SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gimonäs Umeå IF

Information inför innebandysäsongen!
2023-10-16 17:47

Hejsan!


Vi vill välkomna alla barn och föräldrar till säsongens innebandy. Barnen har redan haft tre träningar och vi ledare tycker att det varit bra stämning och peppade barn!
Vi som är ledare för laget är: Joakim Jarmland (Olofs pappa), Alexander Sedenborg (Charlies pappa) och Torbjörn Christensen (Viktors pappa). Lagledare: Sara Edenor (Viktors mamma) & Cecilia Öberg (Williams mamma).

Information om kommande säsong:
• Prova på målvakt: De barn som anmält intresse kommer att få prova på att stå på träningarna. Vi vill påminna er föräldrar om att det är extra viktigt att vara i tid när ditt barn ska vara målvakt. Detta för att hinna ta på målvaktsutrustning tills träningen startar!

• Då vi inte har någon lagkassa ännu undrar vi om det finns någon som har målvaktshandskar att låna ut denna säsong? Hör i isåfall av er till någon av oss ansvariga.

• Eftersom vi endast är tre innebandytränare så kommer vi med stor sannolikhet behöva stöttning från er föräldrar vid vissa enstaka träningar. Om behov uppstår kommer det att framgå i kallelsen och vi är då tacksamma om ni kan ställa upp!

• Säsongens matcher är fördelade som sammandrag. Vi kommer att anordna ett sammandrag och vid detta tillfälle är tanken att vi kommer att ansvara för fikaförsäljning. Pengarna för försäljningen kommer att användas till att anordna en avslutning för barnen när säsongen är över. I övrigt planeras ingen försäljning och vi har inte heller något ansvarsområde för GUIFs räkning.
Mer info om ansvarsområden (bakning och fikaförsäljning) vid sammandrag kommer efter årsskiftet.

Boka in följande datum för sammandrag i er kalender redan nu!
5 November i Vännäs.
2 december i Umeå Energi Arena.
13 januari i Sävar.
21 januari Musköten, Umedalen.
10 februari Bräntbergsskolan- vi anordnar detta sammandrag!
24 mars Hörnefors.

Om ni har några frågor är ni välkomna att ta kontakt med någon av oss som är ansvariga!
//Ledarna och lagledarna

 
Sponsorer