisdagar kl. 16-17

 

Notera att vi inte kommer skicka kallelser till träningarna (med undantag för första träningen) utan bara till matcher framöver. Som alltid är det viktigt att svara på kallelserna så att vi vet om vi har tillräckligt med spelare inför varje match. 

 

Så leta rätt på bollen och vattenflaskan och kontrollera så att fotbollsskorna fortfarande passar! ⚽

Tveka inte att höra av er till någon av oss om ni har några frågor! 

 

Hälsningar från Anna, Britta, Christer, Christoffer, Conny, Fredric, Jonas, Jukka, Kalle och Petra

Matchschema UFF
2022-07-30 09:21

Om det är svårt att hitta igen spelschemat så ser ni alla våra matcher på UFF:s webbsajt, 

https://umeafotbollsfestival.com/2022,sv/result/team/33592178/matches

 

Peppa era tjejer att testa stå i mål en period. Det är ett perfekt tillfälle att testa då perioderna bara är 15 minuter! 

 

Vi ses på fältet! ⚽

Sammanslagning och nya träningstider i höst
2022-07-04 12:52

Hej fotbollsföräldrar! 

 

Efter gemensamma diskussioner mellan oss ledare i Guif F2012 Sjöfru, Guif F2012 Tomtebogård samt med Guifs kansli har vi tillsammans beslutat att slå ihop lagen inför höstterminen. 

 

Våra träningstider kommer i höst att vara måndagar kl. 18-19 (halvplan) och tisdagar kl. 16-17 (helplan), båda dagar på Sjöfruns konstgräsplan. 

 

Vi kommer inför hösten att ha två matchlag, Guif F2012 Tomtebo vit och svart, med ett upplägg så att alla får spela med alla. Första matcherna ser ut att vara helgen 13-14 augusti. 

 

Tränare för det nya laget är förutom Anna, Britta, Christer, Jonas och Karl-Edvard även Christoffer, Conny, Fredric, Jukka och Petra. 

Vi återkommer med information om när vi drar igång med träningar inför hösten. 

 

Vi i GUIF F2012 Sjöfru ses i slutet av juli på Umeå fotbollsfestival. I samband med cupen delar vi ut tröjor till de som anmält behov av det. Vi återkommer med info om cupen när vi vet mer om upplägget!

 

Ha en skön sommar! ⚽

/Anna, Britta, Christer, Jonas och Karl-Edvard 

Sommaruppehåll och större matchtröjor
2022-06-21 21:04

Vi har ont om tränare på torsdag så det blir inte någon träning då. Planen är bokad ändå, så är tjejerna sugna så går det såklart bra att åka dit ändå! Då vi även nästa vecka är kort om ledare beslutade vi att vi idag hade sista träningen innan sommaruppehållet. 

 

Umeå fotbollsfestival är vi ju anmälda till och den drar igång 28 juli. Vi återkommer med mer information när vi vet mer om upplägget på cupen. 

 

OBS! Ni som anmält att ni vill byta ut matchtröjan behöver lämna in den till någon av oss ledare under denna vecka så hinner vi förhoppningsvis få tag på nya innan fotbollsfestivalen. Är ni osäkra på var ni har oss kan ni hitta telefonnummer i Sportadmin-appen under Kontakter. 

 

Vi ledare vill passa på att tacka för en riktigt rolig fotbolls-vårtermin. Vilka framsteg våra tjejer har gjort!  

 

Kom ihåg att packa med fotbollen i sommar! 

Ingen träning tisdag 14/6
2022-06-11 17:17

Vi ställer in träningen på tisdag då det är skolavslutning. Sista matchen innan sommaren spelar vi nästa helg. Så på tisdagsträningen den 21 juni kan ni skicka med matchtröjor om ni anmält att ni vill byta. Ska ert barn inte på träningen går det bra att lämna till någon av oss ledare.

Myggvalla cup och seriematch nästa helg
2022-06-02 18:32

Hej!

Nästa helg blir det mycket fotboll! Vi börjar redan på fredag kväll den 10/6 då vi har hemmamatch mot Tegsödra, samling 17.45. Kallelse kommer skickas som vanligt. 

 

På lördag 11/6 åker vi på fotbollscup till Bureå och Myggvalla cup där vi spelar tre matcher med start kl. 10.40 (samling 30 minuter före). De andra två matcherna är 11.20 och 13.20. Mer om matcherna och spelschemat hittar ni här: https://www.cupmate.nu/matcher.php?iCupID=14165&iClassID=15275&iGroupID=86922

 

Eftersom cupen är gratis och då föräldragruppen jobbat så bra med fika- och popcornförsäljning tänker vi att vi efteråt bjuder laget på pizza, hamburgare, kebab eller pasta med pengar från lagkassan på en Pizzeria i Bureå. En kallelse kommer att skickas ut för cupen där vi vill att ni skriver en kommentar med ev. allergi eller specialkost, samt information om ert barn behöver skjuts eller om ni har plats över i er bil och i så fall antal lediga platser. 

 

Om vädret tillåter hinner vi kanske också med ett dopp innan hemfärd! 

/Ledarna

 
Sponsorer